Sevgilim kürt (ağrılı) evlenmeyi düşünüyoruz sizce kürtler iyimidir?
NoT; din, dil, ırk ayrımı yapmıyorum
Teşkkür Ederim...
NoT; din, dil, ırk ayrımı yapmıyorum
Teşkkür Ederim...
şu anda ayrım yapıyosun. ayrım yapmıyorum diyen biri sadece şahsı ele alır ve iyi olup olmadığına bakar. ve ayrıca, o millet iyi şu millet kötü diyemezsin. genelleme yapamazsın.
ve sana gelince; şurda ordan burdan duyduklarıyla atıp tutan 2-3 malın sözüne mi uyucan.. sen tanımıyon mu yani sevgilini mesela lan.
gerçek düşünüyoruz ve evliliğimi bir kere yapmak istiyorum canım ben. evet sevgilimi tanıyorum biliyorum ama genede herşeyi tam anlamıyla düşünmeliyim.
yorumun içinde sagol
Türk kürt alakası yok bunun karakterle alakası var sadece. sana deger veriyosa ve sevdigine inaniyorsan olay bitmistir
kişilik meselesi. Karşındaki kişiliksiz ise isterse amerikada en iyi imkanlarda büyüsün o iş olmaz. Ama birbirinizi tamamlıyorsanız ismin bile bir önemi kalmaz.
Kurtlukle turklukle alakası yok onun bunu bir hatırlatırım. Ben Tekirdağlıyım ama çok yakın olduğum doğu tarafından arkadaşlarım var
Ayrımcılık yapmadıgımı da sorumda belirtmiştim zaten.
Cevap
14Cevap
Kendim kürtüm, yas 24 bu güne kadar sevgililerim hepsi türkdü. Bence turk. kürt fark etmes, adam olsun Yeter. Ama o PKK biclerinden biriyse, hemen agzina sic bence..
Gülüm anlaşabiliyorsanız ve problem yaşamamıyorsan onun Kürt olmasından dolayı bence hiç bir sorun yok evlenebilirsin. Kürt, Laz, Çerkez bunun bir önemi yok artık. "insan" olsun yeter.
bir insan önce insan olsun kürtü türkü cerkezi alevisi olmasi değil insan gibi insan olsun yeter
Ben van sevgilim konya Kürt Türk ayrımı yapio ailesi canım arkadaşım birbirimizi sevionuz onun sevgisi gerçektir ağrılı insanlar iyidir kevırı sipi die bir koy var oraliysa çok uyanıktır ama yinede iyidir
Pkk terörü destekler yüzde doksan. Milliyetci degilse hayatının mallıgını yaparsın. Kadına degeri yoktur evlenince saman gibi yaşarsın. Cinsel acıdan insan yerine koyar anca. Cahilse kaç ordan
yol yakıken ayrıl aranızda kültür örf adet farklılıkları var ılerde cok zararını görürsün
Bir kürt olarak söylüyorum her milletin iyisi kötüsü vardır illaki önemli olan adam olması
Cok altin takaarlar bir onu biliyorummm:D
ahahaha D:Ads
Bosver bence hic karisma kurtten evliya mi koyma avluya demisler.
iyiside var kotusude var her miletin , ama bende cok iyi bir alet var her yonden seni mutlu edebilirim istermisin
Fotodaki mi? bu nasıl kürt la
hAYIR YA, O BENIM SEVGİLİM DEĞİL.
EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR:
sen kendine bak amg oglu bugun pkk bu kadar gündemdeyse bunun tek nedeni bu pic kürtler yüzünden her b*k onların altından çıktı amın oglu
ıy iyrenç ilaç sık öldür onu
hayiir yazik etme kendine
Eet iyiler
Peki turk iyi mıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar