Sevgilime haber vermeden bebeğini aldırdım?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Grafik tasarım okuyorum. Annem ve kız kardeşimle beraber yaşıyorum. Babam hayatta değil. Sevgilimle 2 senedir bir beraberliğimiz var. Kendisi babasının şirketinde çalışıyor. Birbirimizi çok seviyoruz. Yaklaşık 1 ay önce beraber olduk ve çok dikkat etmedik önceleri daha çok dikkat ederdik ama yapa yapa umursamamaya başladık korrunma işlerini. Sevgilime hamile olduğumu söylemedim ve bebeğimi erkenden aldırdım. Çünkü daha çok gencim henüz kendim çocuğum bir çocuğa nasıl anne şefkati gösterebilirim ki sonuçta. Üstelik annem bilse eminim çok kızar ve uzun süre soğuk yapardı. Sevgilimin ailesi desen evlenmeden çocuk yapan kadınlara kötü gözle bakıyorlar. Tutucu bir ailesi var. Eminim hamile olduğum için evlenseydik bu seferde sevgilimin ailesi bunu ilerleyen günlerde hep başıma kakacaktı. Bunlarla uğraşmak istemediğim için ve yaşım küçük olduğu için bu bebeği aldırdım. Sevgilimin haberi yok hiçbir şekilde. Bilse aramız bozulur. En iyisi okulum bitince evlenip ve uygun bir zamanda çocuk yapmak. Tabiki bebeği aldırdığım için vicdan azabı çekiyorum ama böyle olmalıymış. Bebeğimden özür diledim. Ben doğmamış bebeğe kıyacak kadar kötü bir kız değilim ama geleceğimi düşünmek zorundaydım. Bundan sonra ne yapmalıyım?
Sevgilime haber vermeden bebeğini aldırdım?