Uzun bir ilişkim var. Aramızda olanların bizimle kalması gerektiğini söyleyip durdum ama her şeyi annesine anlatıyor aramızda olan iyi ya da kötü her şeyden onun da haberi oluyor annesi benim hayata dair sevdiğim sevmediğim her şeyi biliyor inanabiliyor musunuz hayallerimi bile biliyor ondan ayrılmalı mıyım dahası o anlattığı için her şeyde söz hakkı bulup ayrıca bana karşı onu dolduruyor onu çok uyardım maalesef bu onun huyu bu ileride ne gibi şeylere yol açar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anneci erkek ayrıl çok cekersin yoksa
ilişkinizin durumu nedir? nişanlımısın? evlimisin? annesi seninle konuşuyormu, sana yön veriyormu?
Nişan konuşuluyor. Annesi yeni tanıştığımız da bana karşı baya candandı ama daha sonra onlara gittiğimde sen benim oğluma bunları demişsin diye bi sefer beni iyice haşladı. Ağzımı açıp bir şey diyemedim hem şoka uğradığımdan hem de o seviyeye inemiyecegim için. Başta annesiyle böyle yakın olduğum için çok pişman oldum fakat benim de ilk ciddi ilişkimdi bilemedim işte. Annesi yön vermeyi bırak azarladı bile aba altından sopa gösteriyor he bunlar olurken o hiç bişey yapmadı bu da ayrı bir konu. Beni asla ailesine karşı savunmaz sonra ben üzülünce onu üzdüm diye üzülür ama benim üzülmeme sebebiyet veren de kendisidir gider her şeyi özellikle annesine anlatır
Boyle piskopat annesiyle sen birlikte yasicaksin evlenince yoksa ayri? Bide kac yillik iliskiniz var?
Bana bi arkadasimin durumunu hatirlatti. Nisenlisinin annesi kiza biraz çeki al, çok zayifsin demişti. Kizla alay etmisti ne anlamadim 😂 Allah boylelerinden korusun
İki yıldır birlikteyiz. Ayrı ama annesi babası bir değiller birde tek erkek. Arkadaşlarım ileride o hayat boyu sana kalmış uzak dur diyorlar hepimiz aciziz benim Allah korkum var o tatlı dilli biri olsa ihtiyacı olur ben tabiki kaynanamı bakarım ya da bakımını sağlarım bir şekilde ileride aynı duruma ben de gelebilirim
Bence sen iyice analiz yap. burada kimse sana dogru yon veremez. Cunki durumunu tam bilmiyoruz, hikayeni bilmiyoruz. Yani biri burada ayril der, biri kal der. Sana dogru cevabi kimse veremez. Bence sen otur kendin iyice bi analiz yap. Durumu bi tart bakalim. Her seyden once kendi mutlulugunu dusun. Onemli olan senin mutlu olman bunu asla unutma. Mutlulugunu arka plana atip kimse icin fedakarlik yapma.
burada kimse sana ayril falan soylese dikkate alma. İyice dusun sonra karar ver bence. Hayirlisi neyse oyle olsun senin icin. Bir de coklu dua et. Hayirlisiysa Allah nasip etsin
Allah razı olsun teşekkür ederim evet öyle sanırım ayrilicam ama çünkü yapamıyorum ama aşırı da seviyorum o ne olacak bilmiyorum
Cumlemizden. Bence sen en iyisi Allahla bas basa kal ve dua et. Ya Rabbim bu adam benim icin hayirlisiysa onu benimle kavustur. Hayirlisi degilse beni ondan onu benden uzak tut de. En guzeli bu isi Allaha hevale et. burada insanlarin verecegi nasihattan sana fayda gelmez. En guzeli Allaha hevale etmen. Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin sana
En hayırlısı böyle ben de böyle söyleyeceğim teşekkür ederim siz de bana ederseniz bir başkasının duası daha da makbulmuş :)
İnsallah hayirlisi neyse o olur hakkinizda.
Ben de bir kiza çok asık oldum. Aramizda bi samimiyet yarandi ve sonradan kizin nisanli oldugunu ogrendim. O kadar cok sevmeme ragmen, onun icin olmeye hazir olmama ragmen ona da ayni şeyi soyledim. Asla nisanlindan ayril bana gel demedim. Ama nisanlisiyla hic mutlu degil. İstedigi sevgiyi, ilgiyi goremiyo. Ama ben yine ona, ayril bana gel diyemedim. Senin yazini gorunce o kiz aklima geldi. Onun icin de dua ediyorum. Hayirlisi neyse oyle olsun
Sizin durumu merak ettim. Ne yaptınız? Bir sonuç oldumu?
Acaba hala birlikte mi hayırlısı ise gelsin sana inşallah. öyle demek hiç yakışık almazdı zaten iyi ki ama iyi ki
Ayrıldık sonra ne olur bilmiyorum biraz zaman geçsin bakalım
Bilmiyorumki ama kızın ayrılacağını düşünüyorum. Sadece bunu ona söylemedim. Bencil davranmak istemiyorum. Benim için önemlisi kızın mutlu olması. Ben zaten bu hikayede canı yanan taraf olacağımı düşündüm hep baştan. Canımın yanacağını bile bile sevdim bu kızı. Yeterki onun canı yanmasın. Mutlu olsun. İnşallah sizin için de hayırlısı olsun. Karşınıza size gerçekten değer veren, sizi seven ve aşkınızla kalbi yanıp alışan birisi çıkar ve sizi mutlu eder. Kadınlar üzülmesin artık, mutlu olsunlar) Onlar üzülünce dünya üzülüyor)
Sizin durumunuzu gerçekten merak ettim. Sonu nasıl oldu? Ayrıldınızmı? Yoksa yeniden barıştınızmı?
Ayrıyız ve çok özledim onu yazmam çok yanlış olacak gibi geliyor
Sizin icin hayirlisi olsun insallah. Benim çok aşık oldugum kiz da nisanlisindan ayrilmak uzereydi. Kiz cok mutsus o erkekle. İstedigi sevgiyi ve ilgiyi goremiyor ayrica erkegin annesi kiza bunu oyle yap boyle yap demis. Kizin mutsus oldugu her halinden belli. Ama ben ona ayril, bana gel diyemiyorum. Kizi o kadar cok seviyorumki, arkadasca bi konusmamiz oluyor. Benim yanimda cok mutlu. Ama ayril gel diyemiyorum. Allaha havale ettim bu durumu. Onu mutlu edecek kimse ona nasip olsun.
Sen ayrıl gel desen olmaz zaten. Gelecekse gelir. Zamana bırak yoksa seninleyken olan her şeyden sen bana gel dedin diye seni suçlar zaten böyle yapman da hiç ahlaki olmaz. Kesinlikle yapma derim
Yok yapmiyorum. Ama o kizin mutsuz olmasina cok uzuluyorum. Sadece bunu ona soylesem, iş ayril konusuna gelir ve bu da benim bencilce yanasmam o yuzden soyleyemiyorum. Ama cok saf, samimi bir kizdir. Odun bi adamin elinde ilgisizlikten, sevgisizlikten yok olup gidiyor. Ayrica erkek baska şehirde. Yilda 1 ya 2 defa geliyor kizi gormeye. Bi taraftan da erkegin annesi yuklenmis kiza. Yazik olmus resmen. O sevgi dolu, mutlu kiz, şimdi mutsusluga mahkum olmus resmen. Ama bunun farkinda oldugunu goruyorum ve bir gun bu mutsusluguna son koyucak. Ben sadece sessizce kenarda bekliyorum 😢
En hayırlısı olsun hakkınızda. Bakalım zaman neler gösterecek
İnşallah sizin hakkinizda da hayirlisi olsun. Tesekkur ederim size
Çok sağol 😞
Sizin durumunuzu her gün merak ediyorum. Ne oldu bu hikayenin sonu? Bittimi tamamem?
Sizin son durumunuz ne oldu? Hep merak ettim sizi. Burada olursaniz, mutlaka cevaplayin :)
@HakanAli98 sen nerede yorum yazmıştın?
Ben yazmıştım. Sadece daha önce gizli kullanci adiyla yazmıştım, sonra açık yazdım. Sizin durumu merak ettim. Ne oldu? Sizin hikayenin sonu?
Biz tekrar konuşmaya başladık ama bir karar vermedik tam olarak. Siz ne yaptınız
Bizim durum hala muamma. Ben uzaktan aci çekmeye devam ediyorum. Kizla karşılaşıyoruz hergün. İmkansız aşkın verdiyi acını yaşıyorum. Ne geri ne ileri adim atamiyorum. Sizin durum ne oldu? İnşallah mutlu olursunuz.
.
Sizin durumun sonu ne oldu çok merak ettim. Yeniden ayrildinizmi yoksa devam dediniz?))
Hayır ayrılmadık eski yanlışları fark edip kopmayacak şekilde sımsıkı sarıldık birbirimize. Sizin durum ne oldu :) kız ayrıldı mı çocukla
Sevindim sizin yerinize :) Mutlu olan sevgililer görünce seviniyorum. Ne güzel. İnşallah hayırlısıyla evlenin ve hiç ayrılmayın :) Ben o kızdan uzaklaştım. Çünki kız bana karşı yanlış yapıyordu. Hayatında başka birisi oldugu halde, ondan alamadığı ilgiyi, sevgiyi benden alıp, hem de onunla beraber olmaya devam ediyordu. Ben de o yüzden uzaklaştım. Mutsuz ve ilgisiz hayatıyla baş başa bırakıp onu uzaklaştım. Sadece kız ilk başta bana yanlış yapmasından dolayı ona hakkımı helal etmicem. Çünki ilk başta benden hayatında biri oldugunu gizledi. Yoksa hiç yaklaşmazdım. Sonrasında öğrendigimde artık sırılsıklam aşıktım. Ama iyi ki uzak kaldım ondan. Ama onun yerine yine üzülüyorum. Çünki kız aşırı mutsuz ve ben onun mutsuzlugunu 100 metreden görebiliyordum. İnşallah mutlu olur. Ama benim şahsi görüşüm oki eninde sonunda o adamdan ayrılıcak. Ama ben de artık yokum yanında ve asla olmicam. Bi kadın mutsuz ilişkiyi ne kadar dirense bile sonuna kadar devam ettiremez.
Sizce böyle birinden uzak kalmakta hakli degilmiyim?
Çok doğru olanı yapmışsınız aşık olduğunuz için geç mi kalmışsınız diyemiyorum ama doğru olan olmuş. Hakkınızda hayırlısı
Sen bilirsin