Boyle birini oyalatmaz degil mi kesin karari verir. evlilik icin ailesi bile konusmus biri yani ayrica ugrasmis cabalamis biri
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ciddi olup olmadığını anlamak için koşturuyordur belki de. Acaba uğraşacak kadar değer veriyor musun diyedir.
Yorumlara baktim da sevgilisi varmis. O zaman bulasma
Evet var dedi bana
Evet bulasmayip unutmaya calisiyorum
Bir calisan kiz rahatsiz oluyir dedi Gittim konustum rahatsiz oluyor musun dedim dedi evet erkek arkadasim gercekten var eger onu dusunuyorsan
Zaten ilk konusmam degil daha once de cok ugrastim
Allah razi olsun olumsuz oldu ama yinede saol iyi insalar iyi ki var
En aZindan denemis olsun. Senden de Allah razi olsun
Evet denedim ugrastim olmadi hayirlisi yapacak birsey yok
Saol tesekkurler
Ciddi olmasını bilmen için biraz geri durman gerek bence. Geri dur izle ne yapıyor diye
Artik yapamam erkek arkadasi var
O zaman sal gitsin abi
Saldim annem bazen ugruyor son sansim o anneme belli ederse eder kiz
Belli etmezse yapacak birsey yok
Anneye bəlli etmek saçma. Hele bir de anneye. hdhshaha
Annem zaten konustu daha once kizla oglum seni istiyor diye
Kiza niyetimizi herseyimizi ortaya doktuk zaten
😂
Kız korkup kaçmasıb ayol
Korkmaz ya eger beni seviyorsa istiyorsa oglun nasil teyze der anneme 😂
Ben demem mesela jdsjja utanirim
O kiz utangac degil soyler o
O zaman kolay gelsin
Saol ama kiz onu birakacak gibi gorunmuyor tam benim gibi biri o da agir biri
O cocukla ayniyiz gibi
Bilemezsin
Zaman)
Sabirli ol hayatına devam et. Senin olan sana gelir
Dogru diyorsun bilemem belkide bana gelir insallah anneme guzel bir karar verir birde o cocuk bu kadar korktuguna gore kotu bireey mi yapmis acaba kiza falan kullanmak amacinda falan yani
Ben gidince oyle bir korkuyordu ki kizi alacam diye
Sal abicim sal
Ben ugrasmiyorum zaten annem bakacak olursa konusurlar bu kadar basit bu salmis halim bu arada 😂
Salmasam gidip kavga ederdim cocukla
Sjsjsj
Kiza inanmak zorundayim demek seviyor cocugu bana donemeyecek kadar (tabi kesin diyemem dedigin gibi)
Ah be keske erkek arkadasi olmasaydi bana gelirdi beni severdi kesin
TAMAM
Sıkıldin mi konusmaktan
Sıkıldığım şey aynı şeyleri söylemen. Kıza da böylr yaptıysan o da sıkılır kanka. Farklı kelimeler diyerek aynı anlama gelen cümleler kuruyon. Fazla olunca tadı kaçıyor
Tamam ayni seyleri demem
Sana bireey sorcam bu kiz neden sevgilisini sır gibi sakladi benden soru da sorcam bumla ilgili
Ben kizi zorlamayana kadar isyerindeki birinin sevgilisi oldygunu bilmiyordum ta ki dayanamadi belli etti cocuk
O zaman ilişkiniz neydi?
Kizi ikna etmeye ugrasiyordum o zamandan beri
kizla hic sevgili olmadim
Kıza sorun çikarirsin belki duşuncesiyle hem de demek zorunda değil. Neden desin ki
Elimde dua etmekten baska sansim yok dua edeyim ki ayrilirlar belki
Hergun umudumu daha cok kaybediyorum cunku erkek arkadasinin var olmasi benim cok canımı sıktı ve sinirlendirdi
Ben kizla ilgilendigimde kizin yuzu guluyordu demek erkek arkadasi buna ilgi falan vermiyor eger oyleyse bu kiz bu cocugu birakir bana gelir ben ona cok ilgiliydim cunku
Abicim senin kafan dumanlı. Düşuncen bile sağliklı değil.
Erkek arkadasi oldugundan emin degiliz ki zaten sozde erkek arkadasi var olabilir diyoryz
Erkek arkadasini ben hic gormedim yalandir belkide
Gittim konustum rahatsiz oluyor musun dedim dedi evet erkek arkadasim gercekten var eger onu dusunuyorsan
Allah senden razi olsun olumsuz oldu ama yardimin icimi rahatlatti iyi ki varsin
Önemli değil. Hakkında hayırlı olan olsun
Amin hayirlisiyla ben tekrar severim insallah birini
Tam olarak soruda ne soruluyor anlamadım daha açıklayacı yazarsan belki yardımcı olabilirim
Yani ben biriyle evlenme niyetimi soyluyorum 3-4 hafta tanimaya calisiyorum o ise bile bile beni deniyor ugrasmami bekliyor diyelim
Bence naz yapıyor yapsın bırak eğlenceli olur hem eğer evlenebilicegine inanıyorsan o kişi ile zamanın tadını çıkart ileride komik anı olarak kalır
Oyle ama artik bu mesele kapatmak zorundayim araya bir erkek girdi
Erkek arkadasim var dedi bana ilk teklifimde
O zaman siz neden düşünüyorsunuz ki kısaca istemiyor sizi bence
Evet istemiyor ama ben hergun aglaya unutmaya calisiyorum 😢
Hemde banyoda
Ben unutacagim onu merak etme
Ben kafama koydugum seyi yaparim illa
Annem bazen kizi goruyor kiz kararini degistirirse anneme soyler annem ile boyle anlastik
Bence zorlamak güzel bir davranış değil. Aglayin insanı duygu ama abartmadan gerek var mı diye düşünün. Sen ağlayınca o gelip gözünün yaşını siliyor mu yoksa gözünün yaşının sebebi mi diye bak. Sil gitsin
Ya boyle masum sevgin var umarım karşına seni seven ve seninde sevebilecegin biri çıkar
Ben bunlari hak etmedigime uzuluyorum halbuki ben onu hak edecek kadar iyi biriydim kotu kalpli biri degildim
Annem haber edecek bana bakacaz ama ben su anlik birsey yapmiyorum duruldum
Inallah amin
Bazen sevmek sadece güzel bir duygu. Her sevdiğimiz bizi sevmek zorunda değil. Sen farkına vardıysan hakketmedigin ona göre yola çık. Yol uzun baktın o birgün gelir yoluna önemli olan senin kendini yıpratmaman takmıyorum imajı çiz.
Anladim sifreli konustun eger gercekten iyi bir kizsa doner diyorsun 😅
İyi bir kız olmasıyla da alakası yok. Bazen kader denen bir şey var eğer öyleyse ne kadar kaçsanızda birbirinize elinde sonunda rastgelirsiniz
Evet belkide kiz annemle konusacak kararini verecek belli mi olur yaniii.
Onu son konusmamda ciddi sekilde uyardim ciddi olmayalarla sakın takılma dedim ve gittim son sozumu agir soyledim
Sevgini takdir ediyorum. Umarım gönlünce olur
Allah razi olsun bi kiz uye geri cekil karari belli olur demis hakli bence
Ben gitmeyince bakalim anneme belli edecek mi beni
Dene bakalım ama ne olursa olsun sevdiğinin için üzülme ağlama bence mutlu ol sevebiliyorsun. Tahir ile Zühre nazım hikmet onu bir oku istersen senin duruma benziyor
Okuyacagim. zor seyler hep bana olur zaten nasil bir kismetim varsa belkide ben zorlastiriyorumdur kiz bana ilk teklifimde erkek arkadasim var dediginde bende nazlaniyor diye pesinden gitmeseydim belkide bu kadar uzulmeyecektim demek ki bazen naza inanmamak lazim seviyorsa seviyordur abi bu kadar basit. kiz da olsa onun da bir kalbi var sonucta sevip sevmedigini bana soylerdi sonucta o da bir insan. bende hata bende ama benim hatam cok sevmekti keske bu kadar sevmekte abartmasaydim
Annem su an burada degil annem eve dondugunde bir gun gonderecem kizin yanina bakalim ne olacak
Gerçekten sen en doğrusunu yapmışsın sevmek karşılıksız karşılıklı olunca da tadından yenmez ama bu da çok güzel ya ben örneğin sevemiyorum beni biri sevsede sevemiyorum
Insallah sende seveceksin allah benim duami geri çevirmiyor su ana kadar ne istediysem veriyor bana inan bana olacak istedigin sey
allah kotu insalari asla affetmesin affetmesini istemiyorum yaktilar temiz sevgimi o hak etmeyen akli uckurunda olan erkegi secti ya bedduam tutsun insallah allah da onlari yaksin
Beni şu an seven bir erkek var. Dediğin türde bir erkek de hayatıma girdi emin ol biz kadınlar için çok ürkütücü erkekler oluyor. Şimdiki beni seviyor ama ben genel olarak sevgi duygusu besleyebilen biri değilim kişiliğimle alakalı bir sorun. Dualarınıza beni de dahil ettiğiniz için teşekkür ederim.
Saol ne demek
allahim o kizin aklini basina getirir de bana doner. beni seçmezse çok pişmam olabilir her insan ayni degil kotu huylu niyetli erkekler var. Simdiye kadar o kizdan nefret etmemistim artik etmeye basladim cunku benim gibi birine bu yapilmazdi. erkek arkadasi varsa o erkek arkadasi cok temiz bir insansa mutlu olsunlar o zaman hak edene iyi niyetle yaklasirim sevsem bile
Son carem annem
Annem 1 defa kizla konustu bu arada sana soylemedim degil mi bunu evet soylemedim
Ne demis kız
Ben evlenmek istemiyorum birdaha sormasin bana demis
Cok fazla sordum da 😂 ondan
Tamam artık salla geçsin sevgini hakkedene ver. Belki de eşin olacak kişiyi bu yüzden kaçırıyorsun
Bu kiz ciddi iliskiden korkmus gibi ama ben zaten direk olarak evlenmeyecektim once Nisan tanisma falan yapacaktim. o da biliyor zaten caya davet ettim kac defa gel konusalim dedim hayir dedi musait izinli gunde musait misin dedim degilim dedi ben ciddiyim bak ailem gelsin konussunlar dedim hayir dedi her sansimi denedim yani 😂 bir tek gel nikahi sana basacam bugun demedigim kaldi
Ama ona o agir cumleyi kullandiktan sonra hala da bana donmezse gozumden tamamen dusecek o agir kelimeyi her kiz kaldiramaz ciddi olmayanlarla sakın takılma dedim ya
Belki de bu korkuttu onu kaç yaşında tam olarak kız
Bilmiyorum genc bi kiz en az 25 var 26 var
Benimde sevgilim aynı senin yaptığın gibi diyor her zaman ama beni önüre ediyor çünkü gelecek planı var yaaa ben onu seviyorum galiba sevme duygusu çok iyi ya
Yok yok ondan korkmamisti kac defa caya gel dedim caya bile tanismaya gelmedi bu da korkutucu yani
Ama sevdiği başka biri var
Size yakışan o kişiyi bırakmak
Ne diyor sevgilin anlayamadim
Ben biraktim zaten annemde son top
Örneğin diyorki evimiz olsa evlensek seninle işte belirli bir zaman sonra sen benim yuvam ben senin yuvan olsam diyor. Ya aslında ben ona bugün çok kızgındım. Ama sonra onun o pişman halini görünce galiba sevmeye başladım
Sevmeye baslarsin benim duam geri cevrilmiyor
Teşekkürler umarım o da beni her zaman bu kadar güzel sever.
Sizin de sorununuzu gasp etmiş gibi oldum kusura bakmayın
Saol ne demek
Allah o kizi yakacak insallah o da beni yakti ya
Duamdan vazgecmiyorum
Yok onemli degil herseyi sorabilirsin
Beni secmeyip kotu olani secmeye kalktiysa ustunden kalkmayacagi bela onlara gelsin
Böyle dualarda bulunmayın Allah'ın uzaklaştırdığı insanı önemsemeyin. Sevmiyorsa sevmesin dünyada tek insan o değil ya
Bana da yazik ama benim uzulmeye ne hakkim vardi. ben hak etmistim ama
Beni sevmek zorunda degildi ama ben uzulmeyi hak etmemistim
Sen haklisin benim baska kiz bulmam lazim insallah biri cikar karsima
Ayni o kiz gibi gulen sevimli kizlar var cok var
Aynen öyle hakkında hayırlı kişiyi tez vakitte umarım bulursun
Insallah eger kiz kararini degismese baskasini bulacam
Gittim konustum rahatsiz oluyor musun dedim dedi evet erkek arkadasim gercekten var eger onu dusunuyorsan
Allah razi olsun olumsuz oldu iyi ki varsin iyi insansin
En azından belirsizlik ortadan kalkmış oldu senin adına çok mutlu oldum
Evet kizin verdigi cevap icimi rahatlatti ama ayni zamanda uzdu
Kader kismet kizla ayni mahalledeyiz zaten olursa haberim olacak elbet
Karari degisirse eger