Eşim çok iyi bir insan belki de bu hayatta bulabileceğim en iyi insan ama bazen iyi bir insan olmakta yetmiyor nasıl sevebiliyorsak artık sevmeye de biliyoruz. Ona çok değer veriyorum ve saygı duyuyorum ama sevgim yerini arkadaşlığa bıraktı tabiki ilişkiler de zamanla böyle şeyler oluyor ama benim demek istediğim böyle bir arkadaşlık değil sanki zaten hep biz arkadaş olmalıymışız da yanlış anlamışız çünkü o kadar iyi anlaşıyoruz ki bence ben bunu karıştırdım içimde kıpırdayan hiç bir şey yok evet ona sarıldığım da huzurlu hissediyorum ama bir kadının erkeğe duyduğu anlam da değil bir dosta sarılırmış gibi eee durum böyle olunca da evlilik çekilmez oluyor kim en yakın arkadaşı ile aynı evde olup sürekli görmek ister ki onu öptüğüm de bile bir arkadaşımı öpüyor gibi hissediyorum oldukça rahatsız edici lütfen beni yanlış anlamayın bir arayış içinde vs değilim sadece aşk ya da aşk sandığım o şey yerini arkadaşlığa bıraktı sonra oturdum ve düşündüm meğer ben gerçekten sevmemişim o zaten benim hep arkadaşımmış genç evlendim şu an 25 yaşındayım onu tandığımda 19 evlendiğimde 21. Bakıyorum da hiç kalbim çarpmamış ki sadece en yakın arkadaşımı bulmuşum… buna daha fazla devam etmek istemiyorum onun için de zor olur benim içinde yol yakınken boşanmak istiyorum. Ama korkularım var bende aşık olmak istiyorum gerçekten sevmeyi merak ediyorum o kalpteki kelebekleri heyecanlanmaları arkadaşlarım anlattıkça ben hiç yaşamamışım ki diyorum.
sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer