Flörtüm ikizler burcu tam maço doğu erkeği ve eril enerjisi yüksek birisi. babası da sert bir yapıda olduğu için zamanla babasının yansıması olmuş ama aslında çok düşünceli ve kibar bir erkek. böyle erkeklerin ne tür davranışlar ilgisini çeker?
bir kadının bir erkeğe kahramanıymış veya o olmasa bir şeyleri beceremezmiş gibi hissettirmesi içten içe gerçekten etkiliyor mu?
bir kadının bir erkeğe kahramanıymış veya o olmasa bir şeyleri beceremezmiş gibi hissettirmesi içten içe gerçekten etkiliyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hahshsjfj evet ben beceriksizim ama dışardan kaliteli kendini bişey sanıyor havalı derler yani ama içim bi bok bilmez 😂 ve hep biraz kekolar denk gelir sen sen ol macolardan uzak dur herkes sever onları ama olmaz hep dedikleri olsun isterler sen hep terslen basit olma
İşte merak edilen o soru: Neden maçoları seviyorsunuz? Nesini seviyorsunuz? Herkes dediğin için sordum, tatmin edici bir cevabın varsa sevinirim.
@Vâkıf1358 ben seviyorum demedimki Allah belasını versin onların beni çekiyor hep neden ben diyorum neden bunları yaşıyorum bir şekilde girdi hayatıma ve sonunda bugün şiddet gördüm ve defettim intikamimi alıcam
@Vâkıf1358 yani bunlar özetle maco olanlar adam değil madam bence
Geçmiş olsun
İtaatkar, boyun eğen, erkek karşısında zayıf ve aciz, erkeğe muhtaç görünen kadınlardan hoşlanırlar.
Siz garipsiniz abi. Dışında sert maço ama içinde kibar ve beyefendi öyle mi? Cidden enteresan insanlarsınız.
Öncelikle diş görünüş olarak bana hitap etmeli beni cezbetmeli sonrasında ise iletişim kurabildigim bir kadın olmalı beni anlayabiliyor olması lazim
Googledan ikizler burcunu ne etkiler die bakmışsın resmen
Öyle mi yapmışım
Maçolar kendilerine muhtaç kadınları sever.
Kibar, zarif, ben bilmem beyim bilir tarzı kadınlarla alakadar olurlar
Her şekilde herkese karşı beni koruması çok hoşuma giderdi ama öyle biri yok :((((
Yatakta iyi olacak itaatkar olacak
en sevdiğim xlfşpt
Seversen gel tatmin edeyim
kes
Sen kes ya illa döve döve söve söve diyon
Etkiler, kadınlar korunmak ister
Hangi ilden
?
Doğunun hangi şehri
Mardin
Ana Haber loading...
şştt öyle biri olsa iletişim kurmam sadece ağır ve saygılı birisi ben daha cıvıl cıvıl biriyim
Tabi efendim
farketmiyo bana