Her yerden engellemişti beni ben de kuzenimin telefonundan yazdım ona bayağı falan beni rahat bırak dedi sonra bi baktım ss atmış sevgilisiyle konuşmasını kızı kalpli falan kaydetmiş üstüne fotosunu attı bi de daha bu zoruma giderken başka bir kızla ss attı yani bi kaç kız konuşmalarını wp üzerinden attı neye uğradığımı şaşırdım nasıl böyle birine dönüşür bir erkek nasıl 3 yıl böyle kolay bitti ve çok acı çekiyorum instagramım yok sizce açiyim artık napmalıyım bilmiyorum böyle bir adamı sevemem artık çabalamaktan yoruldum naparsam unutabilirim etkilendiğim biri oldu ama iletişime geçemiyorum çok sıkıntılı yani her şey yardımcı olsanız
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz çekil kenara kafanı dinle. Uğraşmaktan keyif aldığın hobilerin varsa onlarla uğraş. Seni oyalayacak bişeylere kafa yor.
3 aydır ayrıldık zTen biz ve kafamı dinledim yeterince yAni
Ayrılmanı kafa dinlemek olarak görüyorsan bilemem benim demek istediğim başka
Peki napacam yani instagram o kullanmamı istemiyordu diye kullanmıyorum halen bile yAni ve beni sevmiyor ben de başkasından etkilendim ama nasıl iletişime geçecem aile ortamında uzaktan ancak Instagram açınca istek atarm ama bi kızın atması saçma olmaz mı adım
İnstagram açmak istiyorsan aç, dilediğin gibi yaşa. Eğer birisinden hoşlandıysan bunu belirt. Dünya 1 gün o da bugün.
Yani eski sevgilimi unutmaya mı bakayım ben artık çünkü beni sevmiyor yAni yapacak başka bişiyim kalmadı dımı
Knk iyi niyetli birisine benziyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa ama çok iyi niyetlilikte iyi değil. Çocuk iki kızla konuşuyor ve hala dönmesini bekliyorsun anlaşılan. Unut gitsin ondan ne köy olur ne kasaba. Hem şuna emin ol ki senin sevgini haketmiyor.
Bizim toksik ilişki ve ben bi ara ayrılmıştık onu pek sevmiyordum o zmnlar başkasıyla denedim olmadı tekrar barıştık bununla öğrendi ihanet ettin dedi ama ayrıyken ihanet oluyor mu sence bide zaten soğudum ondan sadece onu napsam unutabilirim yni
Ayrıyken başka birisiyle yol katetme düşüncesinde olman ihanet değil tercihtir. Buna ne karışabilir? Bir de soğuduğunu söylüyorsun ama unutamadığınız da belirtmişsin bir karmaşa içindesin. Sakinleş iyice düşün (ama onu değil). Bundan sonra neler yapabileceğini neleri arzu ettiğini kendine anlat.
Evet haklısın o benim Instagram kullanmama izin vermezdi halen kullanmıyorum bana kapan dedi falan ama açık kızlarla konuşuyor sevgili oldu çok şaşkınım başkasıyla ben denesem kıyaslıyorum sürekli nasıl olck bilmiyorum aileden birinden hoşlandım yengemin kardeşi ama nasıl olck bilmiyorum onu da ancak istek atarım ama benim adım atmam laf olur yAni
Hayır neden laf olsun sevgi bu sonucunda ama şuna da dikkat et adım atarken o seninle ilgili mi? Buna eminsen yaz gitsin korkacak bir şey yok : )
Yazma canım kendi haline bırak it döner dolaşır sahibini bulur, erkekler darlamaya gelmiyor. İnstagramını da aç ve inadına gez inadına eğlendiğin storyler at. Sakın gönderme yapma ama. O unuttuğunu düsünüp bi kendini hatırlatsın bakalım
İşte ben hep çabaladım yazdım ettim uzun yıllardır dedim hatır dedim düşman olmayalım dedim ama o gitti resmen kolay kolay bitirdi ben böylece kaldım 3 aydır böyleyim ama bugün bu ssleri attı soğudum hesabımı açsam belki farklı şeyler olur bi de birinden etkilendim ben aslında ama uzaktan akraba aile ortamı iletişime nasıl geçebilirim ancak instagram açınca istek atarım o kdr o da bi kızın atması saçma olmz mı
O atar merak etme
Yok atmaz bence
Amazonda mıyız knk ne avı
Anlmadm?
pardon knk yanlış soruya cevap yazmışım
nasıl becerdim bunu bilmiyorumn jrfkje
@ulubilgehan ndmmdmdmdmms
@Strawberry_İce_Cream cinsellik etiketinde ki bir soruya yazcaktım cevap ama olmadıhjefk
Soruyu gördüm knk ndmdmmsms
Benimkine cevabın nedir
@Strawberry_İce_Cream millete bak exting avıymış jefkjfe
Sevgili işlerinden bi halt anlamıyorum. Hiç bir kızla arkadaş olmuşlugum bile yok. Bilmiyom
Abi adamlar koyun gibi hızlılar ama ne yaptıklarını bilmiyorlar kdkdksmms
@Strawberry_İce_Cream ben kız grubu görünce karşı yola geçen adamım, millette ki kafa yapısına bak
temiz hissettim kendimi lan
Kanka ne temizi sütten daha aksın gökyüzünden daha parlak kdksksksks
@Strawberry_İce_Cream AK partiyim jfekjekjf
@Strawberry_İce_Cream olsun olsun yaşıtlarım çiftleşsin boş ver ben pijamalarımla şekerli sütlü ekmek yerken Kral Şakir izleyip Fil Necatinin şakalarına anırarak gülmeye devam edeceğim
Kanka düşüncelerini çok sevdim : )
Fil necatiye bizden de selam ndnsnsnns
@Strawberry_İce_Cream övmek için demiyorum lakin milyonlar mutsuzluk içinde yüzerken benim kendi dünyamda çocuksu ve çılgınca şeyler peşinde koşup mutlu olman gerçekten büyük nimet.
@Strawberry_İce_Cream sana da tavsiye ederim çocuk ol. insanlar için yaşamamanın verdiği huzuru tat
Vallahi helal olsun knk kutluyorum hemcinslerimden nefret ediyorum ama böyle birisini tanımak güzel adamsın vesselam
@Strawberry_İce_Cream
20 saniye izle aşırı yarıldım bu kısma SİHİRBAZ ABİGHHH fhnekjfe
https://youtu.be/222YlUH4Y3M
@Strawberry_İce_Cream saol Marty Mcflay
Sihirbaz abiğğğ ndmdmmd
@Strawberry_İce_Cream
Hahahah şuna bak sen
https://youtu.be/I715_oX6e7Q
Knk harbiden seslendiren kimse çok iyi yapmış harbiden çok tatlı ndjskksks
@Strawberry_İce_Cream Telefon zil sesi yapacagım onu. fefefef sürekli ard arda çalacak kefjkf
Ama benim önyargım var yeni çizgi filmlere eskiden ben 10 vardı megas XLR vardı ne izlerdim tom ve Jerry
Bak güzel bir tercih bende yapabilirim ndndmmsmsnsm
@Strawberry_İce_Cream Kral Şakir Türk yapımı oldugu için yarılırsın. Biz Türklerin hayvan verisiyonu sadece. Aşırı iyi şakaları var.
@Strawberry_İce_Cream
Burdan Necatinin en komik hallerini izlersin isteidğin vakit.
www.youtube.com/watch
Baştan izleyebilirim ndndmsmms
@Strawberry_İce_Cream harbi tel tamir olsun mp3e çeviricegim ard arda eklerim sesleri fejkfekjfkej
@Strawberry_İce_Cream müsaitsen Fil Necati - En Komik Sahneler (Çizgi Film) yazısını youtube yapıştır tıkla izle. Çocuk gibi mutlu geçer gecen ben birazdan izlemeye başlıyacagım tost yapıyorum
Hahahhaha knk yaa jdjdjdjsjjs gündüz izlerim büyük ihtimalle çünkü şu an işteyim ndnd
@Strawberry_İce_Cream İşte patronla izle fejfkjefj
@Strawberry_İce_Cream İzle ama içindeki çocuk yaşasın. Büyüyonda noluyor sanki di mi heheehe
Kanka vallaha dediğin doğru içimdeki çocuk küçülmedi ki öldü ya tekrar diriltebilirim sanırsam büyüdüğüm algısı koca hayatımı mahvetti
@Strawberry_İce_Cream Kral Şakir falan takıl. Ben Ten izle. Bunları izlerkende ekmek arası sosis ye bak 2000 çocukları gibi oluyorsun. denendi onaylandı. Hehehe
Ben izlemeye kaçar. Sıkıldıgın vakitler buraya yaz yazarım sana
Tamam kanki tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim seninle sohbet etmek güzel yazarım rahatsız ederim seni ara ara mfmdmsks
İyi seyirleeer mkdkdk