Aşk İlişkileri Eski sevgiliye selam yollayan var mı? hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benden selam söyleyin bütün aşklarıma Güncellemeler+1 yıl Selammmm Eski sevgiliye selam yollayan var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tek aşkım var şu an karısıyla ayıp olur evli adama bir şey yollamak 1 4 Yorumla hharharis +1 yıl O kadar delisin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatsam roman olur neyse Yorumla hharharis +1 yıl Anlat ya dinleyen var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 yıllık sevgilim görücü usulü birini kaçırıp evlendi benimle sevgiliyken ve çevresine de insanın hayatında bir kez aşık olduğunu söylüyormuş mantık evliliği yaptım demiş Yorumla
popbee Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kendisi ile. ayni yerde staj yaptığımız doğrudur iyyy😂 1 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Selam inşallah gebermissindir 😂😂 0 8 Yorumla hharharis +1 yıl Yazık günah:( Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok yok değil 😂😂 Yorumla hharharis +1 yıl Onunda canı var Yorumla vakaivakvak +1 yıl Çıksın işte 😂😂😂 Yorumla hharharis +1 yıl İnandım arrik Yorumla vakaivakvak +1 yıl 😂😂😂 Yorumla hharharis +1 yıl Simdi kimse yok mu Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok 🤣 öldü hepsiii Yorumla
İzmiirrlle Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 42% +1 yıl Benden de ince bir sitem ve bir de selam yolla.. 0 0 Yorumla
Ellanie_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl yok. 0 1 Yorumla hharharis +1 yıl Sildin mi herseyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski sevgilim yok
Tek aşkım var şu an karısıyla ayıp olur evli adama bir şey yollamak
O kadar delisin yani
Anlatsam roman olur neyse
Anlat ya dinleyen var
10 yıllık sevgilim görücü usulü birini kaçırıp evlendi benimle sevgiliyken ve çevresine de insanın hayatında bir kez aşık olduğunu söylüyormuş mantık evliliği yaptım demiş
Kendisi ile. ayni yerde staj yaptığımız doğrudur iyyy😂
Selam inşallah gebermissindir 😂😂
Yazık günah:(
Yok yok değil 😂😂
Onunda canı var
Çıksın işte 😂😂😂
İnandım arrik
😂😂😂
Simdi kimse yok mu
Yok 🤣 öldü hepsiii
Benden de ince bir sitem ve bir de selam yolla..
yok.
Sildin mi herseyi
Yollama