Aşk İlişkileri Kızlar hep uzun erkekle sevgili oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyum 175 kimseye çekici gelmiyorum ufak olmak zoruma gıdıyor tum guzel kızlar uzun elemanlar secıyor ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Goruşler nelerdir Kızlar hep uzun erkekle sevgili oluyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ece-b Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Meslek sahibi ya da kültürlü veya yüzü güzel biriyseniz ya da olabilirseniz kisayla da sevgili olurlar. Ya da aşık olmaları gerekiyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Meslek ıcım uğraşıyorum dıger Dediklerin var kısa mıyım bn sanarsın 160 ım sen 190 mısın yarabbım lafa bak ya Yorumla ece-b +1 yıl Evet 1.75 aslında kisa değil siz sordunuz diye söyledim Yorumla Soran +1 yıl Sen kısaylada beraber olurlar dedın ıyı bakarsan Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Boyla alakası yok dil olucak 👅yalayıp yutman lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olemi diyorsun Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hp uzun adamlarla beraberler hocam aksini bn görmedım hiç Yorumla
Bilinmeyen__20005 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bence 175 cok iyi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama uzunlar hep tercih edılıyor Yorumla
NETASSAKLI_HATUNNBEE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Napim 0 52 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Çeneni gerekirse temelli kendini kapanan yeterli Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Sana mı sorcam bücür Yorumla harbiyeliii +1 yıl Evet Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Hadi ordan dümbük Yorumla harbiyeliii +1 yıl ♿ al lazım olur Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Seni yerinden etmek istemem sağol Yorumla harbiyeliii +1 yıl 🤫🤫 tamam Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Oyyyyyyyyy nas8 koydum ama lafı dksnsknskdnd Yorumla harbiyeliii +1 yıl Sözde koyarsın ancak icraatde çin malına muhtaçsiniz Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl İcrattinde kralını yaparız merak etme aslan az kol kırmadım Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Harbi ol harbiiiii haarbiyeli senniii Yorumla harbiyeliii +1 yıl Tamam benimkinde veririm bir ara kırarsın Yorumla harbiyeliii +1 yıl Harbı kırdınmı bu arada Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Sakin olun bea relasxxx Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Benim belimi kırdı bende acimadim kolunu kirdim yalan niye konuşim hayırdır Yorumla Soran +1 yıl Tartışmayı kessenız acaba Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Tartismiyoruz zaten Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ne biliyim çingenesiniz o zaman Yorumla harbiyeliii +1 yıl Dayılar bı duru konuşyoz surda Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Ne çingenesi lan beni çağırdı ben güvendim gittim oraya ama intikam gecikir ama aksamazmid Yorumla harbiyeliii +1 yıl Lanlı lunlu konuma Senin taş@k eksik kavga olursa cagircam seni Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Konuşurum lan hayerdar Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Çağır çağır valla stres atmam lazım sksbskjs Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bilder sen nerelisin Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Baya dolmuş mevzu cıkartacak ve dövücek insan arıyor mgkgkg Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Vooaaaağğğhhhhhh ksjejdksns Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Adanalıyam Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ya ben geçenlerde bir kızla daha aramda böyle muhabbet geçmişti odamı sendin bende sivaslıyım o kekoları bende kangalları getirip kapiştiricakdım shahahn soru sahibi soruyu silince kalmişti Yorumla harbiyeliii +1 yıl Oda adanalıydı Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Evet lannn benim o sksbskbsksjsks hatırladım sksbks Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Getirdin mi kangalları skbsksns Yorumla harbiyeliii +1 yıl Kangalları hallederiz sen kekoları ayarla ama geçen sen cingeneyin demiştin Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Çingeneyiz kızım nolduuu AA nolduuu Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ne cingesi lan diyen ben değilim ya geçense ben cingeneyin bana bulaşma diye artislik yapiyosun ama Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Bxjsbdjsbsksbsksjsk simdik kavgada o degisir cingene olunmaz djsjdksjs Yorumla harbiyeliii +1 yıl Neden Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Kaplumbağa deden Yorumla harbiyeliii +1 yıl 😂aklımdan geçdi bu kız bunu bu espiriyi yapar diye Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Nihaihaiahaiahaihauaha Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Ne içtiniz lan sizz kgkgkgkg Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ben işteyim canım sıkılıyir birilerine dadaniyim dedim Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Tam adamını bulmuşun Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Bende işteyim canım sıkılıyor Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Tamam hadi evlenin jsbsjsbkshs Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Yok amğmfkflgog Yorumla harbiyeliii +1 yıl Yok ben lezbiyenim Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl HahahahHhzgzhx Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Abi ben lezbiyenim ben et yemem Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Offffff beeee 😂😂 Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Nolduuu ayoolll Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Daha ne olsun et sevmiyorsun kfkfkg Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Jxksbdksjsksnsj Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ne alaka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzun boylu doktor güzel kısa bı kızla cıkıp gıttı o kız bana yuz bıle vermedı😪 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Ağlama be kim hoşuna gitmişse onunla olurşu an zırlaman bı saçmalık bitti git Yorumla Soran +1 yıl Benım kaderim kotu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Meslek sahibi ya da kültürlü veya yüzü güzel biriyseniz ya da olabilirseniz kisayla da sevgili olurlar. Ya da aşık olmaları gerekiyor.
Meslek ıcım uğraşıyorum dıger Dediklerin var kısa mıyım bn sanarsın 160 ım sen 190 mısın yarabbım lafa bak ya
Evet 1.75 aslında kisa değil siz sordunuz diye söyledim
Sen kısaylada beraber olurlar dedın ıyı bakarsan
Boyla alakası yok dil olucak 👅yalayıp yutman lazım
Olemi diyorsun
Evet
Hp uzun adamlarla beraberler hocam aksini bn görmedım hiç
bence 175 cok iyi
Ama uzunlar hep tercih edılıyor
Çükün kaç kanka?
Napim
Çeneni gerekirse temelli kendini kapanan yeterli
Sana mı sorcam bücür
Evet
Hadi ordan dümbük
♿ al lazım olur
Seni yerinden etmek istemem sağol
🤫🤫 tamam
Oyyyyyyyyy nas8 koydum ama lafı dksnsknskdnd
Sözde koyarsın ancak icraatde çin malına muhtaçsiniz
İcrattinde kralını yaparız merak etme aslan az kol kırmadım
Harbi ol harbiiiii haarbiyeli senniii
Tamam benimkinde veririm bir ara kırarsın
Harbı kırdınmı bu arada
Sakin olun bea relasxxx
Benim belimi kırdı bende acimadim kolunu kirdim yalan niye konuşim hayırdır
Tartışmayı kessenız acaba
Tartismiyoruz zaten
Ne biliyim çingenesiniz o zaman
Dayılar bı duru konuşyoz surda
Ne çingenesi lan beni çağırdı ben güvendim gittim oraya ama intikam gecikir ama aksamazmid
Lanlı lunlu konuma Senin taş@k eksik kavga olursa cagircam seni
Konuşurum lan hayerdar
Çağır çağır valla stres atmam lazım sksbskjs
Bilder sen nerelisin
Baya dolmuş mevzu cıkartacak ve dövücek insan arıyor mgkgkg
Vooaaaağğğhhhhhh ksjejdksns
Adanalıyam
Ya ben geçenlerde bir kızla daha aramda böyle muhabbet geçmişti odamı sendin bende sivaslıyım o kekoları bende kangalları getirip kapiştiricakdım shahahn soru sahibi soruyu silince kalmişti
Oda adanalıydı
Evet lannn benim o sksbskbsksjsks hatırladım sksbks
Getirdin mi kangalları skbsksns
Kangalları hallederiz sen kekoları ayarla ama geçen sen cingeneyin demiştin
Çingeneyiz kızım nolduuu AA nolduuu
Ne cingesi lan diyen ben değilim ya geçense ben cingeneyin bana bulaşma diye artislik yapiyosun ama
Bxjsbdjsbsksbsksjsk simdik kavgada o degisir cingene olunmaz djsjdksjs
Neden
Kaplumbağa deden
😂aklımdan geçdi bu kız bunu bu espiriyi yapar diye
Nihaihaiahaiahaihauaha
Ne içtiniz lan sizz kgkgkgkg
Ben işteyim canım sıkılıyir birilerine dadaniyim dedim
Tam adamını bulmuşun
Bende işteyim canım sıkılıyor
Tamam hadi evlenin jsbsjsbkshs
Yok amğmfkflgog
Yok ben lezbiyenim