Aşk İlişkileri Eşiniz tarafından kıskanılmak nasıl bir duygu hanımlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kocam beni hic kiskanmiyo da... Güncellemeler+1 yıl Kiskanma duygusu yok bende diyo, kiskandirmaya calistigimda da kiziyo. Yorum bekliyorum. Eşiniz tarafından kıskanılmak nasıl bir duygu hanımlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kıskanmak için bir şey yoksa ne diye kıskansın 2 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gece tek başına markete git, izin vermezse kıskanıyordur. 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Derdin sıkıntın var sanırım dinlemek elimden geleni yapmak isterim ☺️ 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aynı senin gibi sinir bozucu diyeceklerine emin ol. Erkek ne yapsa yaranamaz kiskansa olmaz kiskanmasa olmaz kadının ne istediği çözülemez bir denklem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç kıskanmıyor derken sizi başkalarına mı teklif ediyor 🤔 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O halde belli etmiyordur. Yorumla Soran +1 yıl Icinde kiskanclik yokmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yokmuş başkasıyla paylaşma fikri mi var serbest mi bırakıyor. Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaslarimin olmasina normal bakiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaş olarak ama siz biriyle flörtleşip yakınlaşsanız tepki vermeyecek mi sanki? Yorumla Soran +1 yıl O zmn da sacma skik insanlarla konusma diyon🤣 Yorumla Soran +1 yıl Diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O halde kıskanıyor ki konuşma diyor. Yorumla Soran +1 yıl Yoo kiskanmadigini goruyorum kiziyor Yorumla
Feedback13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kıskanırım tabiki seviyorum çünkü kıskanmak kısıtlamak değildir insan bazen kişiyi kendinden bile kıskanır 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu soru beni yaraladı kıyamam detaya bak ya :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yani benden baskasi sana bakmaz nasilsa gibi birsey bu. cok guzel degilsindir ya da seni o kadar ozel gormuyor cinsel acidan da tatmin olmuyor sa😉 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Seni kıskanıyo eşin sanırım 😊 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yazdm sen ne yazdn allasdn Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bende yanlış yazmışım zaten tüh yaff 😂Niye seni kıskanmiyo fiziken mi yoksa artık sevgi ve saygı bitmiş mi? Yorumla Soran +1 yıl Icinde o duygu yokmus haspamın Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl O duygu neden körelmiş sordun mu ona Yorumla Soran +1 yıl Kiz kardesleri cok kiskanc, demis ki kendi kenine, kiskanmak ne kadar sacla bi duygu, gerek duymadm diyo Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl X per puanın var mı 🤔 burada herşeyi diyemiyorum çünkü anlıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Var 4 üm Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ulaşabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Burdan de Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Burdan diyemiyorum yaff 😊 anla işte Yorumla Soran +1 yıl Ya yaz ya da ikile Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl İkiliyom o halde İyi geceler 😊 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bazen sıksa da genel olarak çok güzel 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Kıskandığında da neden kıskanç diyonuz 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Demek sevmiyor 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Kıskanmayan erkek sevgisinde sorun vardır 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İçinde kıskançlık yoksa sevgi yoktur. 0 1 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Git yanında biriyle öpüş o halde Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl cok mu konusuyosun dir dir ediyosan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoo.. normal bi insanim bene. Cevap sahibi +1 yıl fizigin mi kotu? Cevap sahibi +1 yıl konusmadin sisko musun
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence seven kıskanır, kıskanmalı da 0 7 Yorumla uusluu +1 yıl Kıskanmaması olumsuzluklara yol açar bence Yorumla Soran +1 yıl Kiskandirmaya çalışıyorum kiziyo ya anlamıyor Yorumla uusluu +1 yıl Afedersin ama bişey dicem, olmayacak burada Yorumla Soran +1 yıl De bisey olmaz Yorumla uusluu +1 yıl Yok burdan bişey demem Yorumla Soran +1 yıl Iyi deme Yorumla uusluu +1 yıl Sonra şikayet ediyorlar Yorumla
drhakannnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Başkasıyla seviş bı bak... duruma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aldatirsam boşar neymis evliligimize saygisizlikmis Yorumla drhakannnnn +1 yıl Bişey olmaz devam et sen de soyleme Yorumla Soran +1 yıl Aldatmamak icin sevismeyi arttirdik Yorumla drhakannnnn +1 yıl Bide yedek bul sen.. garanti olsun 🌹 Yorumla Soran +1 yıl Ay git Yorumla drhakannnnn +1 yıl İyi yapamiyormu Yorumla Soran +1 yıl Yapiyo Yorumla drhakannnnn +1 yıl Bide yardımcı bulmalısın... o görsün... seyretsin Yorumla
Arthur_Morgan_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Taktik veriyim mi sana ama burdan söyleyemem 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öffff Yorumla Arthur_Morgan_ +1 yıl Çok işe yarayacak inan bana Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kıskananı bul madem. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Esim dedm sevgilim demedm Yorumla hadihemengidelim +1 yıl Ayrıl. Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çocuk var mı senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla dagci29 +1 yıl İdare et artık sende Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Niye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Icinde yokmus o duygu Yorumla __NoName__ +1 yıl Saçma, fiziğin vs nasıl Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla __NoName__ +1 yıl Yedekte biri vardır Yorumla Soran +1 yıl Yok bee oyle biri degil Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kıskanmak için bir şey yoksa ne diye kıskansın
Gece tek başına markete git, izin vermezse kıskanıyordur.
Derdin sıkıntın var sanırım dinlemek elimden geleni yapmak isterim ☺️
Aynı senin gibi sinir bozucu diyeceklerine emin ol. Erkek ne yapsa yaranamaz kiskansa olmaz kiskanmasa olmaz kadının ne istediği çözülemez bir denklem
Hiç kıskanmıyor derken sizi başkalarına mı teklif ediyor 🤔
Yok be
O halde belli etmiyordur.
Icinde kiskanclik yokmus
Nasıl yokmuş başkasıyla paylaşma fikri mi var serbest mi bırakıyor.
Erkek arkadaslarimin olmasina normal bakiyo
Arkadaş olarak ama siz biriyle flörtleşip yakınlaşsanız tepki vermeyecek mi sanki?
O zmn da sacma skik insanlarla konusma diyon🤣
Diyo
O halde kıskanıyor ki konuşma diyor.
Yoo kiskanmadigini goruyorum kiziyor
Kıskanırım tabiki seviyorum çünkü kıskanmak kısıtlamak değildir insan bazen kişiyi kendinden bile kıskanır
Bu soru beni yaraladı kıyamam detaya bak ya :D
yani benden baskasi sana bakmaz nasilsa gibi birsey bu. cok guzel degilsindir ya da seni o kadar ozel gormuyor cinsel acidan da tatmin olmuyor sa😉
Seni kıskanıyo eşin sanırım 😊
Ben ne yazdm sen ne yazdn allasdn
Bende yanlış yazmışım zaten tüh yaff 😂
Niye seni kıskanmiyo fiziken mi yoksa artık sevgi ve saygı bitmiş mi?
Icinde o duygu yokmus haspamın
O duygu neden körelmiş sordun mu ona
Kiz kardesleri cok kiskanc, demis ki kendi kenine, kiskanmak ne kadar sacla bi duygu, gerek duymadm diyo
X per puanın var mı 🤔 burada herşeyi diyemiyorum çünkü anlıyor musun
Var 4 üm
Ulaşabilirsin
Burdan de
Burdan diyemiyorum yaff 😊 anla işte
Ya yaz ya da ikile
İkiliyom o halde
İyi geceler 😊
Bazen sıksa da genel olarak çok güzel
Kıskandığında da neden kıskanç diyonuz
Demek sevmiyor
Kıskanmayan erkek sevgisinde sorun vardır
Normal olan o neden kıskansın
İçinde kıskançlık yoksa sevgi yoktur.
Git yanında biriyle öpüş o halde
Kıskanmaya değer görmüyor demek
cok mu konusuyosun dir dir ediyosan
Yoo.. normal bi insanim bene.
fizigin mi kotu?
konusmadin sisko musun
Bence seven kıskanır, kıskanmalı da
Kıskanmaması olumsuzluklara yol açar bence
Kiskandirmaya çalışıyorum kiziyo ya anlamıyor
Afedersin ama bişey dicem, olmayacak burada
De bisey olmaz
Yok burdan bişey demem
Iyi deme
Sonra şikayet ediyorlar
kadınlar kıskanılmayı sever annemden biliyorum
seni biri yerken görse genemi kıskanmaz?
Başkasıyla seviş bı bak... duruma
Aldatirsam boşar neymis evliligimize saygisizlikmis
Bişey olmaz devam et sen de soyleme
Aldatmamak icin sevismeyi arttirdik
Bide yedek bul sen.. garanti olsun 🌹
Ay git
İyi yapamiyormu
Yapiyo
Bide yardımcı bulmalısın... o görsün... seyretsin
Taktik veriyim mi sana ama burdan söyleyemem 😊
Öffff
Çok işe yarayacak inan bana