Kaç yaşıma geldim daha 1 kızın elinden tutamadım. Çok pis ters tepecekler diye hiç yaklaşamadım. Kadınları etkilemek neden bu kadar zor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
etkilemeye çalışırsan zor aslında bir şey yapmazsan etkilenirler 😅
Hiç yaklaşamadım diyorum ya zaten bişey yapamadım yani.
yaklaşmadan nasıl olacak ki yani zaten
Ters teperler ama
Knk güzel giyinceksin güzel kokucaksin gozluk takacaksin ondan sonra her hangi bir yerde oturan kızın yanına gidip. konusacaksin
Sonda bozdun.
Knk konuşmazsan hiçbir işe yaramaz
Konuşma olayını hiç denemedim o yüzden elime yüzüme bulaştırırım. Sesim titrer utanırım kızarırım sonra da bu kötü anıyı hatırlayıp hatırlayıp kendi kendime kızarım.
Nerde yasiyorsun
Antalya'da gece kulübünde barmenlik yapıyorum.
Knk orada kiz yapamıyorsan hiçbir yerde yapamazsın
Neden ki barmenlikle kızların ne alakası var? Onlara göre sen içki hazırlayan bir kölesin ne çekiciliğin var ki kız tavlıcaksın orada.
Knk konusursun onlarla içki ister muhabbet açarsın sende
Ben yapamam öyle bişey
İstedikleri içkiyi verir işlerime bakarım.
Knk youtuberleri seyret kiz tavlama ozguven kazanırsın
Hepsi kurmaca videolar ya yalan dolan.
Moruk benimde hiç olmadi ama aşmaya calisiyorum ozguveni kazanmaya calisiyorum mesela sokaktan hiç tanımadığım kıza tanışma teklifi edicem
Bak o dediğini yapmak yerine 20. Kattan demir çubukların üzerine atlarım. Hiç olmazsa ani bir ölüm olur. Kız benle alay ettikten sonra ömrüm boyunca kendimden nefret edeceğime onurlu bir ölümü tercih ederim.
Niye alay etsin ki oğlum insan gibi. konusacaksin ne kaybedersin alay ederse terslersin. Önüne bakarsin
Yok abi ben deneyemem ya. Neyse deneyecek olanlara başarılar diliyorum ve cidden hayranlık duyuyorum.
Arkadaşın yok mu hiç
Var ama alayı erkek.
Onların kiz arkadaşı var mı
Olan var olmayan var ama ben arkadaşımın sevgilisine yan gözle bakmam.
Ortak arkadaş vesilesiyle tanişabilirsin
İmkansıza yakın.
Kendi düşüncelerini aşamadığın için zor. Tutumun seni engelliyorsa kadının suçu ne?
Tutumum beni engellemiyor. Rahatsız etmemek için uzak duruyorum sadece.
Bu yaklaşım ve çıkarımın/ız tutum oluşturmaya yetmez mi? Karşındaki tepki verebilen bir canlı sonuç olarak, denemen/iz gerekir.
Denersem ters tepebilir.
Evet tepmeyeceği gibi tepe de bilir. Bu düşünceyle sonsuza kadar uzak mı durmalı?
Bilmem ben 30 yaşıma kadar uzak durdum.
Aşmak zor olacak yani.
Hollandığım bir çok kız oldu , araya olabildiğince mesafe koydum anlaşılmasın diye.
Mesafe koya koya, nereye kadar? Yalnız yaşlanmaya mı kadar? Her kadını etkilemek kolay değil belki ama eğer sevip karşılık bekliyorsak emek vermemiz gerekir. Aşk için bu kadar zorluğa gerek olmadığını düşünüyorsanız hayvanlarla ya da hobilerle güzel bir yaşam sürebilirsiniz. Ben bu alternatifi tercih ediyorum şahsen.
Benden iyilerini hak ediyorlar diye düşünüyorum genelde. Diyorum ki işte bu kız tek başına yanında ben yokken daha güzel , bana bakmaz. Falan diye düşünüyorum.
Mesafe koymak reddedilmekten iyidir. Çirkinim zaten beni istemeyecekleri başından belli. Konuşmaya çalışsam, heyecanlanıcam , sesim titreyecek , elime yüzüme bulaştırıcam sonra bu kötü anıyı hatırlayıp hatırlayıp kendi kendime kızacam. O yüzden hiç bir zaman deneyebileceğimi sanmıyorum.
Bilemedim, hayatı böyle bir düşünceyle geçirmek büyük kayıp. En baştan bu düşünceleri kafadan atmak gerekiyor...
Ne yapayım? Gidip her gördüğüme yürüyüp hepsi tarafından reddedileyim daha mı iyi?
Açlıktan çıkmış gibi davranmanı söylemedim? Denemek gerekiyor dedim sadece. Denemeyi düşünmeden ötesinin hayali bile saçma.
Dürüst şekilde söyler misin sence hangisi daha kötü?
1 = Denedim sesim titredi iğrenç bir başlangıç yaptım pot üstüne pot kırdım elim ayağıma dolaştı heyecandan nereye bakacağımı bilemedim ve sonunda reddedildim. Daha sonra hayatım boyunca bu anın pişmanlığını yaşayıp kendimden nefret ettim.
2 = Hiç denemedim.
Hangisi daha kötü sence? Dürüst ol lütfen.
Senin gibisi için 1. ama
Kendim için 2'yi seçerdim.
3. Seçenek de mesela sürekli deneyip sürekli reddedildiğimi düşün. 100 kere deneyip 100 kere reddedilsem ve içimdeki o ufacık umut parçalarının da öldüğünü hissetmem. Bu 3ünden hangisi daha kötü sence? Ya da en az acılı seçenek hangisi?
Reddedilmeyi ölmeyle eşdeğer tutuyorsan asla deneme. Deneme ve kadınları etkilemenin çok zor olduğunu söyleyerek yalnız yaşa.
Bir gün, gerçekten geç olduğunu fark ettiğin zamanda pişmanlık duyarsan denemediğin için, bu en acılı seçenek olur.
Reddedilmeyi ölmekle eşdeğer tuttuğumu söylemedim.
Kendinden nefret ederek yaşarsan ne anlamı kalıyor, affedersin?
Denemeyip reddedilmediğim için niye pişmanlık duyayım ki? Normal erkekler için 2 seçenek olabilir ama benim gibi çirkin erkekler için tek seçenek var.
Önünde çok fazla seçenek var aslına bakarsan. Fiziksel görünüşünü dert ediyorsan düzeltmek de senin elinde. Spor yaparsın, bakımlı olursun. Kendinle barışırsın. Dışarıdaki tüm kadınlar sadece fiziksel özelliğe de bakmıyor ayrıca. Kader işi bu, ya sever ya da sevmez. Düşünceni başkası senin için değiştirmez. Her şey sana bakıyor yalnızcq sen ve sen varsın.
Zaten düşününce bu kadar çirkinlik kompleksi olan bir insanla kimse bilikte olmak istemez. Önce bunu düzeltmek gerekir. Sen bilirsin tabii... Hayatta başarılar.
Yalnız benimki düşünce değil bilgi , kompleksim de yok direkt olarak çirkinim.
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz çirkin bakınca taciz ediyor
Yakışıklı küfür edince açık sözlü , çirkin küfür edince ağzı bozuk
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Çirkin kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı yere tükürünce içinden geldiği gibi davranıyor
Çirkin yere tükürünce iğrenç pislik
Yakışıklı yakışıklıyım diyince kendinin farkında
Çirkin yakışıklıyım diyince kendini bir bok sanıyor
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor
Çirkin çok konuşunca geveze
Örnekleri çoğaltmak mümkün bunların hiçbirini uydurmadım sürekli karşılaştığım manzara bunlar. Yapılan iş aynı fakat tepkiler değişiyor. Yani sen ne yaparsan yap yaptığının karşındaki yarattığı etkiyi senin dış görünüşün belirliyor. Bu kompleks değil sadece kendim için söylemiyorum , çevremde var gerçekten çirkin bir sürü erkek onlara da diyorum çirkinsiniz hiç bir kız size bakmaz diye ve gerçekten de hiçbirinin de sevgilisi falan olmadı hepsi de çok iyi çocuklar. Defalarca deneyip defalarca reddedilmiş olan da var içlerinde. Özgüvenli güçlü görünmeye çalışıyor ama hiç reddedilmeden önce yürüyüşü bile daha neşeliydi şuanda kara bulut gibi dolaşıyor. Biraz daha büyüdüğünde anlarsın ikili ilişkilerin neye dayandığını , şuanda bilmiyor olman normal daha küçüksün.
Peki, küçüğe laf anlatmak için yorulmanız saçma o halde. Ne de olsa şu anda bilmiyorum.
İlerde anladığında haaa böyle biri vardı demişti diyeceksin. O yüzden anlattım.
Sanmıyorum. :) özgüven ve çalışma her şeydir. Diğer yorumlar da aynısını söylemiş. Bu çok değişen bir olgu değil.
Özgüven çirkin bir erkekte yalnızca reddedilme sayısını arttırır.
Özgüven herşeyin tedavisidir
İşte o bende yok sıfır.
O konuda da kendini geliştirmen gerek
Geliştirmek için az da olsa var olması lazım. Yok ki geliştirelim.
Yoktan var edebilirsin
Ben Allah mıyım kardeş?