1,5 sene telefonda normal arkadaş olarak görüştüğüm bir kız var, kız gerek telefonda gerek yüz yüze görüştüğümde inanılmaz çok konuşuyor, her şeyini anlatıyor ben de iyi bir dinleyiciyim. O anlatıyor ben dinliyorum arada bir kaç şey de ben söylüyorum ama en çok o konuşuyor. Aslında hoşlanıyorum ondan, konuşması üslubu tavrı da çok hoşuma gidiyor ama bunu dillendirmiyorum tabii kii.. Sizce bir kız bir erkekle görüştüğünde neden çok konuşur uzun uzun _
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konuşmayı seviyordur benim gibi ahahahah. Dinlendiğimde hiç susmam. Dinlediğin için konuşuyor sana özel değil durum 😂
Burcun ne senin :)
Boğa burcuyum fakat, iletişim burcum koç 😂 sen kızın güneş ve ay burcunu söyle ben sana yorum yaparım 😂
Birde çevresinde çok arkadaşı yoksa her şeyini anlatabilecek bu yüzden de çok konuşuyordur 🥺
İkizler burrcu, Yükseleni de Başak, yalnız yaşıyor çok aşırı çevresi yok, :)))
Senin burcun ve yükseleni ne
İkizler burcu evet aşırı konuşkan hareketli olurlar kız kardeşim öyle sürekli heyecanla bir şeyler anlatır.
Benim aşk ve sevgi burcum ikizler sevdiğim insanlara karşı aşırı konuşkan oluyorum. Elimden olmadan her şeyi anlatıyorum. Sevdiğim için saftrik gibi olan biteni hep anlatıyorum. İkizler güneş burcu olunca herkese karşı çok konuşkan neşeli olur. Aşırı derecede kararsız ve flörtüz olurlar doğrusu fakat yukseleninin başak olması onu biraz daha takıntılı mükemmeliyetci ve sadık yapabilir. İkizler salaş bir burç basakla biraz dizginlenir. 😊😊😊 Kardeşimi bı bazen evde dinlemek istemeyiz kafamız dolu olduğu vakitler 😂 anne sen dinle baba sen dinle diye birbirimizin üzerine atarız bazen bize alınıyor fakat benden bile çok konuşuyor 😂😂😂 yaşlanınca yorulurlar umarım hshshsjs
Benim burcum da ikizler yükselenim aslan :)
Kızla 1,5 sene önce aynı meslekte olduğumuz için ortak bir arkadaş vasıtası ile telefon da tanışmıştık. Sonrasında muhabbet ilerledikçe ilerledi ama uzun süre hep telefonda konuştuk. Tabi bu ilişki babında olmadı ama uzun uzun konuşmalar olarak gerçekleşti.
Kendisi ile konuşmalarımız çok uzun sürüyordu 1 saati bile geçebiliyordu. Onunla her konuştuğumda kendisine elimin telefonu kapatmaya gitmediğini söylerdim aramızda hep bir enerji çekimi olduğunu söylerdim o bu durumda bir şey söylemez ve gülümserdi.
2 Hafta önce görüşme kararı aldık sonunda ve yan yana geldik bir hafta sonu. Önce yemek yedik, sonra birkaç mekan değiştirip müzkli ortamlarda muhabbet ettik. Kendisi konuşmayı çok sevdiği için ya da bana denk geldiğinden midir bilmem hep uzun uzun konuştu. Yani çok konuştu ben ise arada bir konuştum ve etkin bir dinleyici oldum. Sonrasında kendisini evine bıraktım , sabah miting var birlikte gidelim mi dedi ( siyasi görüşümüz aynı olduğu için) ben de olur dedim, sonrasında meğer miting de o günmüş
Yüz yüze görüşeli 2 hafta oldu aralıkla telefonda konuştuk, seçim sürecinde karşılıklı olarak birbirimizin paylaşımlarını beğendik, dün ben eski bir resmimi paylaştım history de anıllar da paylaş olarak. Ins. History deki resmimi gördü ama beğenmedi. Yanımda bir arkadaşım vardı ve eğer bunu beğenmediyse senden hoşlanmadığı anlamına geliyor üzgünüm dedi ve ben bunu çok taktım kafaya ve üzüldüm. Ben kendisinden baya hoşlanıyorum onunla vakit geçirmek çok güzeldi, hatta onu evine bıraktıktan sonra da bunu yazdım kendisine, “Senle vakit geçirmek çok güzeldi, her şey için teşekkür ederim” demiştim o da karşılık vererek ben teşekkür ederim demişti.
Sizce resmimi görüp beğenmeyerek benden hoşlanmadığını mı kanıtlamış oldu bana?
Aslanlar iyi dinleyici olurlar. Burç dışında yorum yapacak olursak fotoğraf beğenmedi diye senden hoşlamıyor anlamına gelmez. Ben alımlı bir kadınım etrafımda çok erkek olurdu mesela eskiden sosyal medya kullanırken hoslandigim kişi fotoğraf atınca falan begenmezdim hoşuma giderdi, yakınlaştırıp inceler hatta SS alırdım, ama çok hoşlandığımi belli etmemek adına hiç bir etkilesimde bulunmazdim. Hatta eski sevgilim sırf ben beğendim diye fotoğraf paylaşırmis ben begnemeyince sabaha kadar niye beğenmedi diye beklermis 😂 çok tatlı bir durum sende şu an öylesin. Bunu ilerde birlikte olursan o kızlar açıkça dile getir çok hoş bir muhabbet olur aranizda. Onun dışında sen direk ilan aşk et bence böyle biraz sessiz itirafsiz bir hoşlanti yaşıyorsunuz insanı bir sureden sonra aptal eder bu durumlar. Yükseleni basakmis net şeyleri sever aslında sende net yaklaş biraz. Flörtüz olmamali sahiplenmeli gazan mübarek olsun şimdiden 💪🏻💪🏻💪🏻 Güzel bir yerde yemeğe götür özenli bir yemek olsun Onu etkileyebilecek Sonra onu çok konusturmadan 😂 duygularını ifade et net bir şekilde. Çiçek falanda alabilirsin İkizler romantizm çok severki 🥰🥰 Hediyeleri falan çok sever Kolye falan alabilirsin. Kısaca ilanı aşk etmenden yanayım için rahat uyuuuuu. 🥰💕🍷
Güzel yorumun için çok sağol, Kız biraz değişik bir kız çok ağır davranıyor bu konularda.. Ben direkt ilanı aşk etmek yerine yavaş yavaş dokundura dokundura güzel cümleler dokundurarak ondan hoşlandığımı ona belli ediyorum. Çok seviyeli ağır ve emin adımlarla ilerleyen bir durum söz konusu. İkimzin de yaşı var ben 38 o 39 :))) Bu arada dün instagramda paylaştığım tüm storiyleri beğenmişti, ben de onunkileri beğenmiştim aslında ama en son paylaştığını artık yeter diye beğenmemiştim, sabah fark ettim ki önce beğendiği bir hikayemi sonra geri beğenmekten geri çekmiş, sanırım o da benle şu an aynı kafada aynı şeyleri yaşıyor olmalı sence bu durum onu göstermez mi? Bu arada paylaşımlarım hep sosyal konular manzaralar , siyasi kişisel yorumlarım v. s. :))
Şöyle bir durum var zaten vakit geçiriyor oluşunuz uzunca süre birbirnizden net bir şekilde hoşlandığınızi ifade eder. Ama bir yerden başlamaniz gerek. Oda yakın arkadaşı varsa onun beynini yiyordur şimdi 😂😂😂😂 Umarım evlenirsiniz ahahhshs
Ben hoşlanmadığım biriyle 3 4 kere dışarıda bulusmam 🥴 ya da telefonda 1 saat konuşmam ki çoğu kadın böyledir 🙏
Çok teşekkürler :) Peki son dediğimden ne çıkarttın, beğendiği hikayeye geri girip beğeniyi kaldırması neden olmuş olabilir :))
Hikayene girip tekrar bakmış olabilir eli çarpmıştır yanlışlıkla 😂😂 sürekli sana bakıyor gibi ahahahaha. Her şeyden bir şey çıkarma buna göre de kendini yonlendirme seviyorsan seviyorum net de. 🍷🥰💪🏻
Tamamdır çok sağol , ara ara senden akıl isterim olar mı :))
Olar bana da dua etmeni isterim olar mi ☺️
İstediğin dua olsun, Hatim bile indiririm 😊😊😊
Allah razı olsun bee gardasim 💪🏻🙏
Selam nasılsın? Benim moralim bozuk baya ya , dün gece instagramında takipleştiği profili açık olan erkeklere baktım , bir çoğu da benden daha klass diyebilirim, klass olanların bir çoğunun da resimlerini beğenmiş olarak gördüm... Bu da benim modumu oldukça düşürdü :(
Kendini başka erkeklerle kıyaslama. Bende yakışıklı adamları beğenirim takiplesiirim hatta konuşurum fakat onlarla duygusal bir bağ kurmam. Hani her erkeğe alıcı gözle bakmıyorsun aslında. İçinin istediği insanla oluyosun. Görüntü o kadar önemli olmuyor aşık olurken. Bu yüzden bu duruma uzulmemelisin.
Çok teşekkürler ismi gizemli dert ortağım, çok destek oluyorsun bana inan :)))
Rica ederim 😊🙏🏻
Selam dert arkadaşım, maalesef uzun uzun konuşan yazan çizen kız gitti yerine kısa kısa yazan, storylerimi beğenmeyen , bir kız geldi. Sanırım hayatında biri var ya da ben öyle hisediyorum, hislerim ilk zamanki gibi kıpır kıpır değil maalesef... Ben de sanırım artık ilerleme kayıt etmeyen bu durumdan dolayı kendimi geri çekeceğim... :(
Ondan hoşlandığını söyledin mi peki ona göre arkadaş ya da flört sevgili olurdun
Söylemedim , açıkçası seçim süreci siyasi mevzular tek konumuz oldu , uzun uzun her gün görüşüp konuşmuyoruz zaten
O zaman en kısa sürede net olll artık 🥰
Bu kadar belirsizlikle rahat uyuyamadım sen nasıl rahatsız bilmiyorum ki
Biliyor musun net olmak için karşı tarafın kafada soru işaretleri bırakmaması gerekiyor.. Normalde uzun uzun yazan kız, bir gün sonra kısa kaçamak cevaplar veriyor mesajlarıma ve aramalarıma.. Bir gün sonra da bu kadar fedakarlık yeter sözleri falan paylaşıyor bir de Ahmet kaya nın ayrılık şarkıları v. s. Bu kendisine net olmamak için bence yeterince soru işaretleri.. Ben gerçekten bu konularda alfa erkeği olarak ince eleyip sık dokur ve sabırlı hareket ederim.. Sanırım bu sefer hemen net olmadığım için yine kaybeden olmadım sevgili dert ortağım :)
Durumun içinde olmadığım için çok karşı tarafın hareketlerini gözlemleme fırsatım olmadı. 😊 Benim için felsefe şudur. Seviyorsam dile getirirm karşı taraf simarabilir ya da seni istemeyebilir hepsini göze alarak içimdeki dışa vurmam gerekir yani. Duygularım yogunlasmadan vazgecerim hiç değilse 🙏🏻
Sen de haklısın, ama ne yazık ki benim gibi Alfa erkekleri bu konuda karşı tarafın şımarmasına tahammül edemiyor :)) ayrıca Bu gün benim doğum günüm :))
O zaman iyi ki doğdun alfa erkeği 🥰🥰🥰🥰🥳
Ben çok umursamiyorum insanların simarmasini aslında gamsız biri olduğum için 😂
Çok teşekkür ederim Dert ortağım, gamsız olmayı bana da öğretsen bir gün keşke :)))
Ölümün olduğu bu dünyada neyi kafana takacaksin ki 🙄 gamsız ol tabi
Nerde yaşıyosun sen dert ortağım, kesin İstanbul değildir. İstanbul da yaşayan biri gamsız olamaz :D:D
Adana
Abbbooooo :)))))
Ahahahah aynen öyle
Selam Dert ortağım, Bu gün onun doğum günü, 72 tane Kırmızı gül gönderdim ona , henüz almadı ama umarım alınca hoşuna gider :))
Dert ortağımm :(
Dert ortağım neredesin sen ya , Adanalı bir kıza çarpıldım :))