Siz böyle biriyle sevgili olur muydunuz?

1 yıldır ilişkim var 2 ye gidiyor. Ben sürekli içimden gelince hediyeler alırım buluşma planı yaparım ama ne yıl dönümüzde ne başka bir şey de hiç bir şey yapmaz yani para göz değilim bir çöp bile verse bunu senin için aldım dese ona bile sevinirim. Atiyorum yarın buluşalım diyorum yarın olsun bakarız diyor yarın oluyor akşama doğru haber veririm diyor yani sadece lafta sevgi gösteriyor ben bunu söyleyince de böyle mi hissetiyorum hayır ben çok seviyorum falan diyor yani ben bilmiyorum abartıyor muyum onu da bilmiyorum milletin cidden ilişkisine imreniyorum güzel güzel şeyler yapıyorlar geçen gün dedim ki bir ara denize gideriz bana diyor ki İstanbul'da nereye gidicez ki ben hep il dışında denize giderim buluşunca ne yapıyoruz oturuyoruz bir cafede ya da parkta tek yaptığımız aktivite bu. Bir de mesela atıyorum bir yere gidicegimi söylüyorum bir gün önceden o gün geliyor napiyorsun diyor otobusteyim vs diyorum nereye gidiyorsun ki diyor ulan bir gün önce anlattım ya nereye gidicegimi bugün de aynı şeyi yaşadık ve ben dedim ki ya bunadin unutkanlığın var ya da beni ipine takmiyorsun hangisi dedim bana dediği ipine takmamakla alakası yok ben konuyla alakasız bir şey söylüyor bunu bunu yapican sanmıştım diyor yani bilmiyorum böyle gitmez diyorum kendi kendime siz olsanız böyle biriyle birlikte olur musunuz?
Siz böyle biriyle sevgili olur muydunuz?