Bugün de rüyama girdi. Rüyalarımdan ne zaman çıkacak?

Şu ana dek ara ara oluyordu. Şimdilerde biraz fazlalaştı.

Bir senedir konuşmuyoruz. Ben ona kızgınım, çoğunlukla o da bana. Ama KS hesabı halen duruyor. Bugün başka bir hesapla, evrenle ilgili sorduğu bir soruya başka biriymişim gibi samimi ve açıklayıcı bir cevap verdim. Teşekkür etti. Tanısaydı da eder miydi bilmiyorum. Gerçi sadece tek bir teşekkürdü bu. Sadece bir teşekkür. Rica ettim o kadar. Daha fazlasından bahsetmek, ben olduğumu söylemek, konuşmayı denemek ya da açıklama yapmak; hiçbirinin bir anlam ifade etmeyeceğini biliyordum. Geçen sene ilk soğuklaştığında, isteyince beni ne denli umursamayacağını çok net görmüştüm. Zaten bu yüzden de kızgındım ona. Ama o bana daha çok kızmıştı. Öncesinde. Artık bi' anlamım olduğunu sanmıyorum. "Bana kendini benden soğutma, geri dönüşü olmuyor" demişti. Dinlememişim, dinlemeyi becerememişim, anlayamamışım anlaşılan. Çünkü şu an yanımda olduğu tek yer rüyalarım.

Rüyamda beraber zaman geçirdiğimizi hatırlıyorum. O yeni bi' kombin deniyordu ve hevesle bana gösteriyordu. Ben de beğeniyordum. Başka ne yapacaktım ya? Ama gerçekten yakışmıştı. Tatlı bir elbiseydi. Üzerinde çok güzel duruyordu.

Sonra uyandım. Ve öyle oldu işte. Sadece uyandım.

Bana kalsa hiç çıkmayabilir aklımdan. Ama bu; beni geçtim, düşlerimdeki ona da zarar veriyor. Ben onu hayal ederken onun beni hayal etmemesi hiç iyi hissettirmiyor.

Şu an ona bir şarkı söyleyebilecek olsaydım ağızımdan şu şarkının söyleri dökülürdü:

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilisi olduğunu öğrendim. Henüz. Gittim beğendim paylaşımlarını, içim saçma canım hislerle dolsa da. Uzaktan baktım tüm bu onlara bi' an için. Gülümsedim. Şimdiyse karamsarlığımda boğulup ölmeye gidiyorum : )
Bugün de rüyama girdi. Rüyalarımdan ne zaman çıkacak?