Güncellemeler
+1 yıl
Bence bu asimile olmakdır türk kızı türk gibi olmalıdır abd ve avrupa özentiliği başladı hele büyük şehirler sanki türkiye değil de yabancı ülke gibi olmuş hayat tarzları
Makyaj, açık saçık giyim tarzı, nikahsız ilişkiler... Farkındaysanız türk kızları türk değil de amerikalı kızlar gibi olmuşlar şimdi sanane diyenler olacak ama bu asimile olmak değildir de nedir başka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslında bu durumdan kapitalizmin çevresinde oluşan sosyallik anlayışı sorumlu. Ortamların çoğuna girdiğin zaman gerçekten düzgün şekilde konuşabileceğin insan neredeyse hiç olmadığını ve sıkıldığını farkedeceksin. Bu durumda IQ testine benzer bir sonuç elde ediliyor yani toplumdan farklı düşünebilen ve zeki insanlar sosyal olarak izole veya kısıtlı hissediyorlar. Bunun çok örneğini gördüm çevremde ve uç örneklerde ama eğer bunu görmek istiyorsanız dünyanın en zengin ve oraya kendi atılımları ile gelmiş insanlarına bakabilirsiniz sosyallikleri genelde daha izole ve spesifik oluyor.
Bunun en büyük örneği Bill Gates olabilir zira farkettiysen adam derneklerle falan uğraşıyor aktif olarak ve doğrudan sosyallik yerine amaç odaklı sosyalliğe yöneliyor, yine benzer şekilde Mark Zuckerberg farkındaysanız sörf, iş fikirleri gibi daha izole bir sosyallik anlayışına sahip. Daha az uç örnek için ise Magnus Carlsen ve Hikaru Nakamura güzel bir örnek
Yani bahsettiğin kesimdeki kadınlar ve erkekler ortalama kesimde kalan, kapitalizmin kısıtlı sosyalliği içinde hapsolmuş kişiler.
Aga kapitalizm ve kızların namussuz olması ne alaka şimdi çözemedim ben
Çok basit kapitalizmin en büyük araçlarından birisi sosyal medya hesapları. Doğru şekilde kullanıldığında çok işe yarar olan bu mekanizma ayrıca insanların yaşantısını metalaştırıyor ve kapitalizmden gelen bu kısıtlı sosyallik alanında insanları "yalancı zevklere" doğru yönlendiriyor
Sosyal medyanın etkisi çok büyük kızları bozma konusunda evet
Gece hayatı, sosyal cevreler, metalaştırılan yaşantılar ve bunların sonucunda bozulan sosyokültürel yapı bir zincirleme etki gibi sürekli döngü şeklinde devam ediyor
Sorun cinsellik yaşanması değil ama sorun bunu yanlış şekilde, yanlış kişilerle yaşamaları ve ortamdaki inanılmaz derecede samimiyetsizlik
Kısacası ortamın kalitesini belirleyen ana faktör kapitalizm yerine idealizm, pragmatizm, güven, samimiyet ve sevginin hakim olması
Zaten gerçek hayatta da mücadeleci ve kapitalizmin ötesine geçebilmiş kişiler neden bu kapitalizm zincirine kapılmıyor sanıyorsun çünkü adamlar bunu farkedecek kadar zeki
Türk kızına doğallık yakışıyor ne kadar tip olmasada doğal kalacaksın başka yolu yok saçı pembeye yeşile mora kırmızıya boyatarak burnuna piercing popona dövme yaptırarak güzel olmuyolar zaten tamamen özentilik sanane diyenlerin çoğu da ergen oluyor anayı babayı dinlemiyolar tabi bize sanane diyecekler. d israf çoğu
Şeriat gelecek hepsi kapanacak rahat ol
Akpli ve ateist misin cidden?
Evet
İlginç neden
Çünkü ben ev kirama 500 tl veriyordum şimdi 4000 veriyorum dükkan kiram 2.000 lira idi şimdi 6700 lira 94 model torosu 6.500 tlye alıyordum şimdi 160.000 lira ben bu pahalılıkları tayyibin yaptığını düşünmüyorum çünkü ben g*erizekalıyım
İroni yapmışsın zaten ateist birinin akpli olma ihtimali 0
Yooo ben gurbetçiyim ve inadına reis diyorum 🇸🇾🇹🇷🇩🇪
Hadi ordan beeeeeeee.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!