Güncellemeler
+1 yıl
Niye hep böyle cimrilere denk geliyorum. Liseden beri kimle çıksam tüm erkekler cimri. Hani aylarca peşimden koşuyorlar deli gibi sarkıp sulanıp taciz ediyorlar. Ama nereye gitsek hesap gelde geri durup sadece kendilerininkini ödemeye kalkıyorlar acayip tiksiniyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Asla olmaz. Seven erkek bonkör olur arkadaşım ya. Türk erkeklerini asla anlamıyorum artık.
Hem seks hayatı yaşayacak hepsi onun artısı olacak oh yan gel yat paşam. Böyle hayat yok. Biz erkeğiz böyleyiz şöyleyiz demeyi biliyorlar. Eşek gibi de kadına bakacak.
Alman hesabı ne ya. Bir erkeği aşırı gurursuz gösterir gözümde. Eski sevgilim otelde kalmayı teklif etmişti bir de o istediği halde 😂 2 kişi 1200 dü geceliği 600 ünü veririm demişti ya alltan alttan bunu bile veremedi hahdhdjd 1200 ₺ yi veremeyen erkekle işim olmaz.
Aynen öyle işte ben de mesela flört ediyorum ilişki yaşıyorum be erkek alman hesabına geçtiği an bitiriyorum ilişkiyi. Mesela yemeğe otele gidiyoruz seks de var o ödüyor tamam mı ama sonra bu şey demeye başlıyorsa ay işte yarı yarıya ödeyelim benim de param yok vs ben direk soğuyorum tamam o zaman bye diyorum. Ulan erkeğin ilk görevi kadına bakmak parasını ödemek. Sen sadece kendininkini ödeyerek benle bedavaya seks ve sevgililik yaşayacağını mı düşünüyorsun pislik. Cidden iğrenç. Sadece Türk değil yabancı da çok flörtüm oldu onlar da böyle. Çok itici ya.
Resmen eskorts gitse daha çok para verecek. Sevgili yapayım da ucuza gelsin diye düşünüyorlar abi çok net. Ben de bunu bildiğimden alman hesabı yapan ya da böyle aman sadece evde takılalım hiç para harcamayalım diyen erkekten direk soğuyorum. Ama bu devirde hepsi öyle ya cimri. Cömert çok az var. Çok azmışsa 1-2 cömert oluyor o da seks yapınca cimrileşiyor bence.
Vallahi kuzum o kadar haklısın ki aşırı katılıyorum sana. Oh cinselliğini yaşa kullan bir de bakma. Ulan bakmayacaksan benim ile işin ne? Ayrıca hadi hepsini geçtim bir kere gurursuzluktan öte bir şey değil 😂 biz erkeğiz böyleyiz şöyleyiz aman kadınlar bunu şunu yapamaz diyorlar ama daha bir hesabı ödemekten acizler. Fakir erkekten koca moca olmaz. Herifin kendisine faydası yok. Harbiden çok iğrenç neyin kafası onu da anlamıyorum. İsveçli flörtüm oldu gayet düşünceli birisiydi.
Sorma ya resmen ayranım dökülmesin param eksilmesin hesabı bu. Ayrıca eskorta gitse Bolu tüneli mübarek. Sevgili yapsa sıfır bakire bir kadınla olacak tabi. Bence en iyisi uzak durmak. Erkek dediğin kasına bakmazsa ne bk yiyecek yav.
Para harcamamak nedir cidden sinir oldum şu an. Eski erkek arkadaşım da böyleydi..
Hem güzel kadın hem beleş kadın. Bir de para istediğimizde gelip her şey paraymış diye ağlıyorlar..
Aynen öyle ben de hepsini aşağılayıp sövüyoeum zaten diyorum mal sen beni enayi mi sanıyorsun diyorum yalandan 2 iltifatına aşığım ölüyorum dememe ben senle seks yapıcam sen ama hiçbir sorumluluk almayacaksın bana bir kahve yemek bile ısmarlamayaxaksın. Olduuuu git de başka kapıya dilen dedim hepsine. Bana söcüyprşar işte ne kadar kötüsün acımasızın filan. Ulan ne kötüsü. kardeşim gelmişin 30 yaşına. Hiçbir sorumluluk almadan 3 kuruş harcamadan benle eğlenip cinsellik yaşayacak bu neyin kafası? Ama çok izin verem koz var buna abi çevremde. O kadar çok koz var ki bedavaya hiçbir ilişki ismi olmayıp erkekle yatıp kalkan. Bu erkekler de alışıyor böyle bedava kızlara sonra ben ciddi sorumluluk para diyince zor geliyor. Ama ben asla bunları yapmayan biriyle brad pitt olsa bile seks de yapmam ilişki de yaşamam çünkü değersiz hissederim kullanılıyor hissederim. Erkeğin sevgisi kadına harcadığı paradan belli olur bence.
E onlar da bizden seks istiyor abi direk utanmadan daha hiç duygu aşk arkadaşlık kurmadan. Biz de ona bozuluyoruz bize resmen et parçası muamelesi yapıyorlar diye.
Ben en sonki erkek arkadaşıma direkt engel attım. Sürekli resim istiyor ki adetim değildir hiç haz etmem habire darlıyordu resmen. Habire cinsellik sohbeti o kadar sıkıcı ki
Güzellik bile bahane seks şahane bunlar için. Aslında en iyisi erkeği köle yapmak ciddi söylüyorum bak sana. Erkeği tepene çıkartmayacaksın. Habire gergin olacaksın. O zaman iyi yönetirsin
Benim iyi bir eşe karşı inancım epey azaldı. Midem kaldırmıyor bu rezaleti
Benim kölem de vardı ya da 2 exim köle gibiydi ama sonra isyan ettiler. Yok abi olmuyor. Başta sana aşık ölüyor bitiyor ya senle olmak için cidden köle köpek oluyor. Veriyor geliyor ilgileniyor ama birkaç gün hafta geçsin. Direk utanıp şey diyorlar. Ya ben niye bu kadar veriyorum kendimi paralıyorum filan. Düşün kölem bile kendi isteğiyle köle olan herif sıkıldı 5 ayda. Dedi ben artık normal bi ilişki istiyorum.
Yani en iyisi bence sadece flört. Erkekleri köle gibi kullanacaksın sonra tembel cimri öküz olduğu zaman da terk edeceksin en güzeli.
Hımm sen çok şey veriyosun isteklerin makul çok haklısın.
Çok şey verme değil olay. Erkek gelmiş ilk günden sevgililik evlilik cinsellik konusu açıyor ama yemeği bile alman hesabı ödeme derdinde olunca midem bulanıyor. Yavaş yavaş insan olarak tanısa demem ödesin diye. Ama bedava ilişki yaşama derdindeler o kötü.
Yeni tanıdığı birine jestler yapınca mı daha kıymetli oluyor yani flörtünüz?
E evet hiçbir bok yapmıyor sadece beğendiğini söylüyorsa bu benim ne işime yarar. Karnımı mı doyurur. Bi şeyler vermek yapmak zorunda erkek.
Onunda senden beklentileri vardır belki de ilk adımı sen mi atsan 😊
ilişki mi yaşıyorlar? ilişki yaşıyorsan tabi ki bedava olmaz
seks varsa hiçbir hesabı ödetmem yakınsak uyar
Aynen öyle seks cinsellik var ondan bedava olmaz asla yani
Ben kiz arkadasima crbini attirtmam ams oda benim hayatima karisamaz istedigim kadinla beraber olurum.
Ablacım git uyu.
Olmaz dediklerinde haklisin
Olmaz tabi ki sana ben gibi biri lazım
Kesinlikle çok haklısın
Ergen dir
Yoo gayet 25-32 böyleler var çok.
Yaşla alakalı degol kendini gelistirmemistir beyni ergendir
Evet yaşla hiç alakası yok arkadaşlarımın sevgilileri var 19-23 yaşında küçül ve asla kızlara ödetmiyorlar hep pahalı hediyeler alıyorlar. Bana da nerede cimri ergen mal var onlar geliyor.
Oda senin şansın