Boşanmak üzere olduğum adamdan hamileyim. Ne yapmalıyım?

25 yaşındayım. İzmirliyim. İç mimarım. Evlendiğim adam Rizeli Rize'de yaşıyordu normalde işi için İzmir'e geliyordu o zaman tanıştık. Ben hamile kalınca evlenmek durumunda kaldık. 2 sene önce evlendik kızım 2 yaşında şu an. İzmir'de yaşıyoruz o ailesini bırakıp buraya taşındı. Beni evlenmeden hamile bıraktı diye bile ailem ona bir şey demedi. O benim hayatıma girmeden önce ben çok rahat gece club barlardan çıkmayan alkol ortamı bol olan bir kızdım. O hayatımda diye kıyafetlerime bile çeki düzen vermek durumunda kaldım. Geçen gün aramızda şiddetli bir tartışma geçti. Ben baskın bir karakterim o da baskın. O bir şey dedikçe ben daha çok sesimi yükseltiyorum. Bana İzmir kasarı seninle hangi akıla hizmet evlendim ki ben dedi. Bende gidip memleketten bir kızla evlenseydin o zaman dedim. Sonra bana keşke öyle yapsaydım en azından bizim memleketteki kızlar namuslu senin gibi değiller dedi. Tokatı yapıştırdım ona. sonra kızım ağlamaya başladı. Çocuğu korkuttun dedim. Çocuğuyla da çok ilgilenmiyor zaten. Sanki ben babamın evinden getirdim bu çocuğu. Bu olaylar yaşanmadan önce bir birlikteliğimiz oldu onunla 1 ay kadar oldu diye hatırlıyorum. Dün hamile olduğumu öğrendim ama boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım bu bebeği aldırmalı mıyım?
Boşanmak üzere olduğum adamdan hamileyim. Ne yapmalıyım?