erkek arkadaşım bana iki defa çiçek almış ama ben onla bulusmadigim ektiğim için (baska onemli bi isim vardi) bulusamadim ve ikinci çiçek alisinda benden soğumuş arkadadlarida yanindaymis ben senin yerinde olsam bu kızdan ayrilirdim falan demisler neyse sonraki gun okulda bu bana sinirliydi trip atiyo gibiydi kuzenim o gun okul cikisina gelicekti ve erkek arkadaşım gidio yakin arkadadalrimdan birine benim kuzenimi cagirdigimi ve onun sevgilisini dovdurecegimi soylemis ama oyle bisey yok bende bu yuzden arkadadlarima arama giriyor diye ayrildim ve bana agiza alinmayacak derecede akliniza ne geliyosa tüm kufurlerden hakaretlerden kullandı ama bende damarına biraz basmıştım açıkçası gecen gunde 19 mayis kutlamalarina gittik gorevliydim kutlamalardan sonra onu gördüm arkadadlarim falan bana ettigi kufurlerden doalyi sinirlilerdi ufak bi surtusme yasandi sonra parka gittik yiyecek falan aldik yedik bi baktım uzaktan o geliyo karsi kamelyamizdada onun gecen yilki sinif arkadaslarindan biri vardı ve kiz o kadar çirkef biseyki yaninda manitasi ve arkadaslari vardi kizin , kiz utanmadan benim ayrildigim erkek arkadasima ay o geliyo o geliyo diye virpinarak kamelyadan cikti nerdeyse cocugun ustune atlayacakti neyse tokalastilar tabi ben kiskanfim ama belli etmedim yanımdaki arkadaslarimdan biei gelin dovelim dediler benim exime biri boyle uapsa zedelerdim onu dediler falan gittik kizin yanina benm ex onun onune gecmis onu koruyor falan kenara cektim onu konusucaz dedim o andada kızla benim arkadas kavga etmisler sozlu itisirken falan ben girdim olaya kizi tuttum oeacikta dövdüm kızın belinde platin mi ne ondan varmış ambulas geldi kızı gotueduler hastaneye falan yani kisacasi ben erkek arkadadimin yakin arkadaslarindna birini dövdüm ve beni dusunerek aldigi ciceklerle bana sürpriz yapacagi iki gunde ektim ama cicek aldigini falan ayrilinca anlatyi hic bie sekilde haberim yoktu bu yuzden özür diledim ama aramiz pek iyi degil gibi ben seviyoeum barismak istiyorum ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben onunla nasıl baridabilriim diye sordum size beni elistirme hakkı sunmadim
Güncellemeler
+1 yıl
ikimizde birbirimizi sevdigimizin farkindayiz ama cesaret edip barisamiyoruz gurur yapiyoruz ama ben cesaret edicem ilk adımı ativam ama nasil sticam ne demeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer