İstemeden sevgilimin arkadaşının poposunu elledim. yol göstermenize ihtiyacım var ne yapmalıyım?

merhaba kız arkadaşımla 4 senelik güzel bir ilişkim var. kız arkadaşım benim en yakın arkadaşıma kendi arkadaşını ayarladı bir ay önce Nisan ayında ev tuttuk dört kişi tatil yapıp kalmak için. hem onlar da kaynaşsın birbirlerini daha iyi tanısınlar diye. benim arkadaşım sevgilimin arkadaşına pek ısınamadı araları iyi değildi o yüzden soğuk bi tatil oldu hiç eğlenceli değildi. bu yüzden sevgilimin arkadaşı eve erken dönme kararı aldı ben de kendi arkadaşımdan aralarında neler gelişti diye öğrenmek için farklı odaya çektim onu konuşurken kızlar da eşyalarını toplarken onların yanına gittim aralarında laf taşımak için mutfakta sadece bir kişi vardı sevgilimin arkadaşı mutfaktaki bulaşık makinesinin üzerine küllüğü koymuş pencerenin yanında sigara içiyodu ben de onu kendi sevgilim sandım. offf çok kötü oldu bu tatil falan diyeceken off çok kötü dedim elimi kızın poposuna götürdüm ve 1-2 saniye sıktım hızlıca arkasını döndü beynimden kaynar sular döküldü o anı asla yaşamadan kimse anlayamaz 30-40 saniye elimle kendi ağzımı kapattım şaşkınlıktan o an yıllarca geçmiş gibiydi sanki 30 saniye değildi. başım döndü bahçeye çıktım elim ayağım titrerien sigara içtim 10 dakika sonra falan ikinci sigaramda üçü birden yanıma geldi hiç kimse bişey olmamış gibiydi. büyük ihtimalle kız sevgilime bir şey söylemedi isteyerek olmadığı zaten her hareketimden belliydi. kızla bidaha hiç göz göze gelmedim o gün. o olaydan sonra da sevgilime utancımdan seni seviyorum bile diyemedim herşeyi düşünmeye başladı onu artık sevmediğimi bile. ne yapmam gerekiyor sevgilim çok güven problemleri olan biri öğrenirse isteyerek yaptığımı bile düşünebilir bana inanmaz. söylemeli miyim hicbisey yokmus gibi devam mı etmeliyim yardım edin

İstemeden sevgilimin arkadaşının poposunu elledim. yol göstermenize ihtiyacım var ne yapmalıyım?