8 aydır tanışıyorduk yaklaşık 2 haftadır da sevgili gibi takılıyorduk. Öğrendim ki sevgilisi varmış. Ben de kıza ve ona söyledim kestim konuşmayı. Bugün de konuşmamız lazım yazdı cevap vermedim aradı açtım yarın yüz yüze konuşalım dedi. Büyük ihtimal kızla arasını düzeltmek için beni kullanacak. Yarın gitmeli miyim? Nasıl davranmalı ve ne konuşmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eski flört diyorsun zaten sevgilin olmamıski aldatsın :d ve daha ilk zamanda sana bunu yapmıssa hiç yanasma bile derim zaten adam namussuz olmasa o kıza sadık olurdu. Sevgilisine hayrı olmayan adamın sana bişey vereceğini zannetmiyorum ben olsam aynı sekilde ona ses atar gülerek s.. Git derdim sonrada engellerdim o mal ı
Benim duygularım var yani o yüzden engelleyemedim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama o insan seni sevmediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Seven insan üzmez seninkide ask değil böyle yaptığı için takıntı olmus değerini bilen birisini gördüğün zaman onu hatırlamıcaksın bile. Nerden biliyorsun diyeceksin ama aynısını bizzat yasadım. Kullanmak için gelicek sana sürekli ama hep ona gidicek çünkü senin onda bir değerin yok o mal sadece kendi egosunu şişiricek evet o kızı kıskandırmak için sana geliyor o yüzden duygularını bir kenara bırak ve ondan uzaklas. Sen değerlisin ki o senin hayatında ona yer yok asıl
Peki sen ne yapabildin naptın anlatır mısın biraz
Çok acı çektim. Çekmedim desem yalan söylemiş olurum hatta bir zamanlar öldüğümü hissettim ruhen ve düştüm en dipleri gördüğüm anlar oldu acillere düştüm uyuyamadım kabuslarla uyandım ve Allah'ım al canımı ya da bu acıyı kalbimden sök at dedim ama benim durumum çok farklıydı 7 senedir onu seviyordum ve 7.5 aylık ilişkimde ilk aldatıldığımı öğrendiğimde bir an hatadır dedim ve 3 sene aldatılarak nişanlanmasını dahi görüp bırakmamam benim hatamdı. Şu an anladım ki aldatma hata değil tercih sebebidir , sonra anladım ki doğru adam olsaydı beni bu hallere sokmazdı. Şu an o insan karsıma çıksa sevdiğimin elini tutup karsısında gülümseyerek çıkıcak kadar iyiyim ben değil o kaybetti beni , beni ben olduğum için seven adamla iyileştim ben onu tanımayana kadar hiç sevildiğimi bile hissetmediğimi gördüm insallah sanada böyle birisi gelir ve sana der ki hayatımda çektiğim acıların mükafatısın seni asla bırakmayacağım. O zaman sevginin ne olduğunu anlayacaksın. Sevgi acı çekmek değil çünkü onunla huzurlu bulduğunu hissedersin
Bir erkek severse seni gerçekten o ilişki çok baska hal alıyor ama kadınlar sevince çok fazla o ilişki yürümüyor bu o kadar doğru ki. Bazen ne yaparsan yap olmuyor bende hep yaralı adamları sevmeye çalıstım ama bant olarak kullanıldım. Seven adam senin saçının teline zarar gelse kafayı yer o seni gözyaslarına boğuyorsa sen sevgin yüzünden acı çekiyorsun o belki su haline bile gülüyordur ve gram umurunda da değilsin o kalpsizin. Peki sana soruyorum evet evet böyle bir adam için üzülmeye değer mi sence? Bu yüzden söyledim ona gülümseyerek o mesajı at ki ne kadar değerinin olduğunu görsün neden bulusacaksın ki? Sana bunu yapan adama birdr ödül olarak gidip mutlumu edeceksin o mahlukatı?
Çok haklısın ben de kaç gündür hastayım acile gitsem ailem üzülür kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ama çok zor. Gözümün önünde el ele gezerler okul açılınca. Gerçi 2 ay sonra mezun olacaklar
Umursama güzelim , biliyorum çok zor ama dua et Allah hiç ummadığın anda karsına güzellikler çıkaracaktır
Ve onun yaptığıda elbet yanına kâr kalmayacaktır. Sen onu kaybetmedin aksine Allah sana onu nasip etmedi. Üzüleceğini sana yanlıs olduğunu gösterdi belki o an anlamadın ayrılık sandın ama kurtulduğun için mutlu olacaksın. Hayatında olduğu için bıgün böyle bu durumdasın hem sana herşeyi ile zarar veriyor zaten baksana
Ben hiç düzelip iyileşmeyeceğim bu 3. sevdiğim insan ve 3. aldatılışım artık kaldıramıyorum
Belkide yanlıs insanları hayatına alıyorsundur sucu karsı tarafa yüklemek yerine neden böyle olduğunu hatırlamaya hayatını sorgulamaya çalıssan anlayacaksın. Onlara verdiğin sevgiyi kendine vermeyide dene
Ben hemen aşık oluyorum seviyorum değer veriyorum sonra da ortada bırakılıyorum.
Engelle direkt.
Cok seviyorum :(
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!