sevgilim yolda yürürken kapalı bi kadın hakkında şunları da hiç anlamıyorum başı kapalı altına dar pantolon giymiş diye laf etti ben kapalı biri değilim aşırı sinir oldum mesela tişört pantolon giyince belim açılınca şakayla karışık gülerek laf ediyor
evlenince kapanmanı isterim diyo
beni böyle açık görüp beğendin niye diyorum
hoşuma gittin güzel geldi ama evlenince ana babanjn evinden çıkacaksın günahın benim olucak aslında kapalılar iki bacağı ayıran hiçbi şey giymemeli doğrusu bu falan diyo bi de benim alkol kullanan bi kız arkadaşım var ve açık giyiniyo ama asla etkilemiyo beni alkol de kullanmam
onunla görüşmeni istemem karım olunca falan diyo fazla geri kafalı biri mi sizce sinir olmaya başladım
evlenince kapanmanı isterim diyo
beni böyle açık görüp beğendin niye diyorum
hoşuma gittin güzel geldi ama evlenince ana babanjn evinden çıkacaksın günahın benim olucak aslında kapalılar iki bacağı ayıran hiçbi şey giymemeli doğrusu bu falan diyo bi de benim alkol kullanan bi kız arkadaşım var ve açık giyiniyo ama asla etkilemiyo beni alkol de kullanmam
onunla görüşmeni istemem karım olunca falan diyo fazla geri kafalı biri mi sizce sinir olmaya başladım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geri””zekali mi bu. Gunahi onunmus bak hele sacmalig. Sen bence kac bu magara adamindan. Saniyorlar ki kadinin namusu gunah sevabi onlarin isimleri uzere. Valla ekrandan sinir ettin beni. Ayril su geri kafalidan. Sen istersen kapan istersen kapanma ama sakin evlenip de bu ileri zekali ma””l icin kapanayim deme. Cok mutsuz olursun. Bu ciddi bir is ve sadece Allah rizasi icin yapilir. Kocanin gunahi sevabi icin degil. M@l
Böyle süzme tipleri nereden buluyorsunuz anlamıyorum ki.
o beni buldu..
of ne yapayım düzgün biri denk gelmedi ki hiç hiçbiri ciddi değildi
bu ciddi en azından
Ablacım eğer kapıya koymayıp uzatırsan ciddi ciddi hayatın öpülecek yalnız. Bırak belasını başka yerde bulsun yobaz.
bir yandan maneviyatı çok yüksek gibi geliyo bilemiyorum ki
aslında çok yobaz da değil evlenince dünyayı gezelim falan diyo ama bu söylediklerim çok soğuttu beni de
bana mezhebimi sormuştu
alevi olsan çok olurdu açıkçası falan demişti😞
Sevgilin tam bi geri kafalı. Ona ne lan kimin ne giyip ne gitmediğinden
bi de tekel bayilerden falan hiçbi şey almam asla içki satılan yere para kazandırmam diyo doğulu çocuk of
Jddkjjdjdj taşı taşa sürterek ateş de yakıyordur o
fazla dindar olması iyi ama bu tarz laflar etmesi ve kapansan çok hoşuma gider falan demesi 2 aylık sevgiliyiz evlenince çok kısıtlar mı ki ya
elbise vs giyemiyicek miyim ben..
bir de bunun halaları var 2-3 tane tek umudumuz sensin tüm gelinler kötü çıktı falan demişler
Valla ablacım ben bir şey demek istemiyorum da o evlilikten bir b*k olmaz. Yakarsın hayatını.
Ayrıca 2 ay diyorsun bir de 2 ayda ben taşındığım yere alışamam
Daha 2 ayda böyle itici hareketler sergiliyorsa oho geçmez ömür onunla
başta okulda yanıma gelip tanışmak istedi sonra uzun süre yazmıyodu ben adım attım
sonradan değişmeye başladı 1 ayda aşık oldum ben sana çok istiyodum zaten hep dua ettim sevgili olalım diye ama adım atamadım falan dedi
aşırı geri kafalı ya
Karar senin :)
bi de benim kardeşim falan etek askılı crop giyiyo onlara da laf eder mi acaba 😞
Eder böyle tipler
Gotu meydanda erkek haksiz mi sence bakinca bakti dersiniz
sevgilim niye kadınların ne giyip giymediğine bakıp laf ediyo ki benim dikkatimi bile çekmezken
gözü dışarda o zaman.
Ahahah bunu yeni mi anladin
Ciddi ve samimi bir şekilde senin vucudunun onun dikkatini çok çekemediğini söylemek istiyorum maalesef
nasıl yani
kapalı değilim seni böyle gördüm çok hoşuma gittin falan demişti
şimdi de evlenince kapanmanı isterim açıkçası açık giyinme diyo
Hangi dediği hangisini tutmuş ben senin bu tarz bi erkeğe konuşma hakki vermeni bile sorguluyorum
ilk beğendiğimde düşünmemiştim bu kısmı o an aa sen kapalı değilsin diye ayrım yapasım gelmemişti dedi
doğulu zaten ama aşığım ben sana ayrılırsak anca görücü usulü evlenebilirim ben falan diyo çok itici geldi bu dedikleri ya
Doğulu batılı alıyor ben batılıyim bende rus alicam Ruslar sizden daha iyi en azindan kusura bakmada Aptall değillet
off ne alaka
benden önce 2-3 konuştuğu kız olmuş onlarla da ilerlemedi dedi hiç sevgilisi
olmamış
niye acaba ya beni her konuda kabul eden anlayışlı mı gördü ki
böyle her şeyimi kabulleniyo kendi kuralları dışında aşık gibi davranıyo senin için her şeyi yaparım diyo
Ablam insan kandırmak bu kadar kolaymı bak 22 yildir konuştuğum bi kiz bile olmadı benim bundan 6 yil öncesi bak icimde kalmiş anlatiyorum o zamanlar lise sondayız abi kızin biri var çok güzel bi kız arkadaş tarzinda takılıyoruz işte birgün kendi canima tak etti kac yıl okumuşuz herşeyi göze aldim dedim benimle çıkarmisın gözlerine bile bakamayarak o da hiçbişey demedi o günden sonra benimle birdaha konuşmadi uzaklaştı Ben ne yapsaydım Ben onun için hergece yastıga kafami koyduğumda aklima o gelirdi abarti felan değil resmen aşik olmuştum hala unutmamişim kalmiş içimde biyerlerde yani durum bundan ibaret
Seven erkek sana sevdiğini bu kadar kolay söyleyemez
Ama işte sen ne anlarsin ki
tamam da seviyorsa niye evlenince şunu yapmanı istemem bunu yapmazsın falan diye konuşuyo daha 2 aylık sevgilyken
böyle diyosun 2 dk önce de böyle bi erkeğe konuşma hakkı bile vermen saçma dedin anlamıyorum yani
Işte anlayamiyosun daha çok Zamanin var bişeyler görmen lazim
Ne anlarsin yazdim 2 3 yorum once
Abi gençken herkesin kafası Havalarda ya
özetle o zaman tek cümleyle kafam karıştı
Daha basitleştiriyorum Sen onu seviyon o seni terkmi etti
evlenince elbise bile giyemeyeceğim mutsuz olucam beni seven kişi saygı gösterir kendi dediğini baskılamaz ki
kıyafete karışmak aşırı saçma
sevgiliyiz sorunlarımı anlatıyorum işte
Tabi ki saçma
Haklisin
Onun dışında bu kadar kısa sürede sana seni sevdiğini söyleyemez eğer o kadar sevdiyse
Hani daha iyisini bulursun
Onun sevgisi yalan
beni de bu tedirgin etti ben ona adım attıktan sonra aşığım demeye başladı ve neden yazmadın insan sevdiği kişiyi merak eder mesaj atar dediğimde de ben eski kafalıyım eskiden telefon mu vardı ama sana hep yazmak istedim belki hayatında başkası vardır diye düşündüm diyo çok saçma değil mi
E bazi seylerin sende farkindasin ben daha bişey anlatamam sana
peki o zaman niye kandırıyo ki evlilik konusunu açtı hemen evlenmek istiyo
Evlenmek bağlanmak demektir senin gibi birine bişeyleri itaat ettirmenin kolay olacagini duşunuyorum bende böyle yapardim heralde
Yok canım ne geri kafalısı çağ atlatır bize bu öküz , abi nereden buluyorsunuz böyle yaratıkları
Erkek milleti işte 😂
hepsi böyle değil ki
Orası öyle sana da bu düşmüş idare et ((:
Doğru söylemiş
Sen nasıl biriyle sevgili olmuşsun böyle
işte insan karısını sevgilisini sahiplenir falan diyo
Sana saygı duymalı 🙏
Koşarak kaçın...