Güncellemeler
+1 yıl
Borcu var, ailesi deprem bölgesinde benim de bu sene okulum bitiyor. O 25 ben 23 yaşındayım.
Evlilik teklifi edeli 5 ay oldu, 2.5 yıldır da birlikteyiz ama hâlâ evliliğe dair bir planımız/adımımız yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maddi durumlardan, evlilik icin kaygıları vardır, seni sevmediğinden veya istemediginden degildir. Öyle olsa ayrılırdı zaten.
O da seni istemesem zaten şimdiye ayrilirdim benim için önemli olan kafalarimizin uyması diyor ama en azından ailemle tanışmak isteyebilir
Çekiniyor olabilir, kafasında baska problemler olabilir. Sorabilirsin "ne zaman tanışmak istiyorsun?" diye.
Tanışırız bir gün diyor okulum bu dönem bitecek zaten en azından seneye yaza kadar bir şeyler planlanıp yapılabilir
Seneye kadar her şey olur merak etme. Aileyle tanısınca ailen "hadi artık evlenin" baskısı yaparlar diye korkuyor olabilir.
Ben onun ailesiyle tanıştım babası hariç ama o benimkilerle tanismadi henüz
Daha okulun bile bitmemiş acele ediyorsun.
Haziran ayında bitecek, güz döneminde formasyon eğitimimi tamamlayacağım sadece
Madem evlenmeyecek ne diye evlilik teklifi etti. Senmi çok darladin adami
Hayır ben istediğim de daha 1 yıllık bir ilişkimiz vardı o 2. Yılımızda etti ve bu sürede ben ona lafını yapmadım
Evlilik teklifi ettiğini hatırlıyor demi
Yüzüğü görüyor ya parmağımda 😂😂
Sana o yüzüğü nerden aldın derse hiç şaşırma
Yok artık o kadar da değil
Erkek kafası sizinki gibi çalışmıyor. Sen arada hatırlat bence
Ne diyebilirim mesela?
Ne zaman finansal durumu uygun olursa.
Yani şu an borçları var benim de okulum bu sene bitiyor
Acele etme
Daha ne kadar zaman gerekiyor? Erkekler ciddi ilişkiden çıkıp hemen evleniyorlar bunun olmasını istemiyorum
Seni yemiş
Neden
Evlilik teklifinden sonra isteme nişan vs olur 5 ayda zaten evlenmiş olman gerek normalde 2.5 yıldır birlikteymişsiniz
Ailesi deprem bölgesinde, sevgilimin borcu var araba taksidi vs. Bundan da olabilir mi? Olsa bile en azından ailemle tanışmak isteyebilirdi dimi?
Çok safsın seni daha çok yerler haberin olsun
🥺🥺
Evlilik teklifi neden yapılır bunun cevabını bul sonuca ulaşacaksın
İlişkiyi bir üst seviyeye yani aile tanışması, söz, nişan yapılsın evliliğe hazirlanilsin diye ediliyor
Öyle olması gerekiyor zaten evliliğe hazır değilsen evlilik teklifi etmenin amacı ne zaten
Ki benden sonra teklif alanlar nişanlandı bile bu beni üzüyor
Belki cinsellik de olduğu için tüm ihtiyaçlarını giderdiği için erteliyor olabilir
Evlilik teklifinden sonra mı oldu cinsellik
Hayır öncesinde ilişkinin başlarından beri
Anladım o ilişki bir yere varmaz her istediğini vermişsin bir şey desen sevmesem evlenme teklifi etmezdim diyecek hayatına birisi girer pat diye evlenir 3 günde ortada kalırsın benden söylemesi
O cinsellik olduğu için değil kafalarimiz uyduğu için evlenirim seninle diyor.
Kardeşim evlilik teklifinden önce veya sonra aileler falan tanışır nişan söz bir şey olur evlilik teklifinden sonra liselimisin sen biz evleneceğiz diye yüzük boş karışıksız yüzük takıyorsun
Haklısınız tanışmayı söylüyorum ama tanışırız bakalım diyor
Sanki tanışır tanışmaz hemen düğün olacakmış gibi
Niyeti ciddi değil ailen ile tanışsa veya seni ailesi ile tanıştırsa bile karışıklı aileler tanışsın istemeyecek
Zaten arada 1200 km var o çok zor bir de deprem bolgesindeler iyice zor anca telefonda konuşurlar ki zaten sevgilim de ailesini yılda 1 kez 1 haftalığına görüyor
Dediğim gibi sizin ilişki evliliğe gitmez
Umarım yanilirsiniz 🥺🥺
Hakkınızda hayırlısı olsun