Güncellemeler
+1 yıl
İnan birgün elimi kaldırmadım. Ailem dövüyormuş onu dilekcede yazıyor boşanma. En çok zoruma giden sen daha evlisin benide her yerde engellemiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım narsist kurbanını tamamen kendine bağlıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sakinliğini koru ve yanlış bişey yapma. ilgilenme. birak Allah'ın dan bulsun. iyi bı bosanma avukatı bul durumu anlat. en az zararla kurtulmaya bak ondan
Avukatım var bende boşancam dilekce yazdık. Seni cok seviyorum beni bırakma diyen kadın ertesi gün polise verdi.😊
İyide dostum sen bu ikiyüzlü kadını şimdiye kadar tanıyamadınmi?
Yüzünü hiç göztermedi. Ayrıca evlilikten sonra değişti ama sonucta evliyim bırakamadım
Ya bişey yapmadıysan haklısın şerefsizlik etmiş de. Yani şiddet dediğin sadece el kaldırmayla olmaz. Sen emin misin psikolojik, cinsel şiddet uygulamadığına?
Kardeşim psijoljık desem sürekli kendisi benle kavga ediyordu. Cinsel şiddet kendisi benim eşim istemediğinde dokunmuyordum. İnan ben şoktayım niye böyle oldu diye. Narsist ile ilgili araştırma yaptım tüm belirtileri var. Hani birde 1 evlilik 1 nişan atmış benimle 3 ayda boşanmayı nasıl göze alabilir.
Anladım çok geçmiş olsun. Bir an önce kurtulmana bak, hiç anlam vermeye bile çalışma. Benim de narsist biriyle birlikteliğim olmuştu. O gidince çok rahatlayacaksın. Yaptığı şeyleri kesinlikle kişisel algılama, kendini sakın üzme. Sana muhtemelen geri dönmek isteyecek, sakın inanma. Hatta bir terapiye git.
Cok saolun. Dönsede ben istemiyorum. Ya ben onun saclarını tarıyordum üşütmüştü 3 gün başında bekledim. Tabiki tartışıyorduk ama yeni evliydik normal şeylerden. Narsist olduğuna eminim cünkü bana kötü şeyler söylüyordu ya ben senin eşinim diyince kadının umrunda değildi. Hani vijdan merhamet özellikle empati sıfır. Birde beni kıskandırmak icin 1 ay boyunca hesabını acık yaptı instgramı girmedim yazmadım şimdi her yerden engellemiş. Ailecek şoktayız cünkü ben düşünüyorum ne yaptım diye ama hicbişey yok.
Geçmiş olsun kardeşim kadının beyanı esastır maddesinde mağdur olmazsın inşallah
Darp raporu vs yok. Ben sadece emeklerimi hiçe saydı
Seni anlıyorum Adalet bu maddenin art niyetle kullanılabileceğini teyit edemiyecekkadar aciz atıl durumda şu an Allah yardımcın olsun
Çok saol.
Kafasında önceden kurgulamış maalesef. Darp raporu yoksa eğer, instagram'da yaptıklarını delil nitelğinde mahkemeye sunun.
Takip ettiklerim arkadaşlarım diycek ne yapıcam ki? Kafasında 3 ayda nasıl bu kadar cabuk kurabiliyor.
Yine de sadakatsızlik belirtisi olarak gösterilebilir belki. Kadınlar bizden farklı maalesef, çok çabuk soğuyabiliyorlar.
Soğusun başkan. Ben ona emek verdim. Ya insan anlaşamaz boşanır polise vermek nedir.☺️
Polise vermek pek bir şey ifade etmez bence darp raporu yoksa. En iyisi boşanıp yoluna devam etmek olacak
Tabiki öyle. Sadece 1 ay oldu ben seviyordum biraz affalıyorum.
Sen de onun yaptığı gibi davran bence, kafan dağılır. Bir kez olmuyorsa sonrasında da olmuyor maaelsef.