Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında bir bayanım sevgilim de var ama sevgilim benden küçük 4 senedir birlikteyiz asıl mevzu aynı iş yerinde çalıştığım bir çocuk var o da 24 yaşında bu çocuk da bana aşık olduğunu söyledi ve benim sevgilim olduğunu bile bile.. Ama bu arkadaş sevgilim olduğunu kendine yediremediği için bana öfkeyle kötü şeyler söyledi bugün özür diledi.. kendimi kaybettim dedi ama belirsiz bir durumdayız erkek arkadaşın var dedi ve mesafeli olalım dedi zaten benimle hep sohbet eden biriydi tamam nasıl istersen dedim beni birden dudağımdan öptü öptü ve geri çekildi napıyosun sen dedim.. konuştu konuştu mesafeli olmak konusunda sonra da beni çağırdı bişey söyleyecek zannettim ama öptü ve geri çekildi bembeyazdı yüzü elini kalbine götürdü ve 7 kilo verdiğini anlattı bir anda bu hareketi yaptı. şimdi bu çocuk uzak durmak isteyip bunu neden yaptı? Amaç ne? Şimdi uzak duracak mı yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yardımcı oldunuz sağolun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Durmayacak cunku sen temasa imkan taniyosun
Tanımadım ben tanımam çünkü o bana bişey söyleyecekti birden bu hareketi yaptı şaştım kaldım yapacağını anlasam zaten izin vermem ne münasebet. bitirir mi şimdi devamı gelmez daha dikkat ederim ama vazgeçer mi yani
Sen musaade etmezsen mecbur vazgececek.
Etmem Tabiki hele bu hareketten sonra ama duygularından da vazgeçer dimi
Bilemeyiz onu
O çocuğu değil de karakterini sorgula bence
Nasıl yani?
Kendi karakterini sorgula sevgilin aynı şeyi yapsa ne hissederdin belki adam guveniyordur da sana yazık değil mi
Anlamadınız ben bir şey söyleyecekti bana karşındayım mesafe vardı ve birden bunu yaptı ben şok oldum napıyosun dedim zaten sonra tepkimi gösterdim ne münasebet öyle biri değilim lütfen bana şu konuda yardımcı olun şimdi mesafe vs uzaklaşır gider mi?
Sevgiliniz varken o çocukla yakınlaşıp açık kapı bırakarak siz yanlış yapmışsınız. Bence daha sert tepkiler verip mesafeli olmalı ve gerekmedikçe konusmamalisiniz
Aslı şu işin ben sevdiğim bir kardeşim gözüyle bakıyordum hep paylaşırdık mesela bir önceki sevdiği kızı da bana anlattı paylaştı başıma böyle bir şeyin geleceğini bilemezdim inanın. yakınlaşmadım ben oturuyorum geliyor bazen hiç konuşmuyor bazen soru soruyor cevap veriyorum bu kadar özellikle hislerini bildikten sonra…öyle yaparım ama vazgeçer mi bu sefer
Erkekten kadına dost arkadaş olmaz kardeş hiç olmaz bir erkek beğenmediği kadınla selamdan öteye gitmez
Neden olmaz? Enteresan hani abi derler abla derler bende ablayım ya kardeş gözüyle baktım?
Der geçersin samimi olursan gerisi böyle gelişir
Olmam asla
Mesafeli olmak gerek
sana tutkulu sana karşı istekli arzulu
Ne bunun sonu?
Vazgeçer dimi?
senin tavrına bağlı
Ama ben hiç öyle davranmadım Kİ aşık olmuş bana içten içe 2 sene boyunca öğrenmeden önce de aşıktı
demek ki kadınlığın o na çekici gelmiş. senin ne istediğin ne aradığın önemli burada istersen t akip edebilrsin konuşmak istirsin
Kendini öptürmüşsün ne diyelim biz şimdi
Yorumları okur musunuz bir şey konuşuyorduk bişey diyecekti birden atıldı ben ne olduğunu anlamadım sonra ne yapıyorsun diyerek tepki gösterdim uyardım öpme vs ben bunu hissetsem zaten orada olmazdım lütfen yargılamayın bana vazgeçer mi onu söyleyin
Okudum ağzının içine girersen atılır da öper de suç sende
Girmedim normal karşılıklı konuşursun ya ayak üstü bir insanla öyle oldu
Öperken ittirsene senin de hoşuna gitti mi peki öpmesi
Hiç gitmedi buse kondurdu bir anda ittirdim ben zaten ama öptü
İçten içe gitmiş izin vermişsin milleti niye öpemiyorlar
Offf yorum yapmayacağım
Eminim öptükten sonra etkilenmişsindir de
Asla
Kesin öyle olmuştur itiraf edebilirsin nasılsa gizlisin
Dengesiz
Ne anlamalıyım bundan
Malın teki