Otuzsekiz yasında yaşıni gostermeyen bir kadın 5 6 yaş kucuk erkekle niye olmasın !
cok buyuk nesil yıl farkı yok yani. 90 dogumlu olsa yine aynı nesildeniz 90's kuşagı.
Sizin tercihiniz ne?
Otuzsekiz yasında yaşıni gostermeyen bir kadın 5 6 yaş kucuk erkekle niye olmasın !
cok buyuk nesil yıl farkı yok yani. 90 dogumlu olsa yine aynı nesildeniz 90's kuşagı.
Sizin tercihiniz ne?
Arkadaşım 8 yaş küçük biriyle evlendi de o istisna... Ama inan bana yaşıtları bile bakmaz bir kadına. Erkekler illa küçük olsın ister. Aile zaten asla onay vermez. İyice tart ölç amacı ne anla. Ondan sonra sev. Sen işini bilirsin
Cevap
15Cevap
Cok ilginc ya.. Avrupada , en azindan benim yasadigim yerde erkekler yasit veya biraz buyuk kadinlara bakiyor veya birkac yas kucuk te olabiliyor. Hic cok kucuk kadinlara bakan yok.. ama turkiyede erkekler cok genc kadinla evlenmek istiyor Bence bu arastirilmalj.
Bence de araştırılsın 😄
Bazen cok kucukler bakiyor bana , ablanın ben senin demek istiyorum 😂 mevzu o degil de 5 6 7 olabilir yani ne var ki bunda. Bazı kadinlar asla yas almiyor ne ruhlari ne goruntuleri:)
buna katiliyorum. Ben de 32 yasindayim, ama 32 gosteriyorum. Bazi tandiklarim var hic gostermiyor, yassiz diyorum ben onlara
10 yaş kucuk gosteriyorum ben de.
Patronum cok ilginc hic yasini gostermiyorsu dedi gecen gun. Kan veriyorum erkek hemsire inanamadi nazar deger size dedi. Doktor aa ne genc hasta diyor sonra yasimi okuyunca bir şok oldu. Yıllardir buna alistim ama bizim insanımız yaftalamaya oyle hazir ki 6 yas farkı hislere engel degil ki
Normal ya o kadar fark. Ben mesela bir ara benden 3 yaş büyük bir kadına bakıyordum. Beni vazgeçirdiler büyük senden o sana bakmaz diyerek.
O erkek sen ne kadar genç minyon görünsende evliliğin ilerleyen yıllarında kendisinden genç kadınlarla seni aldatabilir riskli bence
Benim yakınım var kadın 38 yaşında erkek 24 yaşında 2 senedir evliler gayet mutlular kadın yaşını göstermiyor taş gibi
😀
24 cok kucuk bana cok fazla geliyor o yaş farkı. Mutlularsa ne diyelim ne hoş 🙂
Ben de yasım konusunda kimseyi inandiramiyorum ruhum da oyle hala genc kiz gibi hateketlerim goruntüm 😄
Bu sen değilsin değil mi?
Benim için mühim değil önemli olan sevgi , saygı , güven ve huzur
Sadece eğlenmek için berabersem yaş farkının önemi hiç yoktur
Yaşını nasıl göstermiyon 38 yaşında gıdın sarkmaya başlamıştır bırakın bu işleri
Valla foto atarım şok olursun 😄
10 yaşa kadar çok normal
Kesinlikle
Benim. icin önemli 5 yastan fazlası olmaz
Benim icin de sınır 5 6 yaş
Ölüm her an gelebilir yaşa bakmıyor
30 küsürle yaşlılar olabilir
Yaş son kriterim olabilir anca
Kafalar uyuyorsa olur
Seviyorsan önemi yok
5 6 yaş cok dert edilecek mesele degil zaten
Bişi olmaz benim 6 yaş büyük manitam vardı
Yaş konusunda bi sıkıntı yasadın mi mesela
Gorusler vs konusunda
Reşit olduğu sürece yaş farkı aşırı saçma.
olur bas nikahı
bENCE DEĞİL
Benzer tabıdk oldu niye sordn
Yaş sorun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?