https://www.youtube.com/shorts/icKz1eC7gLY
Sizin için bir ilişkide güven kaçıncı sırada gelir?
https://www.youtube.com/shorts/icKz1eC7gLY

Bu sorudaki tüm karakterler ve olayların soran kişi ile ilgisi yoktur. Valla yok.. 22052023-1146
Senin aydınlık versiyonun eşin mi? İkinizi de görüp duruyorum kafam karıştı arkadaş 🤦🏻♀️😅
Güven 1. sıradadır. ama zaten kimseye %100 güvenemem ki..
Hayır eşim değil. Umarım kafa karışıklıgın yakın zamanda geçer 🤗 Güven kolay gelişmiyor cok zaman alıyor kendimden biliyorum.
Aa ben sizi öyle bir şey zannediyordum kusura bakma 😅
Bekârım deyip ertesi gün o kişinin eşi tarafından aranırsan benim gibi olursun 😊
Yok önemli değil sohbetm de yok zaten :) , Yoook artık nasıl bir mevzuya düşmüşsün sen öyle ya. Dinlemek isterim senden 3. sezonluk çapsız yalı dizisi cıkar bu konudan jkansjdnasjkd
Abartma sende ne 3 sezonu 😂
Tabii benim şok oluşum gün boyu sürdü orası ayrı 😅😅
Dizide farklı oluyor olaylar ertesi gün aramaz kadın bi 2 sezon sonra falan anlar olayı ondan sonra arar 1 sezon da aradığı kızı bulması sürer 3 szon tamamlanır dizinin sonunda kız adamla maldivlere kaçar jandjnasj
Kadın adamı iyi yakalamış 😂
Çok fazla pembe dizi izlemişsin 😅😅
Bence kadın kocasını bildiği için kolayca yakalamıştır.
Birinci sırada
Güven
Hepimizin arayıp da bulamadıgı değilmiydi o
Bazılarında bulup ama hak etmediği
Sinema afişleri de dışardan parlak ve kaliteli görünüyor... Asıl mesele içerde filmi izlediğindeki düşüncelerin.
Düşündürücü 🤔
Kitabı kapagına göre yargılamadıgımdan doğru kadını bulamıyorum. Nedeni ise tecrübelerimden dolayı cok detaycıyım.
Anladım
Cevap
8Cevap
Ben güvenemiyorum ya be, aslında ilk sıralarda gelmesi gerekir tabii ama olmayınca olmuyor. Some güven problems
Güven , sadakat ve saygı bir ilişkinin temeli diğer türlü günlük ilişkiden farkı kalmıyor ki.. Nerede o eski aşklar sevgiler , bir bakış atıyorlardı birbirlerine 1 ay sonra evleniyordular o kadar güven vardı. şimdi ne bakıyon la birine mi benzettin diyorlar 🤣
Günlük ilişki nedir be :D saçmaaa
güven sadakat saygı yoksa sevgi de yoktur ee günlük ilişkiler de böyle değil mi takılıyor nereye kadar giderse.
Bana da saçma geliyor ciddi ilişki adamıyım ben 🤣
shsjs ya bıraaak
Kimseye kanıtlamakla uğraşmıyorum kendimi ben burdayım eşlik etmek isteyen buyursun hayatımın akışına bıraksın kendisini aradıgı huzuru güveni ilgiyi karakteri sevgiyi bulamazsa harcadığı zamanı hediye çeki olarak veriyorum yine gelip bende harcasın diye 😂
Ok bye 😅
Öyle mi sen görürsün şimdi 😁
Kuru tehdite pabuç bırakmam 😅
topuklu mu spor mu onu söyle bari ona göre tehtit edeyim 🤣
Sandalet 😅
Topuklunun sivri kısmından iyidir gene 🤣 tehtit önerin var mı?
:D topuklu ayakkabı tehdit oluşturmuyor
Seni kendi silahınla vurmak lazım 🤣
Silahsızım :D
Bu kadar kolay olmasın ya git taş sopa bişi al offff 🤣 Bu sitede sana gıcık oldugum kadar hiç kimseye olmuyorum ya 👿
ya çok iyi :D shjs
Benim için güven kesinlikle birince sırada geliyor çünkü güven olmazsa zaten aşk ve sevgi de olmaz sevdiğim kadına güvenmeliyim
Şiddetli sevgim ve merhametimi hakedecek kişi nerde acaba 😅😂🤣🤣
bir gün kollarında olması dileğimle :D
Amin amin cümlemizin sevdikleri kollarında olsun 😅😂🤣🤣
Her şeyin başında gelir. Güven yoksa olmaz
İlişkide güven olmazsa bir yol kat edemezsin zaten.
Kesinlikle şüpheyle nereye kadar yaşabilirsin ki?
Şüphe ilişkiyi yok eder bence içeriden içeriden
1. ci sırada tabii ki
Olması gereken, bence de
Başlıca gelir bence güven
olmazsa olmazdır ama 1. sıraya koymam
İlk sırada benim için
Bence vefa ve sadakat tır
Evet doğru bunlar da olmalı ama ilerleyen zamanlarda. güven ve saygı temeli oluşturulmalı diye düşünüyorum
ilk sırada
Ama zor bulunuyor be değil mi?
kesinlikle
İlk sırada
doğru. Güven olmadan saygı ve sevgi oluşmaz zaten
e tabi güven olmazsa olmaz bence
Olmaz tabi ki güvenmediğim birinin elini dahi tutmak istemem.
ilk sıra hep
Birinci sırada
1. sırada
Güven tüm duyguların temelidir.
1. Sırada
KEsinlikle herkes güven odaklı ilişki kursa keşke.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?