Hiç paylaşmıyorsa bu sorundur ama ayda yılda bir de paylaşıyorsa benim için yeterli. Yani sosyal medyada beni gizleme çabası olup olmadığına bakarım. Eğer gizliyorsa bu soru işareti oluşturur.
Bir de şu var foto paylaşma olayına erkekler bizim kadar önem vermiyor ve takip listesinde olan erkek arkadaşlarından dahi eşlerini/sevgililerini kıskanıyorlar o yüzden aşırı baskı yapmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Çapkınlar, flörtü varken sağa sola sinyal atanlar nasılda kendiliğinden ortaya cıkıvermiş bu soruda. Birden fazla kişiyle flort nasıl edecekler sevgılılerını paylasırlarsa dimee aaa sadece arkadaşız lafını nasıl yedırcekler.
Gelelim benim görüşüme :
Yahu nişanlandığınızda nasıl yüzük takıp etrafa benim sevdiceğim, hayat partnerim var diyorsanız. Sosyal medyayı sık kullanan bırıysenız paylasmanız gerekir. Bu davranıs aşkınıza sahiplendiğinizi, olası karsı cıns komplimanlarının, yanlıs anlasılmaların onune gecer bu kızın bu erkegın sahibi var biz buna mesafeli duralım denir diğer kişiler tarafından. Ben birini hayatıma alırsam cevremfrkıler net bunu bilirler ondanda aynısını beklerim.
Sorun ederim, aynı şekilde ona da yaparım. Herkes sınırını aşmadan düzgünce kullanırsa, kimsenin de laf söylemeye hakkı olmaz. Demek ki bir durum var ki karşı taraf ortaya tepki koyuyor.
Adamın bir kssi var ben nasıl deyim paylaş diye şimdi 😄 Ne amaçla paylasmadigi önemli. Ayrıca kaç zaman oldu bozulurum artık. 3 günlük flörtlükle bir mi tutuyor beni hala.
Beni seven sevgilim zaten beni paylaşır yani fotoğraf olarak ayda paylaşım etiket olarak. ya da bahsetmek olarak bunları yapmak zorunda değil tabi ki de ama hiç yapmıyorsa zaten yeterince sevmiyor derim. eğer çok sık kullanmıyor ya da zaten sosyal medyayı umursamıyorsa normaldir. ama çok aktif olup yapmıyorsa özel olarak düşünürdüm. ama bende çok takmıyorum zaten yani illa paylaşması gerekli değil.
Beni paylaşıp paylaşmaması önemli değil. Şahsen o kadının “nasıl ve ne tarz” paylaşımlar yaptığı daha çok beni ilgilendirir. G*tü memesi bacağı açık seçik bikinili vs hala daha o tarz paylaşımlar yapıyor ve yapmaya devam ediyorsa, sorun çıkartmam, direk kovarım.
Zaten en başından direk konuşur uyarıda bulunurum. Meseleyi sonraya asla bırakmama en baştan konuşurum. Benimle birlikteyse o kadın, hayatıma eşlik edecekse, piyasaya açık olmaz. Ben cacold değilim, hayatımdaki kadını kimseyle paylaşmam!
Paylaşmama nedenine bağlı. Benim sevgilim sadece beni ya da bizi bazı zamanlarda muhakkak paylaşmalı. Meselâ benim doğum günümde, sevgililer gününde vs, ki insanlar bu kızın bir sevgilisi olduğunu bilsinler. Ben bunu açık bir şekilde, nedeni ile söylerdim. Buna rağmen paylaşım yapmıyorsa, bir sıkıntı var demektir.
Eğar çok aktif kullandığı bir hesapsa, bir şey paylaşmasa da olur ama ilişkisi olduğunu da belli etmeli. Hiçbir şekilde ne paylaşmayıp ne de belli etmiyorsa altında başka bir şey ararım. İlişkisini belli etmeyen erkek veya kadın kadar tehlikelisi yok.
Yoo paylaşması mı gerekiyor illa? Benim için sorun yok, gösteriş zaten sevmiyorum. Durmadan paylaşıyorlar ya birde "hayatımın cicisi" bilmem ne bomboş.
çok az paylaşım yapan biriyse çıkartmam. 2 yıllık sevgilim var max 10 defa paylaşmışımdır. Sosyal medyayı çok sık kullanan ve çok fazla olmasa da paylaşılmaya değer şeyleri paylaşan biriyim ama sevgilimi bilerek koymamazlık yapmam. Eğer paylaşılmaya değerse paylaşırım o anı ölümsüzleştirmek iççn
Evet hatta sırf bu nedenle ayrılmıştım. Bunun anlamı aslında başka seçenekleri de elememek, Bir de bana seni kıskanıyorum o nedenle paylaşmıyorum demişti. Doğru insan hayatınıza girince anlıyorsunuz ki geçmiştekiler sadece çöp yığını