Aşk İlişkileri Sevgilim daha önce teklif ettiği kız ile şu an arkadaş, sizce bu doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilim daha önce teklif ettiği kız ile şu an arkadaş, sizce bu doğru mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl O ne ya ben sevdiğim kızlara teklif ettikten reddedildikten sonra direkt hayatımdan sildim sebebim ise beni engelliyim diye istememeleriydi 0 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl olabilir çünkü bakmışlardır evlilik onlara göre değil aralarında öyle bir his yok arkadaş olarak kalmışlardır. 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Sevgililk teklif eden değer kıza Red yediğise sözde arkadaş olur öyle yürür dikkat et fazla güvenme derim fark etme diye yapıyordur büyük ihtimal 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herkesin hayatı farklı mesela ben bunu onaylamam ama bir başkası onaylar. Ya da gerçekten güvenilir bir adamdır bilemem ama ben onaylamam 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim dediğin o biyolojik canlıdan hemen kurtul! 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Değil unutmama olasılığı var yara bandı niyetini seni tutuyor olabilir#Mirliva 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok küçükken olmuşsa sorun değil de yenilerde bişeyse sorun olabilir. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın eski kız arkadaşı ile neden arkadaş? Burnuma kötü kokular geliyor. 0 0 Yorumla
serafettinkansiz Takip Et Yoda Yaş: 121 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. yanlış. aralarında her an her şey olabilir hiç belli olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaş kalmak istemesi çok normal. Arkadaş kalabilmek önemli. Karşısındaki birisine karşı bir şeyler hissederek arkadaş kalması çok zor. 0 0 Yorumla
Miert1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yani manitasi olan erkek cekiciligi o biraz belki kiz senide kıskanıyo olabilit elindekini almak için 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arkadas olabilir normal 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevişip öpüşüyorlardır. 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. bana çok mantıksız geliyor bu durum. 0 0 Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Doğru. 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dogru 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence doğru değil. 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil bence 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. dogru degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
O ne ya ben sevdiğim kızlara teklif ettikten reddedildikten sonra direkt hayatımdan sildim sebebim ise beni engelliyim diye istememeleriydi
olabilir çünkü bakmışlardır evlilik onlara göre değil aralarında öyle bir his yok arkadaş olarak kalmışlardır.
Sevgililk teklif eden değer kıza Red yediğise sözde arkadaş olur öyle yürür dikkat et fazla güvenme derim fark etme diye yapıyordur büyük ihtimal
Herkesin hayatı farklı mesela ben bunu onaylamam ama bir başkası onaylar. Ya da gerçekten güvenilir bir adamdır bilemem ama ben onaylamam
Sevgilim dediğin o biyolojik canlıdan hemen kurtul!
Değil unutmama olasılığı var yara bandı niyetini seni tutuyor olabilir
#Mirliva
Çok küçükken olmuşsa sorun değil de yenilerde bişeyse sorun olabilir.
Erkek arkadaşın eski kız arkadaşı ile neden arkadaş? Burnuma kötü kokular geliyor.
yanlış. aralarında her an her şey olabilir hiç belli olmaz.
Arkadaş kalmak istemesi çok normal. Arkadaş kalabilmek önemli. Karşısındaki birisine karşı bir şeyler hissederek arkadaş kalması çok zor.
Yani manitasi olan erkek cekiciligi o biraz belki kiz senide kıskanıyo olabilit elindekini almak için
Duygulari varsa arkadaş kalamaz
sana karşı saygısızca bir durum.
Arkadas olabilir normal
Doğru olmayan ne var burada?
Olabilir neden olmasın
Sevişip öpüşüyorlardır.
bana çok mantıksız geliyor bu durum.
evet doğru elbette senden önce etmiş ama
Ona göre doğru sana göre yanlış
Hayir
Doğru.
Dogru