Üstünden kaç ay geçti bir şey demiyorlardı şimdi o arkadaşını hiç bilmiyoruz şüphelenmeye başladık yan yana resim atsana o arkadaşınla diyorlar.. kimle kurtarıcı bir resim cekilebilirim fikri olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ailene yalan söylemeseydin git dürüst ol anlat yalancının mumu yassisa kadar yanarmis üzüldüm gerçekten * adına onlar güvenip için veriyor kızları ne yapıyor elin erkeği ile valla çok yazık ya babanin yerinde olmak istemezdim
Ya hadi hadi ordan sen sanki ailenın sözünden çıkmayan kızlarla görüşmeyen birisin boş yapma ikile
Üzüldüm ailen adına yazık gerçekten umarım fark ederler bu durumlarini
Şeninde allah inşallah belanı verir diyelim mi o zaman
İstediğini diyebilirsin senin tercihini
Eğer bu tarz şeylere devam etmiyecegine söz verirsen yapaday zeka ile fake fotoğraf ayarlayabilirim
Büyük ihtimalle öğrenince * evden kovar seni o sevgilininde bakmaz sana kötü günler yasams yinede
Ya sanane senden yardım isteyen mi oldu yoruma uygun yorum yapmayacaksanız boşuna bildirim kalabalığı yapmayın ben senin gibi 22 yaşında değilim 30 a geldim hadi
30 yaşında ailenden gizli milletin evinde kaliyon ailine yalan söyluyon bir de
Bu daha kötü genç sanıyordum , Ee evlensen ya onunla
Evlenicem zaten ;)
Hiç sanmıyorum bunu istediği zaman elde ediyormus evlenmez öyle tipler
Senin yaşındakiler öyle sen takılma böyle şeylere sütünü iç uyu sen 😂
Teyze sen biliyorsunda umarım gönlünce olur herşeyde yapma ailend bunu yazık babana
Ya sktrrrr git yazıp durma ya sanane benim hayatımdan sana yorum hakkı veren mi var acaba ya da saçma düşünceni merak eden mi var yol al yazma daha
Kafan gitmiş senin üzücü
Şikayet ediyorum seni alakasız yorumlarından dolayı güle güle
Yap isteğini alakasiz değil görusum
Gercekleri duymak bu kadar zorunda gitti ise doğru yola dön artık
Ya ya salağı ya ne yüzsüzlük bu ya hala yazıyor bu kadar hakarete defol git başımdan rahatsız
Yanlışlardan dön geç olmadan iyiliğin için:)
Seni ilgilendirmiyor hayat benim hayatım bana göre de yanlış değil gayet güzel hadi ikile şimdi
Üzüldüm baban adına sadecd bende kız babasiyim empati yaptim ;)
Babaymış sen bu yaşta otur sütünü iç oyuncak bebeklerinle oyna hadi
Senin olmamış diye kimsenin olmayacak değil ya
2 yaşında
Çocuğun çocuğu var o zaman 😂benim çocuk düşündüğümü nerden biliyorsun ya cidden çok cahilsin muhattap bile olmak istemiyorum ısrarla yazıyorsun gecenin bu saatinde karınla ilgilensene milletin kadınına salça olacağına ahmak
Milletin karısı değil bir adamın çocuğusun hala
git yüz değiştirici program yap yapay zeka ile :D bir arkadaısnla cekil foto kdegissin
Hangi program o
Aileni kandırman ne kadar utanç verici bir olay. Bu sana birgün dönecek. Unutma yapılan kötülükler arkada kalmaz.
Sen çünkü her şeyi açık açık söylemişimdir eminim kızlarla yaptığın her şeyi de ayrıntılı anlatmışındır mutlaka boş ver gidin ya canım canım canım yorumlarla vaktımı harcamayın benim
Ben özel hayatıma dikkat ederim. Askeri tertiple büyüdüm. Bilmem anladın mı?
Öyle bir tipsen odunun tekisindir ve özel hayatında kalas erkek isteyecek kızda yoktur güle güle 😂
Beni yargılayacak son kişi sensin. Benim kalitemde kızların az olması sana dokundu. Biz dağlarda, şehirlerde senin yanındaki kalasların yapamadığını yapıyorduk. Ben aileme madalya götürdüm, siz ailenize yalan.
İstersen biraz daha hakaret et, mahkemede görüşelim. Bakalım böyle gülebiliyor musun?
O zaman benim sorumda bana boş yorum yapmayacaksın yavrum hadi işine….
Boş yorum mu? Boş yorum ise cevap vermezsin olur biter. Senin gibileri hizaya getirmeyi bilirim. Dur bu hakaretlerden bir şey çıkarsa tanışırız. Ailenle de tanışırız üstelik görsünler kızlarını. Hadi ben işime dönüyorum.
Sevgilinle kalmak tatlı bi şey tabi ama bence gizli gizli gitme içinde rahat etmez öyle
Sevgilinle beraber resim cek ve sevgilini kız yap uygulamadan hic ablamazlar rahat rahat devam edersin
Demekki ailen bile güvenmiyo sana
Salla bişey olmaz. Dikkatli ol sadece 😌
Foto istiyorlar şimdi
Eski fotoğraflardan birini at yok mu bir kızın evinde foton
Kızla yan yana istiyor
İşte yanyana yok mu hiç
Onların tanımadığı biriyle yok
O zaman photoshop yükle, netten bir fotoğrafı birinin yerine yapıştır 😌
O da belli olur ama tecrübe olmayan da sanki
Yani evet yapmadıysan zor olur. Valla diğer türlü sıçtın 🙈🙈
İşin uzmanını bulup yaptırsam
Para ile
O olabilir evet
Ama zaman geçerse anlarlar
Yani bir daha görüştüğünüz zaman o kızla dediler at foto görelim biz de kimmiş hep gidiyorsun adı var ama hiç resmini bile göstermedin dediler
He, o zaman salla, unuttum de gitsin. Ya da biriyle çekin foto onların tanımadığı bir arkadaşınla falan
Onların tanımadığı biri yok yoksa hallederdim söyle parayla model vs ayarlanacak bir yer var mı bilgin var mı ordan bir kız halletsem 😂
😂İstanbul'da mısın
Evet😂
Bir ara görüşelim, gel bana beni Çek gönder 🙈🙈
Ama 1 hafta falan yoğunum
Çok incesin 😀
Ciddiyim 😌
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim, haftaya buluşalım, benim eve gelir çekeriz 😌 Kadıköy'de yaşıyorum
Sağol teşekkürler de tanımadığım birinin evine gitmiyorum 😀
Önce zaten dışarda buluşur tanışırız be, bir iki kez görüşmeden zaten ben de evime almam
Dikkat etmedin sanırım, bir ara görüşelim demiştim. O o anlamdaydi
Erkeksin sanırım sen
Hıhı erkeğim, ay ne erkekci olmuş burası ya, hemen erkeksin deyip devam. Canın isterse hadi bye
Niye senin yalanına alet olalım ki fjf
Yalan söyleme
Sen açık açık onla bunla takıldım söyle yaptım diye her ayrıntısını ailene mi anlatıyorsun 😀
Hiçbir şey açıklamam, sende kalma çocuğun evinde
Kendin bir şey açıklamıyorsan benden niye dürüstlük bekliyorsun komik 😀
Sende yalan söylüyorsan niye kalkıp ne yapmalıyım diye soru yaziyorsun
Soruma yol gösterici fikirler bekliyorum saçma sapan boş cevaplar değil.. fikriniz yoksa kalabalık yapmayın ya aptal aptal
Bisi olmaz
Foto istiyorlar ama
Shop yap
Nasıl
Naciyeyle çek