burada var :yazmasını değilde bir açıklama yapmasını beklediğim neden bana yalan söylediğini burada hem benimle bir duygusal bağ kurup sadece burada konuştuğum tek insan sensin burayı sadece senin için kullsniyorum diyip aynı zaman da özelden başka birisiyle konuşmuş beni istemiyor sa neden bana sana çok alıştım, seni seviyorum dedi ya da istiyorsa neden o kızla öyle bir dioloğa girdi ben tesadüf eseri kızla tanısmasaydim ve bunları ogrenmeseydim amacı neydi peki? İşte Bunların bir aciklamasini bekliyorum neden?
Ahhhh ahhhh bu soru bana beklemekten heyecandan gördüğüm halüsinasyon bildirimlerini hatırlattı telefonumun sessizde olduğunu bile bile bazen beklerken birden mesaj tonunu duyardım sanki hemen telefona bakardım belki ben unuttum sessize almayı mesaj geldi diye bir hışımla koşardım ekrana zaten böyle düşüne düşüne böyle diye diye delirttim kendimi... bu yıllar öncesinde kaldı şimdilerde kimsenin yazmasını beklemez oldum kimseden medet ummuyorum...
hayır yazmasını beklediğim kimse yok. zaten ben istersem birine yazarım konuşmak için. bunun dışında özel olarak kimseyi beklemiyorum, konuşmak isteyen olursa da eğer ilgimi çekerse arkadaş olarak konuşabilirim. ama şu sıralar gerçekten konuşacak konu yok hayatımda. anca havadan sudan olur
Kadınlardan Allah razı olsun beni bir bok gibi gördükleri için umursamazlar ilgi ihtiyscı olan yazar konuşur doydumu giderler bende taze sıçılmış deliğe tutturalamayan bok gibi ortada kalırım
@yrmz3405 haklısın kardeşim. Orası öyle ama bazen iki tarafta sevse yapılan hatalardan, zorunda kalınan durumlardan dolayı birlesemiyorlar. Güçsüz bı erkeği sevmenin bedelini ağır ödedim.
@yrmz3405 ooo baya olmuş ayrılalı. Seninki çok zormuş Allah yardımcın olsun. Benimde 1 sene oluyor ayrılalı ama yarası asla geçmedi. Unuttum sanıyordum hayatıma ordan burdan girmeye çalıştı unutmama da izin vermedi.
Keske olsa derim buzamanda kinse ciddi değil herkes gönül eğlendiriyor başıma gelen olay 2 güne yüzük takıcaz kesinleşiyor çelip gidiyor aşk artık bir oyun haline geldi