Gittikçe cimrileşen erkekten olur mu?

Arkadaşlar benim genelde flört ettiğim ya da sevgili olduğum erkekler çok cimri. Yani zaten alt tarafı kahve sinema ya da yemek ısmarlıyorlar o da haftada 1-2 yani ona bile cimriler. O zaman bana solmasın sevgili olmak istemesin seviyorum benle ol demesin abi. yani ben alman hesabı takıldığım bi insanla asla sevgili gibi hissetmem o ne öyle. Bi erkek benle flört ediyorsa tabii ki de hesabı ödemeli yani incelik olarak sahip çıkma olarak. Ha o yemek aldır sonra ben kahve aldırım ya da o 2-3 öder yemek bir yemeği ben öderim. Her şeyi erkek ödesin demiyorum ama genel ağırlıklı erkeğin görevidir ödemek sonuçta erkekler aynı işte sırf cinsiyeti yüzünden daha çok maaş alıyor ve bu ülkede erkek olarak iş bulmak para kazanmak karşına göre çok daha kolay. Yani buna rağmen cimri olan kadını ödemek istemeyen erkek de bence hiçbir kadına çıkma teklif edip yanaşmasın ya. O ne öyle. Bedavaya kadınla ilişki yaşama yüzsüzlüğü.
Güncellemeler
+1 yıl
Niye hep böyle cimrilere denk geliyorum. Liseden beri kimle çıksam tüm erkekler cimri. Hani aylarca peşimden koşuyorlar deli gibi sarkıp sulanıp taciz ediyorlar. Ama nereye gitsek hesap gelde geri durup sadece kendilerininkini ödemeye kalkıyorlar acayip tiksiniyorum.
Gittikçe cimrileşen erkekten olur mu?