Benden hoşlandıgının farkındayım ama şu olayı tam anlamadım diyelim ben cok güzel giyniyorum sacımı tarzımı değiştiriyorum ertesi gün bakıyorum oda cok tarz giyinmiş saçlarını farklı yapmış yani okadar belli oluyorki sanki bana bak aynıyız mesajı veriyor ya da ben öyle anlıyorum bilmiyorum. Ben bazen şakalar yaparım ingilizce birşeyler derim baktım geçen oda bazı şeylere ingilizce cevap verdi yani hareketlerime tavrıma cok dikkat ediyor beni cok merak ediyor ama işin bir garip durumu şu ki hayatında birisi var yani beni sevmesi imkansız ama benden hoşlandıgını belirtiyor her türlü hareketleriyle ben umursamadıkca ve mesafe koydukcada sanki üzülüyor ben ona bir kelime etsem yüzü gülüyor mutlu oluyor anlamıyorum cok karışık kafam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senşn de tadına bakmak istiyordur. Fazladan zarar gelmez 😉
5-6 aydır bu böyle ve yorulmadan peşimde zaten bir şey olsaydı şimdiye kadar olurdu ben istemiyorum ama
5-6 ay değil. Bi defa tadına bakmak için 5-6 sene uğraşabilir erkekler.
Şaka yapıyorsun gerçekten mi bıkmaz mı peki?
Biz cok iltifat ederdik karşılıklı böyle espiriler falan hoşlantı vardı sonra birkere sarıldı hatta bana ve bikere elimi tuttu yani apacık gözlerle falan bana derin derin bakmalar ama hiç sevgili olayına girilmedi yani buluşma mesajlaşma olmadı. Daha sonra ben öğrendimki hayatında birisi var geç olmadan uyandım yani ileri giden ciddi olan bir durum yoktu dedigim gibi buluşma mesajlaşma veya başka bişey olmadı flört gibi birşeydi. Daha sonra ben karar verdim ve uzaklaştım umursamamaya başladım ama o herşeyi yapıyor peşimden koşuyor tarzını herşeyini değiştirdi ben giyince diyelim güzel ertesi gün oda yapıyor sacımı farklı yapınca ertesi gün oda farklı yapıp geliyor kendisini benimle aynı yapmaya calışıyor bana sürekli iyilikler yapmaya calışıyor merak ediyor yani ben naparsam yapayım bırakmıyor ve bunuda fark ettim bi olay oldu ve benim gitme ihtimalim vardı ve gitseydim nerdeyse 2 ay birbirimizi göremicektik ve ona bununla ilgili soru sordugumda bi an şok oldu üzerinize kaynar su dökülür ya yüz ifadesi öyle oldu aşırı korktu beni göremiyecek diye rahatsız eden bir hareketi yok ama hani nasıl desem arkadaşımız var birtane ortak onunla beni kıskandırmaya calışıyor sürekli böyle birşeyler birşeyler anlatabildimi o kıza neler yapıyor ama bilerek yapıyor bunu sence neden yani bir insandan hoşlansan neden kıskandırırsınki niye böyle hareketler sergilersinki
Veya benimle konuşmasa bile o ortamda bulunmak istiyor hani bakmasa bile o ortamda kalmak için bahaneler buluyor görmesi yeter konuşma falan gerekmiyor değişik bir şey ya ben anlayamıyorum
Elde edene kadar pes etmez. Çünkü o ışığı görmüş.
Doyumsuz diyorsun peki sence hani hayatında başla birisi var yani ben bunu biliyorum yani olmayacagını sinyallerini verdim neden hala bu inat bu inadı nasıl kırdırabilirim
Bi defa tadına baksa zaten senden vageçer muhtemelen.
Bu doyumsuzluk da değildir aslıdna.
Nedir sence bu?
Ozaman bu o hayatındaki kişiyide sevmiyor bence.. peki değer mi bikere tadına bakmak için girdigi bu tüm şeyler? anlatmaya söz yok görsen neler neler yapıyor sırf görmek için kaybetmemek için ilgi cekmek için yani şunu diyorum sıkılmazmısım kafansa dersinki olursa olur olmazsa olmaz başkasına yönelirsin ya da hayatındakiyle mutlu mesut yaşa ama bu denli caba göstermeye yorulmuyormu nebilim cok saçma birkez elde etmek için bukadar caba ve zaman harçamak saçma geliyor
Sence takıntı olablirimi? Ama takıntılık hareketleride yok sadece görmek istiyor merak ediyor kendi cabında ilgi istiyor bana bikeresinde neden beni umursamıyorsun demişti baya oldu ama ben önemliyim demişti noldu sana gibi gibi
Sen hala ümit besliyorsun. Şaşırtıcı. Sen kaptırmışsın kendini. Hatta fazlaca kıçını da kaldırmışsın🤔 senin canın bir defa yanınca anlarsın 😉
Ben kaptırmadım kendimi istesem zaten şu an benim benim canım cok yandı ve onunkide yansın istiyorum o oynuyorsa bende oynicam bunu istiyorum sadece buyüzdende bu işten daha iyi anlayan birisinin yorumuna ihtiyacım var ümit değil bu sadece hisslerini öğrenip bana bağlansın ve o acı neymiş ya şu hissi yaşasın işte anlatabildimi oynamak nasılmış insanin üzülmesi nasıl bişeymis görsün cünkü oda oyun oynuyor şu an benim arkadaşımla bana bilerek kıskandırma oyunu kullanıyor oda yaşasın istiyorum bunu
Sana daha nasıl anlatabilirim. Seni kullanıyor. Hatta kullanıp atacak.
Ben elde değilimki beni nasıl kullansın? Yani aramızda bir şey yok
Olacağından emin, sabırla bekliyor. Nasıl olsa yedeksin.
Ozaman şöyle sorayım sana yedek olmayacagımı onu kabul etmeyecegimi nasıl gösterebilirim herşeyi yaparım yani cekinmiyorum hatta bazen sert cevaplar veriyorum öyle hani ay aman falan bir şey yok sonucta birşeyim değil anlasın
Seni tanımıyorum ona nasıl bir umut verdiğini bilmiyorum. Minnacık bir umut vrsa ordan devam ediyordur. Ama onu da sen çok iyi tanıyorsundur. Ben ona bişey diyemem.
unutma; "er ya da geç seni elde edeceğinden emin, zaten yedekte olacaksın. O yüzden acelesi yok. Ayrıca yedekliği kabul ederek onun olursan oyuncağı olacaksın"
Tamamda bu eminlilik nerden geliyor bak evet hisslerim vardı ama dedigim gibi allahtan bir şey olmadan uyandım o rüyadan yani biliyorum şu an kafamı kurcalayan tek şey bir insan nasıl hani böyle davranır bir kız kendisini bukadar takmazken yani diğerlerine nasılsam onada öyleyim ona herhangi gibi özel davranmıyorum eskidendi o dedigim hibi eskiden birşeye kapuldım böyle cok iyi davranırdım sanki cok özel birisi gibiymiş gibi o ilgiyi komple geri cektim şuanda o ben yanına gitsem bir laf etsem teşekkür bile ediyor bana hani yani bir normal adım atarsam cünkü iş ortamındayız hiç konuşmamak olmuyor yani sanki dünyalar onunmuş gibi oluyor eskiden ben o cook ilgilş oldugum zaman o böyle degildi onun totosu kalkmıştı baan hiç teşekkür falan etmezdi normaldi iltifat edersi geçerdi ama bu değeri vermezdi neyse ben galiba şunu yapıcam o istedigini yapsın ben bu yoldan devam normal olucam ve umursamaz umursamaz derken hani ne ilgili ne ilgisiz yani iş arkadaşım merhaba merhaba okadar zamanla bence onunda hani düşer ilgisi geçer sıkılır
Kaçtıkca kovalanır, kovaladıkca kaçılır 😉 önce sen kovaladın şimdi o kovalıyor. Sözlerimi unutma. O seni tanıyor. Ben tanımıyorum. Kovalamasındaki tek sebep: senden umutu var. Ne olduğunu bilsem sana söylerim. Onu sen bilmelisin
Yani diyorsunki her şu an ne oluyorsa bu tek sebepten takıntı falan değil umutan yani benden aldıgı bir umut ışıgı var yani ben bunu bulup iyice düşünmem lazım ve onun o umudunu kırdıktan sonra anca ozaman tam anlamıyla umudunu kaybedip yoluna bakar şimdi anladım inan bana bende bilmiyorum gecen o kızla beni kıskandırdı ya ona ertesi gün geldi o ara o kız arkadaşkmız yoktu sonra o geldi aa dedim bak seninki geliyor senin bebişin bebegin geldi bir sarılda mutlu olsun dedim o kız sinirliydi cünkü düşün bunu bile yaptım hani şunuda gösterdim o kızla iyi olması beni rahatsız etmiyor cünkü bilerek yaptıgının farkındayım bilerek yapmasada hani gözümden dahada düşüyor kıskanmıyorum mesela sana anlatım ya bir olay vardı nerdeyse 2-3 ay görememe gibi bir durum kendisine onunla ilgilş bir şey sordum korktu bu bir anda affaladı sıcak su döküşmüş gibi ertesi gün gördü korkudan birşeyler yaptıki ben gitmyeyim diye aslında gidebilecegimi biliyorda anladınmı şimdi seven gitme ihtimali olmaz bırakmaz ama biliyor bunu yani nerden umudu var inan bende anlamadım ama sagol sayende daha cok bilgiye sahip oldum
Evet ona nasıl bir umut verdiğin bulmalısın. Senin gideceğini gördüğü an sana k*pek olur. İstersen dene. Nasıl sana yalvarmaya birşeyler ispatlama. anasına girecek. O çaba bile umudun parçası. Umarım anladın. Çünkü anlasan da senin de ona karşı bir zaafın olmalı ki durum bu.
Var hisslerim var yalan yok ama kontrolum var o lk dönemlerde ucuyordum böyşe sanmi farklı dünyadaydım heyecanlıydım ama sonra işte gerçek pat diye karşıma cıktı daha dogrusu oyuzden naaıl desem hissler gitmez hemen ama böyle olmam bile bir mucize uyanmam ve ona düşün eskiden korkakrdım derdim bunu desem yanlış mı anlar şimdi pat pat söylüyorum yüzüne bakmıyorum bu tür herşeyi yapıyorum yani selam falan vermiyorum o geliyor nereye geliyorsa o geliyor ben değil ve zamanla daha cok onu ve o kızı gördükce içim hep böyle kademe kademe dahada soguyorum bu arada sana özelden yazabilirmiyim ben? Bir kaç sorum var tek kısa soru sorucam bu işleri anlıyor gibisin zaten fazla rahatsız etmem
Daha dogrusu sen yazabilirsen benim xper yeterli degil
Yazabilirsin tabi ki. gizli üyeye yazılıyor mu? 🙂
Sen cevaplarımı seçsen beğensen... Exper kazanırsın belki o zmaan Yazabilirsin 😉 Exper kazanmak karşılıklı sanıyorum
Ben takip istegi yollayıp geri cekicem ordan anlarsın hesabımı görürsün
Peki
Şaka yollu
Hoşlanma belirtisi
İyide birisi var neyini hoşlanıyor
Dengesiz biriymiş bilmiyorum ki
Sevdiği için olabilir
Yaranmak istiyordur