Acil bakın arkadaşlar 😂😂?

Arkadaşlar bişey danışacağım benim 1 senelik sevgilim var. Sevgilimin bi abisi de yaklaşık 1 sene önce evlendi geçen yaz yani. Onlarla da yaklaşık bi senedir takipleşiyoruz abisiyle ve eşiyle. Bunlar her foto atanda ben beğeniyorum yani insanlıktan. Bu arada onlar bizden başka şehirde yaşıyor ama köyümüz falan aynı. Neyse işte abisi benim her fotomu beğenirdi attığımda gönderi eşi bi kere beğendi daha beğenmedi. Olabilir yani beğenmek zorunda değil tabiki. Şimdi dün gönderi attım abisi beğendi eşi beğenmedi olabilir evet. Az önce baktım beğenilerime abisi tüm beğenilerini geri çekmiş. Hesabı da var eşinde. Ya kıskançlık mı yapıyor anlamıyorum. Hiçbir münasebetimiz yok kadınla da abisiyle de. İşte isteği bile onlar atmıştı bana ınstadan. Abisi geçen sevgilime dedi ne zaman tanıştıracaksın bizi falan. Yani eşi mi kıskanıyor bilmiyorum yoksa ben mi olanları yanlış anlıyorum bana fikir verin. Şimdi bunların ben gönderilerindeki beğenilerimi geri çekip takipten falan mı çıkartsam napsam 😂😂😂

Acil bakın arkadaşlar 😂😂?