Sizce bu yanlış bi karar mı?

4 aylık sevgilim hisleri azaldığı için bitirme kararı aldı son kez buluştuk ikimiz de ağladık. (en son küçükken ağlamıs) bana hala çok değer veriyomus hisleri hala varmış ama ilişki yürütme sorumluluğu baskısı oluyomus o yuzden uzarsa ikimize de zarar verir diye bitirelim dedi. arkadas kalalım lutfen dedi privinden cikarma ben hala sana cok değer veriyorum dedi. samimi geldi biraz cunku aglayarak soyledi ve o duygularını asırı saklayan biri şaşırdım aglamasına. sonra optu beni. arada buluşuruz konuşuruz dedi. neyse sonra friends with benefits olabiriz istersen dedi (yani arada seviscez ama bu kadar romantik bişi olmicak) biliyorum yanlış bi karar gibi gorunuyo ve asla benim tarzım olmayan bişi ama sizce kabul edersem hisleri geri gelir mi? ben zaten eminim 1 aya pişman olucak cunku ilk ilişkisi optugu kişi bendim ve onu cok guzel sevdim ben. ilk defa sevgilisi oldugu için belki o ilk heyecan gidince sevgisi azalmis saniyodur cunku son buluştuğumuzda o kadar sıcaktı ki.. sogumus hisleri bitmiş gibi değildi asla.

sizce teklifini kabul etsem doner mi? ya da teklifini kabul etmem donup donmicegini etkiler mi?

kabul etmesem ozler diye de donebilir emin değilim offffffffff

Güncellemeler
+1 yıl
hala seviyo gibi hissettim dun o yuzden dusundum bu teklifini:(
Sizce bu yanlış bi karar mı?