+1 yılArkadasim, sen bence evlenme. Ömrünün sonuna kadar kosu bandiyla yasa.
Yarin birgün esin dogum yaptiginda lohusa kadina sen spor yap diye tutturursun. Bosver emzirme kilo ver. Aserme zaten siskosun. Yemedigin kalmadi. Ne zaman spora basliycaksin.
Bu mu ask? Bu mu sevgi? Neden oldugu gibi kabul etmiyorsun? Üc bes kilo verdin diye simdi adam oldun da o kizi mi begenmiyorsun? O kiza verdigin umut ne oldu? O kizda diyebilirdi zayif halini begenmedim yanimda ciliz gibi duruyosun git kilo al diye.
Kadinlarin metabolizmalari ayri calisir. Siz tabak tabak yemek yersiniz size dokunmaz, kadin bir bardak su icerer yarar. Bu kadinin yapi geregi böyledir. Kadin annelik üzerine yaratilmistir. Emzirmesi gerekir, Canindan can verdigi varliklar vardir. Onun senin kadar hizli kilo verememesi normal. Zaten dünyada kadini sirf görselligi icin degilde karakteri icin sevebilen insanlar arttigi zaman dünyadaki ADAM sayisi da articaktir.
Sen böyle sevme zaten. Ciddiyim. Kosudanda vazgecme. Allah adaletlidir. Sen o kizi kilosu icin biraktin ya, birak aya iki kati kilosuna cikarsan sasirma.13 Yorumla
Soran+1 yılsadece o değil bende umutlanmıştım neden tek taraflı duşunuyosun ki kadın ve erkeğin metebolizması farklı demişsinn onu biliyorum ama verdiğimprograma uysaydı ve olmuyo deseydi anlardım herşey emek ister beniim kilolu halim olsaydı o benle çıkarmıydı acaba
- +1 yıl
heee canim heee. tanistiginizda ikinizde kiloluydunuz. onu bastan düsünecektin. Insanlar iliskide görsel olarak degisebilir degismeyedebilir. Kosulsuz sevmek lazim. Tek tarafli düsünüyorsun cünkü sen terk etmissin. Sen o kadar sevmemissin. Vazgecebilmissin. Ciddiyim sen git kosu bandiyla evlen.
Soran+1 yılcanımı sıkmayın ama ben onla tanıştığımda kilolu değildim ki yeni yeni açılmıştım herkez gören bir şaşırıyodu ben kiloluyken kimse bakmazdı yuzume ben o kıza baktın gerçekten sevmemişsin diyon ben evlenmeyi bile duşundum hayal ettim amaolmuyo işte hayel ettimiz gibi değil gerçek hayatt
En İyi Cevaplar
+1 yılsonuna kadar haklısın..
106 Yorumla
Soran+1 yılsaolbenianlayan biri çıktı
- +1 yıl
anlaşılmıycak bir yanı yok ewde miskin miskin oturuyo yemekleri tatlıları götürüyo babasının seninin yaptıklarına rağmen bir tarafını kaldırmıyo.. bide kalkmış tehtit ediyo... ben 55 kiloyum hafif basenim falan var buna rağmen 3 aydır ne tatlı yiyorum ne ekmek neden kendim için neden sağlığım için insanın biraz kendine saygısı olmalı bence...
Soran+1 yılumarım herkez okur bunu dimi benim beyenmemden önce kendine saygılı olmalı saol allah gönderdi seni
- +1 yıl
:) takma kafaya hayatını yasa bu gunler gelmez gez toz eğlen :)
Soran+1 yılhaklısın saoll:))
- +1 yıl
ne demek ;)
ya hayatında bir kere kendini toplamışsın sonrada hemen havalanmışsın. parayı bulunca hemen eşinden boşananlar gibisin.90 kiloyken daha insanmışsın. verdiğin 16 kilo insanlığından gitmiş. Sen elbet birgün o kiloları geri alacaksın ama giden insanlığın gelmeyecek bunu unutma. yok söz vermişte yok bilmem ne külahıma anlat bunu.
10 Yorumla
yanlıs yapmıssın sen essolusu yapılırmı boyle kılolu dıye bırakmıssın kendını ondan ustun gormussun bırakmıssın cok yanlıs sen zayıf o kılolu dıye kızın hayallerıyle oynamıssın kanka acı ama gercek ne dese haklı agzına zıcsa bıse demeye hakkın yok
01 Yorumla
Soran+1 yılkilolu diye değil çabalamadı diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklı mısın haksız mısın bilmem de ikiniz de haksızsınız bunu biliyorum neden mi? yaa anlamıyorum neden çıkmak için çıkıyorsunuz ki, neden sevmeden çıkıyorsunuz? eğer bir insan severek sevgili olsa bunlarn hiçbir önemi olmaz ki çünkü insan sevdiğini öyle kabullenir ister zayıflasın ister zayıflmaasın sorun olmaz. her insan bir değil ki sen azmedip çalışıp zayıflamışsın ama demek ona zor geliyo yoksa istemez mi o da zayıf olsun. hangi kadın kilolu kalmak ister ki.. biraz empati kurun.. yani dediiğim gibi eğer ortada sevgi olsaydı bunlar ayrılık sebebi olmazdı.. ayrıca ayrılmış bitmiş gitmiş eğer sen kendini haksız hissetmesen gelip buradan bu soruyu sorup kendini haklı çıkartmaya çalışmazdın. sen insanların dediğine değil kalbinin ne dediğine bak , vicdanın rahat mı? sırf söz verdin ama zayıflamadın sözünün tuttmadın ben zayıfladım sen böylesin hadi eyvallah gibi bişey olmuş bu.. sevgi herşeyin başıdır ve tekrarlıyorum eğer sevgi olsaydı ve sen bunu ona hissettirseydin sevgi herşeyin üstesinden gelirdi belki sein için zamanla daha çok azmeder zayıflrdı. neyse artık diyecek bişey yok.
019 Yorumla
Soran+1 yılhayır soruyu doğru oku ben ona neden sölemedim o eski sevgilisi yuzunden ayrıldık sandı ben onu sevmesem çıkmazdım bir sene geçtii hala sevgilim olmadı ilk sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılasıl sen doğru oku yazdığını ben soruda eski sevgili yüzünden ayrıldığını sandığını filan yazdığını görmüyorum. ayrıca neden demeden ayrılmakta neyin nesi. ? kadınlar hassas varlıklar bir kıza nasıl böyle yapabiliyorsun anlamıyorum.. ayrıca dediğim gibi sen insanların dediğini boşver kalbini dinle vicdanını dinle o rahatsa boşver takma milleti olan olmuş... ortada aldatma yok başka bişey yok.. milette ne dertler var bunlar çok önemli dertler değil...
Cevap sahibi+1 yılayrıca madem 1 yıl geçti neden hala bunu düşünüp soru sordun ki maksat soru sormak mı yoksa onu mu özledin? ee bu 1 yıl içinde zayıflamış mı kız bari?
Soran+1 yılbilmiyorum kii hiç görmedim konuşmadımm duşunuyo isan ilk göz ağrısını
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl geçmiş. artık geçmiş bitmiş. madem seviyorsun düşünüyorsun git sor ne yapıyor ne ediyo. zayıfladı mı sevgilisi var mı hali vakti yerinde mi. düşünüyorum demekle olmaz ki
Soran+1 yılaltı ay önce mesaj atmıştım cevap vermedi bende bitirdim uniyi artık farklı şehirlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılcevap gelmediyse yapılacak bişey yok , merak etme artık geçen geçmiş.
Soran+1 yılkimin daha çok sevdiği belli oldu sadece
Cevap sahibi+1 yılyok bununla ilgisi yok bence. çünkü kızı terkeden sensin.. terkettin seni mi beklemeliydi unutmalı tabii ki. eğer bekleseydi gurursuz olurdu zaten.
Soran+1 yılbeklesin demedimki bence böle daha iyi oldu bizim için memleketlerimiz çok uzak :))) ama ben ona barışalım diye mesaj atmadım hoş napıyosun falan dedim insanlıkta ölmuşş
Cevap sahibi+1 yılama şimdi terkedilmiş bir kız uzun süreden sonra naber mesajına cevap vermemesi lazım... doğal olarak. bunun insanlıkla bir alakası yok.. bak her insan hassasdır ama kadınlar daha hasssas. bir erkek tarafından terkedilmek çok kötü bişey hele ki kilo yüzünden her kızda kaldıramaz hem.. sana düşman olması lazım ama belki de değildir.. ben olsam olurdum gerçi ama neyse. yani cevap vermemesi en doğrusu olmuş hem verse ne olacakti ki. hiçbir şey yaşanmamış gibi iki arkadaş gibi konusabilecek miydiniz? saçma olurdu en iyisi bu.
Soran+1 yılneden konuşamayalım ki
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım aylar yıllar geçti bu sorunun ardından sen daha yeni cevap verdin :D hayrola?
Soran+1 yıl:))) yeni gördüm bir bildirim gelmiş baktım senin yazdığınıda gördüm :)))))) tani çok zaman oldu
Cevap sahibi+1 yılsanırım hiç girmedin daha :D ondan dolayı , olsun :)
Soran+1 yılyok arada girdim de senin yorumunu görememişim bir erkek arkadaş yazmış aşalara inerken farkettim yazdını cevap veren çok olunca oluyo böle hatalar kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılyok yaa ne kusuru :) olur öyle :))
Soran+1 yıleyvsallah ozaman:)))
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılGördüğün gibi herkes tarafından tepki ile karşılanmışsın ve bu kadar insan sana yanlış yaptığını söylüyorsa kusura bakma ama bir bakarsın oturup bir düşünürsün gerçekten haklılar mı diye? Aynı şeyi o kız sana yapsaydı? Ben cok gördüm yanlarında zayıf eşleriyle dolaşan kilolu adamları peki o kadınlar niye ayrılmıyorlar eşleri kilo aldıklarında bile bunu sorun etmeden hayatlarına devam ediyorlar? Ya benim ablam 74 kilo enistem 80 kilo enistemin boyu uzun oldugu icin zayif görünüyo fakat ablam kısa boylu oldugu icin kilolu görünüyor ve bunu aralarinda bir kere bile sorun yaptiklarini görmedim... Demem o ki ; senin yaptığın şey dış güzelliğe önem vermek başka bişey değil seninde bunu kabullenmen gerek... Sen iç güzellige , sevgiye bakmayan birisin... Daha ne diyebilirim kii
21 Yorumla
Soran+1 yılolayı anlamadan beni yargılıyonuz ben ona kilolu oldu için değil çaba sarfetmediği için kızdım ben onla kiloluyken bir sene çıktım beğenmesem çıkarmıydım dış guzelliğeönem versem çıkarmıydımmm bir duşunun öyle yazın fenalık geçirecem hee
Şimdi kilo kilo baklavaları ve cipsleri yer sayende. Şahsen ben o kiloda olsaydım da ve eşim bana böyle yapsaydı, benim düşüneceğim "beni bu halimle beğenmiyor ya da kabul edemiyor mu?" olurdu. Aranızda başka neler yaşandı bilinemez, burada da konuşulmaz bu konular. Kadın erkek metabolizması farklı çalışır. Aylık regl yetiyor zaten yeterince depolamaya ve ödeme. Bir sürü olay var yani. Erkekler gibi spor yapınca aynı oranda yağ yakımı olmuyor.
Ha kız koşmamış etmemiş, çünkü "CANI İSTEMEMİŞ VE ZORLAMIŞSINIZ" olamaz mı? olabilir.
Davranış ve yaklaşım yanlış olmuş. İçinde şevk vardı belkide kızın, zorlayarak kırdınız yani.
Allah sana gebelikte 9 kilo alan sıfır bedenlerle tanıştırsın ne diyim, kalça diye kemiğe şaplak atarsın...11 Yorumla
Soran+1 yıltembellikten yapmadı işte babası ona koşu bandı bile aldı dışarda koşamıyosa içerde koşsun metobolizma demişsin ben kışın eksi yirmi derecede çıktım koştum yazın otuzbeş derecelerde çıktım koştum onun yapması gereken evinde dizisini izlerken koşu bandıda koşmak sadece bunu yapamazmı bir insan bunu yapsın zayıflayamasın razıyım ben beğenmesem bir sene çıkarmıydım saçmalamayınnnn
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın astım, kalp ritim bozukluğu gibi rahatsızlıkları olabileceğini düşündün mü? bu bir. İkincisi o senin kölen değil her dediğini yapmak zorunda değil salak değildir zaten kilolu oldugunun oda farkında spor yapmayı istiyordur ama demek ki çok zorlanıyor yapamıyor ne var bunda sen onu sevsen her haliyle severdin. Sen erkeksin spor yapman daha kolay zaten. Bu arada en iyi cevap verdiğin arkadaş herkes sana karşı çıkmış diye haklısın yazmış mantıken onu eic seçeceğini tahmin etmiş onu da çıkarcı anlayışından dolayı tebrik ediyorum :D
24 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmıycak bir yanı yok ewde miskin miskin oturuyo yemekleri tatlıları götürüyo babasının seninin yaptıklarına rağmen bir tarafını kaldırmıyo.. bide kalkmış tehtit ediyo... ben 55 kiloyum hafif basenim falan var buna rağmen 3 aydır ne tatlı yiyorum ne ekmek neden kendim için neden sağlığım için insanın biraz kendine saygısı olmalı bence... iec seçtiğim arkadaş bunuda dedi oku istersennnn
Soran+1 yılarkadaş sorunn onu öyle sevmemem değil sözunde durmaması beni defalarca çiğnemesi bunu kuçumseme bana deseydi yok istemiyom başta bende zorlamazdımmmm bukadar basitt
Cevap sahibi+1 yılinsan nefsi herşeyi canımız çekiyo yiyebilir yer. Spora gelince belki rahatsızlıgı vardır dedim olamaz mı? Bakmazsa bakmasın sen onu sevsen öyle de severdin. Bir kızı her haliyle sevemeyeceğini düşünüyorsan ondan uzak dur üzme gerçekten yazık. Senin yüzünden kendi fiziğinden nefret etmiştir cok aglamıstır belki
Soran+1 yılo açıktakalmaz onun benden önce uç sevgilisi olmuş ben dörduncuyum yaşı ondokuzdu beniö yirmi iki benimki ilkti ve benle tanıştıktan uç gun önce ayrılmı sevgilisindennn
Kızların sistemi erkeklerinkinden çok faRklı çalışır bu 1. insan vücudu kilo verdikten sonra beklemeye alır kendini 2belkide kız umutsuzluğa kapıldı belki depresyona girdi o yüzden bıraktı eğer bıraktıysa ne olursa olsun hayatının bir bölümünde şişman olan bir insan bunu yapmamalı onun ne hissedeceğini düşünmeli empati diye bişey var
14 Yorumla
Soran+1 yılkilolu diye bırakmadım ki ona böle sölemedim neden vermedimmm
Soran+1 yılsevgiyok değilde ben bir surecin içindeyken karşıma çıktı o benim ben çok geçimli biriyim uysalım hiç bölle itiraz etmedim fazla ona ama o her seferinde işim olmmasına ramen ilgisizlikten yakındı sevgimi bu adaletsizlikler bitirmiş olmasın sakın
Yahu, bir insan bir kizi 72 kilo iken sevip sonra dediğini uygulama iradesini uygulama iradesini gösteremedi, diye. ya da sözünü tutamadı diye ayrilir mi?
Birakin Allah aşkiniza, nazi almanyasin da yaşamış. Kökleri ordan gelen bir ailedenmisiniz? Bu ne cesaret , bir genç kiza sen sözünden durmadin hiç kilo vermedin! Deyip ayrilmak?02 Yorumla
Soran+1 yılsıkıldım ama
Hitc hakli degilsin k. b... Sirft kilolu diye insan birinden ayrilmaz, madem ilede kilo vermesi istiyorsan onu ilk oldugun gibi kabul ediceksin ki özguveni gelsin, kilo ne ya alip veriri de... Bu isler sabir ister, cok sacma bir nednele ayrildin gercekten, caba göstermiyormus boyusu kac
13 Yorumla
Soran+1 yılbiratmıuç mu neydi ben o haliyle sevmesem bir sene çıkarmıydım
Soran+1 yılartık benim bir alakam yo bir sene önce oldu bu olay
+1 yılKomik bir durum gibi gulmussun bide ya sana haklı diyicegimizi falan san sen kız 100 kilo falan değilmiş verirdide ayrıca başta cikmasaydin hem görüyor nasıl olduğunu hem çıkıyon sonra terk et kızın poskolojisini düşünemiyorum bile erkeğim diye gez meydan da
03 Yorumla
Soran+1 yılben ne yaptım ben onun iyiliği için uğraştım merak etme ona bu yuzden ayrıldımı demedimm
- +1 yıl
Ne bahane surdum ortaya cidden
Soran+1 yılayrılmak istiyorum dedim sadece o eski sevgilissi yuzunden oldunu duşundu ben bişe demedim
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Aferim sana saglik sorunu olmayan her insan sporunu yapsin kossun arkadas, herkes yaninda lömbür lömbür yaglari olan insani tasimak zorunda degil...
Misal benim sevdigim cok zayif, bense boyuma göre 8 kilo fazlaligim var... O kilo almaya calisiyor... Bende fazlaligimi vermeye calisiyorum.. :D Ne var buunda yani herkes yanina yakisani istemekte hakli hem fazla kilo sagliga zararli...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. 72 kilo kızı, kilolu diye bıraktın. Hem de bu kilo illetinin nasıl bir psikoloji olduğunu bile bile, sırf kendin yapabildin de o senin kadar azimli değil diye (bu konuda) sevgilini bıraktın öyle mi?
E sen adamsan, ben uzaylıyım.9012 Yorumla
Soran+1 yıloda yaparki nevar çabalamıyo en basiti babası buna koşu bandı almış haftada uç kez koşsa vericek hiç koşmuyo benim durtmemle
Soran+1 yılya ben istedimşekle sokmaya çalışmıyom sağlıklı olsa fenamı olur tamam diyo uyucam diyo hiç uymuyo
Soran+1 yılçok şeymi istedim benimde bir sosyal çevrem var ne dicem onlara sevgilim şişko ve zayıflamak için çabalamıyo bile anneme de dicem o yeterki çabalasaydı ben ozaman onu savunabilirdim
- +1 yıl
savunmak nedir ya? senin çevrendekiler veya annen, oğlu yıllarca 90 kilolarda gezmiş utandı mı senden? Senin annen sen 90 kilo iken, veya arkadaşların senden utanıyor muydu da sen kızdan utanıp onu savunacak hale geldin iki dakikada. Ayıp ya, vallahi kötü konusucam nasıl zihniyettir bu.
Soran+1 yılben yazın sıcakta kışın eksi 20 derecede koştum bitarafım donduyemeğe çok duşkunumdurzor zaptettim kendimi o bunların birini bile yapamadı sen diyosun ki haksıssın bana haksızlık ediyon o bana söz verdi her seferinde ama durmadı sözunde
- +1 yıl
son cümleye güldüm :D
+1 :) - +1 yıl
Helal en dogru yorum.
- +1 yıl
Soran arkadas bu muhabette sen haklisin.. Saglik sorunu olmayan her insan biraz cabalasinda o yaglarini eritsin herkes yaninda lömbür lömbür yagli insani tasimak zorunda degil, bu hanim kizimiza karsisina bir Sisko erkek getirin bakalim koluna takip gezecekmi... Her biri anca klavyede salliyor. :D
Soran+1 yılsaol alkışlıyorum burdan seni:)) beni anlayan ender insanlardansın
Ya abi kiloyla ne alaka? Senin zorunla değil o kıza onu sevdirerek yaptırmak önemli. Düşünceni saçma buldum. Kimse kimseyi fiziksel özellikler yüzünden bırakmamalı yargılamamalı. Kırıldığı için hakaret etmiştir. Ama bir özür ve destek hakediyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yılya kilolusun demedim ayrılırken ben ayrılmak istiyorum dedim sadece neden diye sordu öyle istiyom dedim o eski sevgilisi yuzunden ayrıldım sanmış bu konudan hep yuklenmiştim ona
Soran+1 yılyo ustune gitmiyom ayrıldık işte bitti çok oldu
Gercekten çok sacma bir sebepten ayrılmıssın, sonra vay efendim sevgilim yok vay efendim şöyle böyle diyorsunuz ayrıca tanıstıgınızda sen daha kiloluymussun oda ayrılabılırdı yani üstelik bu psikolojıyı bile bile ayrılmıssın yazık gercekten
17 Yorumla
Soran+1 yıltanıştımızda ben okadar kilolu eğildim ki boyum birseksen kilom yetmiş altı ya bide ona kilo veremediğin için ayrıldımı sölemedim tabiyki okadar ökuz değilimm
Soran+1 yılneyy
Soran+1 yılya demeöyle
Soran+1 yılhayırlısı ikimiz içinde
Benim kız arkadaşım 110 kiloydu,6.5 ayda 43 kilo verdirdim diyetle.. Çok emeğim var çok uğraştım, sadece kilo değil her açıdan iyileştirdim elimden geldiği kadar ama şu an birlikte bile değiliz yani sana diceğim o ki s**tiret gitsin kardeşim, hiç kimse için hiç bişey yapmaya değmez..
10 Yorumla
+1 yılbüyük çaplı psikolojik buhran yaşatmışsın, şuandan itibaren ona geri dönsen bile o psikolojiyi çok zor atlatır. en azından onu terkedecektin madem bu detay yerine başka bir bahane bulsaydın keşke. en azından beddua almazdın
01 Yorumla
Soran+1 yılneden vemedim ona şişkosun demedim o başka bişe sanıyo ama ben bişe demedimm
+1 yılHangimiz hakli diye sormussun seni hakli bulan ilk kisiyi direk eic yapmissin, bence sen karari kendin coktan vermissin burdan vicdan muharebesine girme hic
31 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmıycak bir yanı yok ewde miskin miskin oturuyo yemekleri tatlıları götürüyo babasının seninin yaptıklarına rağmen bir tarafını kaldırmıyo.. bide kalkmış tehtit ediyo... ben 55 kiloyum hafif basenim falan var buna rağmen 3 aydır ne tatlı yiyorum ne ekmek neden kendim için neden sağlığım için insanın biraz kendine saygısı olmalı bence... iec yi bunun için seçtimmm
+1 yılBana cok hakli geldin. Beraber bir adim atmissiniz, bozgunculugu o yapmis. Ama kilo verme ama tatil ama evlilik... bir noktada benim için fark etmiyor. Kilolu insanlari sevmedigim için bunları söylemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbana hak veren anlayan biri çıktı sonunda bak buna sevindim işte kimse anlamadı durumu
+1 yılKızın adına sevindim. Senin gibi bir karaktersizden kurtulmuş. Hep kutlaması lazım senden kurtuluşunu.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıloha l*n :D:SA:DF:
ölmek ıstıyorum ben :ASD:F:G
allanı seven üzerime zayıf kız atsın :(((
@spyzewich :D bana bısıler söyle allanı sevmıyorsan :AS:D:F02 Yorumla
Soran+1 yılne oldu neden şaşırdın ki yaşamayan bilemez
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Olaylara düz fiziksel bakman odunluk belirtisidir. Fizik için berabersen bu fakbadi olur, sevgilim dediğin kıza sadece o gözle bakip onu bu sebeple bırakman ipnelik olmuş açık net.
11 Yorumla
Soran+1 yılfizikle alakası yok sigarayada çok kızıyom ben misall
+1 yılSen onu şişmanken sevmedin mi? Hea yok sevmedin sen anladım. Haklı mı olmak istiyorsun bize haklı olduğunu kanıtlasan ne olur ki? nato kafa nato mermer. Bir de nispet yapar gibi ''Sevgilimi kilolu için terk ettim'' ayıp be.
10 YorumlaAyrılık acısı asķ acısı yaşattn ayrılarak oda üzüntusunden öyle yazmış. Sende çözüm olarak ayrılmayı secmende üzücü. Onu hic olduğu gibi sevmemissin.
09 Yorumla
Soran+1 yıloldu gibi sevmesem neden bir sene çıkıyım oda geliyodu spora 76 dım ben tanıştık o 72 di bir sene sonra o hala aynı kilo ben onun iyiliği için diyom hoş
Soran+1 yılya programı uygulamıyo ki bunyeyle alakalı değil diyom neden anlamıyonuz haftanın uç gunu koşcak ama hanfendi hiç koşmuyo uys programa verirdi
Soran+1 yılgerçekten öyle bişe olursa çok sevinirimm onun için duşmanı değilimki ben onu mutlu olsun
- +1 yıl
Sen ona düsmansın senin yaptıgını düsman bile yapmaz gercek sevgi nedir bilmiyosun sende önceden kiloluydun ve o seni o haliyle sevdi deger verdi ama sen o şişko die bıraktın yazık. Sen evlensen eşin hamile olsa hamilelikde aldıgı kiloları veremese senden kilolu olsa onuda bırakırsın.
Soran+1 yılsaçmlamaben onla tanıştımda 76 dım gayet fittim rahat beş altı barfis çekebiliyodum ben okadar kilolu değildim tanıştımızda
Soran+1 yılboy birseksen bacımmmve bir senedir fıtnıs yapıyodum yağ oranım az kas oranım fazlaydı kasda kilo yapar ben gureşçiydim
Kilolu olmak kalbi yok etmiyo onun da Kalbi Var haksızlık etmiş ve kendini ruhunu değil gorunusunu sevmissin bu kadar kolay vazgectine gore
17 Yorumla
Soran+1 yılkolay vazgeçmedim benim için de zor oldu ilk sevgilimdi s
Soran+1 yılbikaç kilo için değil ya anlamıyosun beni kaç kez tamam dedi yapcam dedi ama yapmadı öfkelenmiştim çok neden yapamadını anlayamıyodummm
Soran+1 yılYA TUKENDİM BENDE
Soran+1 yılkabullenemiyom ama tembelliğini inatçı biriyim çok onunda bu konuda sıkıp canını sıkcama ayrılmak en doğrusu idi ayrılmasam imkanım yok
+1 yılYa o kızın böyle bir durumda senin yanında durması aptallık bence. Abi dış görünüş önemli tamam da bokunu cikardiniz bence siz
06 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli ol önem versem bir sene çıkmazdım sözunde durmadığıiçin
- +1 yıl
Bence bu ayrilmak icin sadece bir bahanee deger veren insan boyle bisey yüzünden gitmez
Soran+1 yılhe dğer vermiyodumm bir sene çıktım mantığınna sıçayımm
- +1 yıl
Bende senin adamlığına
Soran+1 yıladam görmemiş arkadaşş iyi davrandık diye adam olmuyoz kızlar böle
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. aslında kilolu olduğu için değil, sözüne sadık olmadığı için ayrılmışsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleama
Soran+1 yılkimse bu açıdan bakmıyooo işteee ilk sevgilimdi kolay sanıyo millett unutmak yaşayana sorcaann
+1 yılkız için çok sevindim. senin gibi birinden kurtulmuş. Adam ol önce sen. kiloların kalsada olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılben zaten adam gibi adamım kıymetini bilmiyolar benim ilk sevgilimdi o ama o benle tanıştıktan uç gun önce ayrılmış sevgilisinden bence ben ona yeterince musama gösterdimm hep iyi davrandım karşılığında sadece biraz çabalamasını istedim çabalasaydı bırakmazdım zayıflaması muhim değil en iyi seçtiğim kızın cevabına bir bak istersenn
- +1 yıl
O zaman sorunun başlığı yanlış arkadaşım.
Soran+1 yıldetayda nedenini açıklladım zaten ookumadıysan suçlussu ben değilimmm
Sen o kiloları verebildin diye o da mı vermeek zorunda? Belkide istemiyor kilo vermek belkide vazgecti? Belkide sana söyleyemedi? Ve sen onu bırakıyorsun. Salaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılsölesin bana ağzı yok mu
+1 yılhani cabaladi da veremedi desen problem yok zaten ayrilmazdin ama kizda ugrasmali bence biraz azicik emek harcasa kilo verebilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılhe şunu bileydin dimi
+1 yılOlduğu gibi sev onu neden diretiyorsun kilo vermek istemiyorsa useniyorsa bu onun meselesi abartacak ne var anlamadım
011 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevmemle alakalı değil ki kendine saygıı yokkk
- +1 yıl
Kendine ne yapmışta saygısız olmuş?
Soran+1 yılinsan herzaman nasıl daha guzel olurum bunu yapmalı temiz olmalı misal ben tarlada bahçede çalışşsam elimim yıkamasam tırnaklarımın içi kap kara gessem ne olurr
- +1 yıl
Ya yapmıyor belki kız kendini böyle seviyor senin dediğin şey farklı bu farklı bu şekilde den ona saygısızlık ediyorsun
Hiç spor yapmıyor yapacamm dediği halde zayıflamıyor diye sevgili terkedilir mi o zaman ben senin sevginden ve karşındakine saygından şüphe ederim arkadaşım biraz mantıklı olun lütfen dellendirmeyin ya - +1 yıl
Verdigin ornege gelince sen o elleri yıkar kremlersin yarım saatini almaz ama kilo ha deyince verilen duzelenen bir durum değil tamam sen iradelisin ve zayıfladın ama sevgilini bu şekilde kabul etmek zorundasın ayıptır ya
Ha kabul etmiyorsan da inşallahhhh aynı şey başına gelir hiç düşünmüyorsunuz bu kızlarda insan bunlarında canı var acaba uzulur mu sıkılır mı bunları dusunecegıne onu herhaliyle sevecegine kalkmış burada ne diyorsun
İçim şişti böyle erkekler yüzünden ya
Soran+1 yılpeki ben rahat olmak için hiç çalışmasamevde otursam butun gunn olur mu o kızla evli olsam mesela ırak kendini öyle kim sever ben bile sevmiyom kendimi bende kiloluydum oran iliyorumm
Soran+1 yılbeni şişko halimlle seven kız olmadığı için yorum yapmıcam uzun cevabına
- +1 yıl
yazık...
Soran+1 yılneye yazıkkk
- +1 yıl
bu zihniyete
Soran+1 yılya ben tipe önem vermseydimm çıkarmıydım hiç ya bir sene hakkımı yeme
Kilo icin kız terkedilmez, ama soyle birsey de var ki, kızlarda sırf biraz kilolu diye erkekleri ezmeye Çalışıyor.
Bunlara en saglam çözüm fit bir vücuda sahip olmak arkadaş.
Zaten 10 sene sonra iki tarafta davul gibi olacak merak etmeyin.00 Yorumlaİyi yapmışın kadın dediğin baksın kendine. Bak sen ne güzel vermişsin oda çaba gosterseymiş
13 Yorumla
Soran+1 yılhe yaa
- +1 yıl
kanka vanpir gibi dişlerin varmış
+1 yılSen birini o oldugu icin degil fizigi icin sevenlerdensin sonuna kadar haksizsin
22 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sanki zayıflayınca megan fox olucakk saçmalamayın sen çık ozaman o kiloda biriyle ben insan ayırsaydım onla çıkmazdımmm aradan bir sene geçmiş ben hala unutmadım ama o beniunuttuu hangimizin insan hangimizin fizik sevvdiğini ben biliyorum içim rahatt
- +1 yıl
Kardesim 90 kusur kilolu kizlada ciktim benim icin fizik onemli degil girtlagi tutma ve spor kafada biten seyler kiz bitirememis kafasinda ve ayrilmak icin bahane uretmissin cidden seven adam herseye gogus gerer devam eder belli basli konular ayrilik icin sebeptir
Birde soruyor musun ne yaşattım diye? Bence sen kilo verirken beyinden gitmiş biraz
07 Yorumla
Soran+1 yılneden ya ben onun iyiliği için uğraştımm
Soran+1 yılbana defalarca bir söz verdi onu tutmadı aynısını ben yapsam söz vermese yapamıyom dese anlarımm
Soran+1 yılrahat ol guzelim ben kızların asıl yuzlarini gördummm ben kiloluyken hiçbiri bakmadı yuzume burada ahkam kesmişsiniz ben bu kızla bir sene çıktım beğenmesem sevmesem çekilecek dert mi ama olmuyo o bana umut verdi söz verdi yerine getirmedii suçlu benmi oldummmm
- +1 yıl
Evet suçlu sen oldun. Çünkü su an bizi yargıladığın gibi görünüşe önem vermiş oldun. Biraz sabredebilirdin, ilgisini çekebilirdin. O zaman burada kimse seni suçlamazdı. Sevmesen çekilecek dert değildi demişsin. Sevseydin her yolu dener kendi başardığını onada yaptırabilirdin.
Soran+1 yılben umudumu kaybetmiştim artık da o yuzden denemedim şeykalmadı bekle demişsin zaman mı var neyi bekliyimmmm benim ona onun bana nasıl davrandını bilsen böle konuşmazdın benim ilk sevgilimdi o o ise benle tanışmadan uç gun önce sevgilisinden ayrılmış face konuşmalarından çözdum işi
+1 yılYeniden anladımkı yıne eıc bakarak ınsanlara duymak ıstedıklerını soyleyeceksın
Insan olarak pofpoflanmayı seviyoruz.
Ancak ben gerçekleri duymayı yeğlerim..10 Yorumla
+1 yılİnş en kısa zamanda götü göbeği salarsın 90 kilona geri dönersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılbeddua etme
Sevgili olmak ayrilmak ne kadar da kolay sizin icin.
04 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil benim ilk sevgilimdi bir sene geçti hala sevgilim yokk
Soran+1 yılunutmadım ben sizin gibi yol geçen hanı değilim ondan unutmamışımdır belkii benim ilk sevgilimdi ondan sonrada olmadıı e kimi duşiniyim senimi duşiniyim:))))
Ah etmesine gerek yok. hoslanmadin bitti bu kadar...
00 YorumlaSen kilo verince bir taraflarin kalkmis. Oyle sey mi olur be
08 Yorumla
Soran+1 yılya sözunde durmuyo ama sıkıldım bende
Soran+1 yılgerçekten kötu niyetli değilimmçok ezdi beni başka şeylerde varr
- +1 yıl
""çok şeymi istedim benimde bir sosyal çevrem var ne dicem onlara sevgilim şişko ve zayıflamak için çabalamıyo bile anneme de dicem o yeterki çabalasaydı ben ozaman onu savunabilirdim""
Neyi kime savunuosun kilolu diyemi. Lutfen kendini hala savunma. Normal arkadaşlarınıda kiloya gore secersin sen. Gezerken gorurler falan
Soran+1 yılannemin bana prensesleri yakıştırması suç mu
Soran+1 yılya tabiyki öyleiçi guzel olsunda annelerimiz ben çok çirkin olsamda onun gözunde çok yakışıklıyımdır sonuçta çok bişe istemedim onbeş kilo verse yeterdi
Senin azmini takdir ediyorum. Sevgilin kilo vermek de miskinlik yapacaksa gerçekten haklısın, hem sen ona bakarak onun gibi olurdun verdiklerini de alırdın.
00 YorumlaHaklısın diyen erkekler adam olamamışsınız olmamışsınız siz yapamamışlar sizdeki o zihniyetsiz düşüncelerle kimbilir kaç kızın daha canı yanıcak beyin şart.
11 Yorumla
Soran+1 yılbiz yaşamaya mı çalışalım yoksa kızları mutlu etmeye mi bizim varoluş amacımız bu mu
+1 yılkimileri iradelerinden bile acizdir. sen işine gücüne bak kaale alma onu. beddua döner sahibi bulur...
00 Yorumla
+1 yılsen haklisin.. burada konu onemli degil. sozunu tutup tutmamasi onemli
11 Yorumla
Soran+1 yılbir sefer olsa anlarım defalarcaaa
Kızın adına svindim gerçekten. Onun yerinde sen olsan senin adına da sevinirdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
kardeşim cok acımasızca bır davranış sen zamanında aynı derdı cekmıs bır ınsansın bunu yapmn cok ayıp olmus
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın iyi. Kız büyük bir hatadan kurtulmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılhaklisin bncede sonucta en basit seyde bile søzunu tutamiyorsa hic bir zmn tutamaz...
00 YorumlaKardeşim kendine dikkat etmiyorsa haklısın. Sonuçta ona demişsin çaba vermemiş
00 Yorumlaçok iyi yapmışsın basacan tekmeyi bu şişkolara arkadaşın bile olmayacaklar :(
00 Yorumla
+1 yılseni tebrik ediyorum o kızı kendinden kurtardığın için alkışşş.
57 Yorumla- +1 yıl
+100 olsa vercektım o derece :AS:D:F
- +1 yıl
:D yorumda beğenlieydi eyiyidi :D:D
Soran+1 yılneden öyle dedin kio kızı kullanı biköşeye atmadığım içinmi kötu oldummm
- +1 yıl
karakterini henüz oturtamadığın ve aynı yollardan geçtiğin halde kiloyu bahane ettiğin için kötü oldun kusura bakma elle tutulur hiç bir yanı yok senin davranışının gerçek sevgi ve aşkta boyut şekil yaş kilo hepsi aptalca birer sayıdır hadi git koşu bandına sarıl şimdi öp tuşlarından bakalım onun verdiği duyguyu verebilecek mi sana.
Soran+1 yılbenim koşu bandım yok ki ayrıca kilolu oldun için ayrılmadım çabalamadı için diyorummm anlayın artık ben o kızla bir sene çıktım beğenmesem katlanılacak şeymi illaki beğeniyorumdur
- +1 yıl
iyi işte al bir tanede hem form tuttarsın hemde arada sarılırsın hayırlı bişeye vesile olduğu için :D
Soran+1 yılsen git kendi şeyinle dalga geç
+1 yıladriana lima bul sende panpiş kimsenin duygularıyla oynamadan önce...
01 Yorumla
Soran+1 yılsözumu tutmadı için tipi kötu oldu içiin değil
+1 yılKizin yerinde olsam zayiflar bir dahada sana donmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşke zayıflasın ve dönmesinn
+1 yılSen ne güzel kilo vermişsin bakmışsın kendine o niye vermiyor anlamadım. Haklısın bence de :))
10 Yorumlasevmemişsin ki kızı sen. dolayısıyla zamanımı boşa harcayamam. o kız da inşallah manken gibi olur hatta bak olacak sırf senin sayende :)
11 Yorumla
Soran+1 yılçok sevinirim olursaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sözünde durmadgi için degl de zayifladn yaninada zayf birini ariyorsn.. simdi kizlar bakiyodr sana onlara heveslenyn baska bsy değil .
03 Yorumla
Soran+1 yılya ne alaka be
Cevap sahibi+1 yılEger sen o kizi birakiyorsan tek sebebi budur sen sevsen birakmassn cabalarsn anlatrsn saglgn iicn diye .. vermiyorsada oyle kabullenirsn ask bu sebepler yuzndn asla bitmz.
Soran+1 yılçabaladım ama bende yoruldum da bazı şeylerin değişmemesi beni deli ediyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi halt ettin kadinlar uzulunce daha kalorili seyler yer hic dusunmedin mi bunu sen :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey dış görünüş değil !
Kilosu dışında anlaşamadığınız şeyler olabilir ama sadece kilo yüzünden ayrılmak çok saçma.14 Yorumla
Soran+1 yılçaba sarfetmezmi insan sonuçta yaşlı karı değilki 20 yaşında
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun? Aslında bırakman iyi olmuş.
Kızcağız senin gibi dış görünüş budalası birinden kurtulmuş yol yakınken...
Soran+1 yılya ben onu o helde beyenmesem bir sene çıkarmıyım ayrıca iyi yemek yapıyodu evlenmeyi bile duşunmuştum onunla ayrılık kararı benim içinde zor oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin senin gibi sevgilim olsa ben büyük bir zevkle kilo verirdim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılzor değil
+1 yılgeldiğin yeri unutmuşsun sende şişkoymuşsun onda daha fazla yardımcı olman lazımdı çabukl pes etmişsin aynısı sana yapılsa hoşuna gidermiydi?
geldiği yeri unutan geldiği yere gider sonunda (şişko)00 YorumlaHirs yapar artik oda tiggg gibi olur sende onu gorunce agzinin suyu akar ama avcunu yalamak kalir haci abi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın kardeşim. burada tırı vırı yapanlara bakma sen. Sevgilini kilolu diye aldatsaydın en mükemmel sen olurdun merak etme.
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz ya kiz seni gobeginde hoplatsin kilo milo neymis
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler