Ben 28, sevgilim 38 yaşında. O yaşından daha ufak davranırken ben de bi tık daha olgun davrandığım için ortada buluştuğumuzu düşünüyorum. Önemli olan anlaşmak tabii ama aradaki bu yaş farkı ilerine sıkıntı olabilir mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız boş ver yaş farkını bizimki de 17 yaş büyük ama benden çocuk davranıyor umarım görmez bunu da aha ha neyse😄
Önemli olan yaş farkından ziyade çiftlerin birbirleriyle anlaşabilmesi birbirlerine olan sevgisi diye düşünüyorum Eğer kafa yapınız birbirinize uyuyorsa cinsel duygusal yönden birbirinizi tatmin ediyorsanız anlaşabiliyorsunuz herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum Ayrıca 10 yaş varmış dış görünüş olarak da çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum yan yana gelince
.
.
.
.
.01 Yorumla
Soran+1 yılYook hayır ya görünüşü de davranışları da hiç yaşı gibi değil :))
En İyi Cevaplar
+1 yılYaş farkı ilişkilerde bazen önemli bir faktör olabilir. Her ilişki benzersizdir ve yaş farkının ilişkiye etkisi çiftlerin kişilikleri, değerleri, hayat hedefleri ve iletişimleri gibi diğer faktörlerle birlikte değerlendirilmelidir. Her iki partnerin de ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürebilecekleri önemlidir.
Yaş farkının ilişkiye etkisi, çiftin yaşam deneyimleri, olgunluk seviyeleri ve hayat görüşleri üzerinde etkili olabilir. Bazı çiftler, yaş farkından dolayı farklı deneyimler ve bakış açılarından yararlanabilir ve birbirlerine farklı bir perspektif sunabilirler. Ancak bazı çiftlerde yaş farkı, iletişim zorlukları veya farklı yaşam aşamalarından dolayı uyumsuzluklara yol açabilir.
32 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız.. teşekkürler:) kafalar uyuştuktan sonra sorun değil yanii
- +1 yıl
kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, biraz yaş farkı var tabii ki ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve iyi anlaşabiliyorsanız bunun önemi yok yani çok aşırı abartı diyebileceğimiz fark yok ortada diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Ben de 28 yaşındayım ve 38 yaşında bir adama bakacağımı sanmıyorum. En fazla 32 yaşındaki biriyle ileriye dönük bir şeyler düşünebilirim. Nedeni ise ilerleyen yaşlarda sevgilimin daha kıskanç bir tutum sergileyeceğini düşmemdir. Aradaki yaş farkı fazla olduğunda kıskançlık duygusu da artıyor. Çünkü kişi yaşından dolayı kendini yetersiz hissetmeye başlar. O daha genç ve güzel. Beni yaşıtı biri için bırakabilir düşüncesi zihninin her yerini kaplar. Sürekli yaşanan kıskançlık krizleri de tartışmaları tetikler ve sonuç ayrılık olur.
24 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım hiç kıskanç değil..
- +1 yıl
İlerleyen yaşlarda kıskanacak :))
Soran+1 yılKarakteri öyle değil ki ama
- +1 yıl
Kıskançlık duygusu her insanın içinde olur. Yeter ki bu duyguyu harekete getirecek bir etken olsun.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
32Cevap
Merhaba!
Toplumun bakışı değişkenlik gösterebilir. Kimi insanlar bu tür yaş farklarını doğal bulurken, kimi eleştirebilir. Önemli olan çiftin mutluluğudur.
Erkeğin 10 yaş büyük olması ilişkide sorun yaratır mı?
İlişkide erkeğin 10 yaş büyük olması oldukça yaygın ve normal bir durumdur. Yaş farkı, ilişkinin sağlıklı olup olmadığını belirlemez. Önemli olan çiftler arasındaki uyum, sevgi, saygı ve anlayıştır.

Erkeğin yaşça büyük olması, olgunluk ve deneyim açısından fayda sağlayabilir ancak her iki tarafın da beklentileri ve yaşam hedefleri uyumlu olmalıdır. Toplumun bu konudaki bakış açısı farklılık gösterebilir fakat esas olan çiftlerin mutluluğudur. Yaş farkını iyi yönetmek için açık iletişim kurmak ve ortak değerlerde buluşmak önemlidir.
Erkeğin 10 yaş büyük olması avantajlı mıdır?
Erkeğin 10 yaş büyük olması bazı avantajlar sağlayabilir. Olgunluk ve hayat tecrübesi ilişkide rehberlik ve destek sunabilir. Daha önce yaşanmış deneyimler, problem çözme yeteneklerini geliştirir ve bu da ilişkide daha sakin ve dengeli bir atmosfer yaratır. Ayrıca, yaşça büyük erkeklerin kariyerlerinde daha ileride olması maddi açıdan güvence sağlayabilir. Ancak, her bireyin farklı olduğunu unutmamak gerekir. İlişkideki uyum, sevgi ve saygı, yaş farkından daha önemlidir. Erkeğin olgunluğu ve tecrübesi ilişkiye katkı sağlasa da, temelinde karşılıklı anlayış olmalıdır.
Erkeğin 10 yaş büyük olması dezavantajlı mıdır?
Erkeğin 10 yaş büyük olması bazı dezavantajlar yaratabilir. Farklı yaşam evrelerinde olmak, beklentiler ve hedeflerde uyumsuzluklara yol açabilir. Genç olan taraf, hayatın belirli dönemlerinde daha fazla enerji ve farklı deneyimler arayabilirken, daha yaşlı olan taraf daha yerleşik bir yaşam tarzını tercih edebilir. Ayrıca, sağlık ve fiziksel enerji konularında da farklılıklar olabilir. Bu tür yaş farkları, iletişim ve anlayış eksikliği varsa sorunlara yol açabilir. Ancak, sevgi ve saygı temelinde, bu farklılıklar başarılı bir şekilde yönetilebilir ve ilişki sağlıklı bir şekilde sürdürülebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu biraz kişisel bir tercih, açıkçası 10 en yüksek sınır. Yaşınız 30 öncesi ise akranlarını tercih et. Ancak 30 geçtikten sonra yaş farkının bir önemi kalmıyor. Bir diğer nokta erkek tarafı 30 yaşından sonraki kadınlara hormonal bakıyor. Yani tercih edilmesi gereken 20-25-30 yaş altı kadınlar oluyor. Niye diye sorarsan, hem seks hayatı hem çocuk hem de kadının kontrolü rahat oluyor. Bundan dolayı tercihin de bir hata yok ancak seçim senin. 30 yaşını geçirmemeye dikkat et, çoğu kadın gibi ortada kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılYaş sayıdan ibarettir dedikleri aslında insanların karakteristik yapıları ve davranış biçimlerini bilmeden yaşına göre yargılamamak gerektiğinden kaynaklı.
Yani şöylede bir durum var bi insan çok ağır çok ciddi olabilir ancak yanında tamamen farklı bir karaktere bürünebildiği çocuklaşabildiği bir insanla kahkahalara boğulabilir. Bunu sen önce gönlüne sor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine iyi bakan bir erkek için 10 yaş fark hiç bir zaman sorun olmaz. Normalde zaten bilirsin erkekler geç olgunlaşır bu yüzden olması gereken erkeğin büyük olması 👍
Kötü alışkanlıkları olan, kendine iyi bakmayan bir erkek kendisinden 10 yaş büyük ve sporuna, beslenme ve dinlenmesine dikkat eden bir kadına yetmeyebilir. Kısaca bu olay tam olarak kötü alışkanlıklar, beslenme ve dinlenme birde spor yapmakla ilgili bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur tabiki olgunluğa bağlı. Kesinlille sorun yok. İki ruh anlaşıyorsa. Ama ben yapamam şu an 24 yaşındayım. Karsimdaki 34 olsa. Beni beklemesi gerek. Cunku ben evlenmeyi 30 küsür yasinda dusunuyorum. Cocuk da geç düsünüyorum. O kisi beni beklemek istemez bu yuzden ben anlasamam.
00 Yorumla
+1 yılHayır eğer anlaşılıyor ise bir sorun olmaz ben de eski sevgilim ile aramda 11 yas vardı ama hiç belli bile olmuyordu davranış vs olarak erkekler çünkü cok gec olgunlasiyorlar davranış olarak sorun olmaz bence
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm.. biz de kafa dengiyiz, çok güzel anlaşıyoruz ama ileride sorun olur mu diye düşündüm..
- +1 yıl
Sen içini rahat tut herhangi bir sorun yaşanmaz yani yas konusunda bunu da kafana takma
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaş var biraz fazla ama normal gibi yine de kadinlar erkeklerden daha kucuk olabilirler onda sorun yok
10 Yorumla Kafa yapınız uyuyorsa bu işin yaşı olmaz derim.
10 Yorumla
+1 yılYaa zaten İslam dininde erkeklerin kadınlardan yaşça büyük olması lazım o yüzden 10 yas gayet ideal bi yaş. Erkekler geç olgunlaşıyor o yüzden bi ilişkide erkeğin yaşça büyüğü makbuldür.
00 YorumlaErkeğin 3-5 yaş büyük olduğu ilişkiler bir tık daha sağlıklı. Bu zamana kadar ki tecrübelerim bunu gösterdi. Yaş farkı çok olunca uyum problemleri başlıyor zaman içerisinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal özellikle de aranızda uyum varsa kafanız uyuşup anlaşıyorsanız problem olmaz. Erkeklerin geç olgunlaştığını da ele alırsak.
10 Yorumla
+1 yılYaş farkının çok olması arada sıkıntı yaratıyor anlaşmakta zorlanabilirsiniz ben yaş farkının en fazla 5 olmasını tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hariç diğer ilişkilerde sorun yok ama evlilikte büyük sorun.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Sorun işte kardeşim. evlenirsen bir kaç sene sonra anlarsın
Soran+1 yılSorun diyip neden açıklamadığınızı anlayamadım
- +1 yıl
Açıklayacak ne var. Evlendikten bir kaç sene sonra şimdiki halinin tam zıttı bir herife dönüşecek.
Soran+1 yılNasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun?
- +1 yıl
Burada geçen 12 seneden edindiğim deneyimle.
Soran+1 yılHerkes aynı olmayabilir..
- +1 yıl
Bilemem ben diyeceğimi dedim gerisi senin bileceğin iş.
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Jenerasyon farkı var ilerleyen süreçte zorluk çekersiniz , zorlama bi ilişki olır
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi zorluklar çekeriz mesela?
- +1 yıl
Jeneraayon farkınız var aynı dilde bile konuşamazsınız mizah açısından, hem yaş ilerledikçe senin açından zorlaşır 10 yaş çok, çocuk istiyorsanız yine sorun olabilir, seni tatmin etme açısından kendini kötü hisseder, çevrenin ya ama yine millet ne der diye düşünürsen laf olur vs va
Soran+1 yılMizahımız da mizacımız da çok benzer.. kafa dengiyiz yani tam olarak. Hayata bakışımız, olaylara tepkimiz çoğu zaman benzer oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİdeal bir durum. Karakter yaşı olarak. Onu zaten fark etmişsin. Kendine bakan da biri çok belli. 2 çocuk falan yaptığında yaşıt gibi durma ihtimalini de unutma.
00 Yorumla
+1 yılNeden anormal olsun Abdullah Gül eşinden 16 yaş büyük ortada bir tuhaflık var mı sence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kişisel bir tercih. ben kendimden taş çatlasa 1 yaştan fazla büyük biriyle asla anlaşamam mesela. yapıyla alakalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok normal ben olgun erkek severim ben 38 yaşındayım sevgilim 61 gayette iyi anlaşıyoruz
00 Yorumla10 yaş çok büyük erkekler erken ölüyor kızlar stratejik davranmak için kendimizden 5 10 yaş küçüklere bile geçebiliriz dul kalmak istemiyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBence 10 yaş fark normal ama üstü biraz sorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNormal Degil cünkü evreler farkli den gezmek istiyon o yatiyo ya den guluyon o somurtuyo
08 Yorumla
Soran+1 yılYoo öyle biri değil ki. Zevkelerimiz isteklerimiz ortak genelde. Gezmeyi de sever eğlenmeyi de bilie
- +1 yıl
Krndimden yola cikarak soyluyorum bunu aramizda 18 das var ama Boyle bisey yok ya.!
Soran+1 yılSizin biraz daha fazlaymış evet.. önemli olan kafaların uyuşması ama.. ortak bir şeyler muhakkak bulunur
- +1 yıl
Sevgiliolarak yasa senelerce ama evlilik te cok kötü.! O rahatlik onuu ayi gibi birsey yapiyo
Soran+1 yılHerkesin böyle olacağını genellemenin doğru olmadığını düşünüyorum.. kişiden kişiye değişebilir sonuçta
- +1 yıl
Benim nacizhanr fikrim budur bi yorumda burada kalsin evrene ayak uyduramadigi an anlarsin ama mutluysan sorun yok ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. umarım sen de çok mutlu olursun :)
Soran+1 yılAçık iletişim tavsiye ederim.. eşinde hoşuna gitmeyen davranışları direkt kendisiyle konuşabilirsin..
+1 yılYani karşıdaki kişiye bağlı ama bence 10 yaş çok en fazla 5yas Aralık olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşündün?
- +1 yıl
Ya karşındaki kişiye göre değişir tabiki düşünce yapısı tavırları hareketleri eğer seninle uyusuyorsa sana uyum saglayabiliyorsa 10 yaşta neymiş seviyorsan ne güzel
Soran+1 yılKafa yapımız baya uyuşuyor.. hayata bakışımız falan.. ben eskiden hayatta bu kadar büyük birine bakmam derken bu düşüncemi tamamen değiştirdi..
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok da abartılacak bir durum değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece ileriki zamanlarda cinsel performans olarak tam istediğin gibi olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılTecrube iyidir memnun eder
10 Yorumlao yaş gurubu için o fark kötü değil bence
10 Yorumla
+1 yılBana da 20 yaş büyük adam yazıyor 10 yaş normal bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Açığı kapatmış oluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi açığı?
+1 yılevli değilken problem olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince?
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde sıkıntı olur evet
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sıkıntılar mesela?
- +1 yıl
Onun yaşam grafiği hızla aşağı yönlü harekete ederken sen onun düşüşünü ayak uydurmakta zorluk çekerek izleyecek ve bir yandan da üzüleceksin
10 yıl sonra biraz sıkıntı
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılSıkıntı?
Soran+1 yılSıkıntı ne olabilir yani?
Soran+1 yılNeden ki?
+1 yılBen istemem 10 yaş büyük erkeği
00 Yorumla44 21 bile sorun olmuyorsa sizinki hiç olmaz
00 Yorumla
+1 yılKafa yapınız uyuşuyorsa sorun yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkinci eski eşimle aemada 11 yaş vardı
00 Yorumla
+1 yılSikinti olmaz sizinki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbak keyfine uyuşuyorsanız
10 Yorumla En ideali bence
10 Yorumlaçok normal bence
10 Yorumla
+1 yılBence ideal gayet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 5 sene sonra kalkmaz
00 Yorumla
+1 yılSorun yok bence ya seviyorsan anlaşıyorsan
20 YorumlaKadın küçük olmalı benim için
01 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.
m +1 yılOlabilir
00 Yorumla Normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bence normal
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılİlerleyen süreçte zorluklar başlayacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi zorluklar mesela?
- +1 yıl
Öncelikle seks hayatınız daha sonrasında o yaşlanacak sen onun geçtiği yollardan 10 yıl sonra gelmiş olacaksın vs
+1 yılanormal
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri