Aşk İlişkileri Minyon tipli kızlar hakkında düşünceniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Yaşımı göstermiyorum, bu güzel bişi değil mi? Güncellemeler+1 yıl Yaşımı göstermiyorum, ama boyum 164, kilom52. Minyon tipli kızlar hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Benim için fark etmez boy, saç rengi, göz rengi vs. Hiç önemli değildir sadece kilolu biri olmasın yeterli kendimde spor yapan biri olduğum için 0 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Güzel bencede benimde Bi arkadaşım var oda minyon tipli hiç yaşlanmicakmış gibi duruyo 2 0 Yorumla
xxybirisi06 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 98% +1 yıl minyon tipli kızlar candır minyonlar daha sempatik sıcak cana yakın ve güzel oluyorlar yaşasın minyonlar 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benden uzun benden kaslı ve benden zengin erkekleri beğendikleri için Allah onların da gönlüne göre versin. :) 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Minyon kızlar çiti pıtı çok tatlı oluyorlar ama sinirlenince de şirret oluyorlar seviyorum minyonlari sekste de iyiler normal arkadaş olarak ta 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Genelde yaşını göstermezler minyon tipli kadınlar. Güzel bir şeydir. Bazıları baya tatlı olur. 1 1 Yorumla Blackblue03 +1 yıl Sizde baya tatlısınız Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bana boydan çok fitlik,Güzellikten çok sempatiklik lazım 😉 0 0 Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Güzel bişe bende minyon tipliyim 27 yaşındasın diyorlar bana bak hele şaçlar gideyi yaşum bütümeyi 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzü güzelse çok tatlı oluyorlar Değilse isterse 1.80 olsun önemi yok. 0 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Sempatik oluyorlar enselerinden tutmamak için zor duruyorum bazen 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Trabzonalfabull Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 84% +1 yıl Türkiyede kadın boy ortalaması 1.61.. Minyon değilsin.. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl ıy bırsey.. ınsanlar cıldı genclessın dıye dunya para bayılıyor 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Genelde boylarına bakmadan 2 metre erkek arayışında olurlar djjf 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bu minyonlarin hepsi böyle teselli ediyor kendini ya. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 164 minyon mu. belki kilon düşü diye. 149 155 arası minyon bana göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel bir şey, 60 yaşında da şu tırnakları uzun ve pembe ojeli teyzeler gibi olmak istiyorum 0 0 Yorumla
EvasioN Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Minyon tipli idealdir kavga edince ponçik ponçik bagircak filan sjxjsjxddn 0 0 Yorumla
Doruk_Sonbahar Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Çok beğeniyorum. Orantılı vücut yapısına sahipse şahane oluyorlar. 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ekseriyetle * olurlar. En sevdiğim... 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet şookk güselll 😃 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. bodur tavuk her zaman piliçtir 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaw bıktım güzel demekten ((: 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence çok tatlılar ve hoşlar 0 1 Yorumla CaptainVenture +1 yıl Merk ettim bak 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. En sevilen tiptir kendileri. 0 0 Yorumla
kahvecibeyiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl severim, sayarım, başımın üstünde yeri vardır :) 2 1 Yorumla isterseninanma +1 yıl Allah siz kadınları muhteşem yaratmış takma kafaya benim için tüm kadınlar güzel dir (tabiki nikâh im altında olan) Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Minyon iyidir 1 2 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Minyon candir gerisi heyecandır Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Ahhh minyonlar yasamq sebebim Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Güzel olanlar var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel de biraz daha bahset. boy kilo vs 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 164 kilom 52 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüz hatların nasıl? Yuvarlak mı yoksa köşeli mi? Kilon boyun iyiymiş Yorumla Soran +1 yıl Yuvarlak teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşmak ister misin? Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hoş benim daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
liejo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Minyon kizlar candir 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Minyon candır 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ne güzel işte. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tatlılar 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çok daha çekiciler 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hobbit 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sempatik 0 0 Yorumla
Biriiste24 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Minyonlar adamdır benim ilgi alanım onlar sahsen 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Benim için fark etmez boy, saç rengi, göz rengi vs. Hiç önemli değildir sadece kilolu biri olmasın yeterli kendimde spor yapan biri olduğum için
Güzel bencede benimde Bi arkadaşım var oda minyon tipli hiç yaşlanmicakmış gibi duruyo
minyon tipli kızlar candır minyonlar daha sempatik sıcak cana yakın ve güzel oluyorlar yaşasın minyonlar
Benden uzun benden kaslı ve benden zengin erkekleri beğendikleri için Allah onların da gönlüne göre versin. :)
Minyon kızlar çiti pıtı çok tatlı oluyorlar ama sinirlenince de şirret oluyorlar seviyorum minyonlari sekste de iyiler normal arkadaş olarak ta
Genelde yaşını göstermezler minyon tipli kadınlar. Güzel bir şeydir. Bazıları baya tatlı olur.
Sizde baya tatlısınız
Bana boydan çok fitlik,
Güzellikten çok sempatiklik lazım 😉
Güzel bişe bende minyon tipliyim 27 yaşındasın diyorlar bana bak hele şaçlar gideyi yaşum bütümeyi
Yüzü güzelse çok tatlı oluyorlar Değilse isterse 1.80 olsun önemi yok.
Sempatik oluyorlar enselerinden tutmamak için zor duruyorum bazen
😂😂😂😂
Türkiyede kadın boy ortalaması 1.61.. Minyon değilsin..
ıy bırsey.. ınsanlar cıldı genclessın dıye dunya para bayılıyor
Genelde boylarına bakmadan 2 metre erkek arayışında olurlar djjf
Bu minyonlarin hepsi böyle teselli ediyor kendini ya.
164 minyon mu. belki kilon düşü diye. 149 155 arası minyon bana göre
Güzel bir şey, 60 yaşında da şu tırnakları uzun ve pembe ojeli teyzeler gibi olmak istiyorum
Minyon tipli idealdir kavga edince ponçik ponçik bagircak filan sjxjsjxddn
Çok beğeniyorum. Orantılı vücut yapısına sahipse şahane oluyorlar.
Ekseriyetle * olurlar. En sevdiğim...
Evet şookk güselll 😃
tatlı buluyorum sevesim geliyor
bodur tavuk her zaman piliçtir
Ayakları güzel olmuyo onların ya
Yaw bıktım güzel demekten ((:
Bence çok tatlılar ve hoşlar
Merk ettim bak 😂
En sevilen tiptir kendileri.
severim, sayarım, başımın üstünde yeri vardır :)
Allah siz kadınları muhteşem yaratmış takma kafaya benim için tüm kadınlar güzel dir (tabiki nikâh im altında olan)
Tatlı oluyorlar genelde ve hafif balık etli
Minyon iyidir
Minyon candir gerisi heyecandır
Ahhh minyonlar yasamq sebebim
Minyon candır
Güzel olanlar var.
Çok tatlılar buna eminim
Keşke öyle bir eşim olsa
Güzel de biraz daha bahset. boy kilo vs
164 kilom 52
Yüz hatların nasıl? Yuvarlak mı yoksa köşeli mi? Kilon boyun iyiymiş
Yuvarlak teşekkür ederim