Kimler bu işe kalkıştı? Banada bu cesareti verin ya çok özledim çok sevdim..🖤🕊️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Özlediğim kimse yok olsa keşke çünkü o zaman direk söylerdim özlediğimi zaten
Olur olur merak etmee
Selçuk seni çok özledim, en çokta ağzına mıçmayı. Geri dön Askım bitanem her şeyim popon yediğim.
Hiç düşünmeden yaz nolacak sanki 2 3 gün kafaya takarsın sonra hayat devam ediyor ama ya oda seni özlediyse:))
Bilmiyorum ama en doğru zamanda yazmayı düşünüyorum biraz zaman geçsin yazcam hayatına o kadar çok kız girmiş ki eğer beni hiç unutmadıysa biraz olsun sevmiştir ama unuttuysa ona karşı içimdeki her şey biter🥺
Seviyorsan söyle içinde kalmasin durma olmazsa denedim olmadı dersin
Diyemiyorum engellemiş.😔
evet cesaretim var da genelde boşa olıyor bence söyleme daha iti
Söylemedim.3 yıl oldu dayanamıyorum.
Aahh aaaahhh bulmakta desek buradaki kızlara diyelim o zaman
Diyecek birisi olsa hiç beklemezdim
Helal bee
Biz cesaretliyiz onlar değil
Evttt öyle
Cesaretin kitabını yazarız.
Vayyy
Bizde böyle güzelim
Onu bilmemde yine kalkıştı bende ki
Sendeki?
Tamam inik Şu an sakin
Ay yok ben korkarım😱
Kaç kaç kaçç çabuk
Dedik ama değişmedi bir şey 😂
En azından demişsin ben onuda yapamıyorum.🥺
Deme boş ver şımarıyorlar 😂
Zaten ondan demiyorum.
Deme ulaşılmaz ol bulur o seni bir gün
Ahh keşke nerde o günler.
Bende birisine 5 sene sonra dönmüştüm hala umut var 😂
5 sene nerdeydin abii?
boş ver orasını sen 😂
Söyle söyle merak ettim
İlk aşık olduğum kızdı başkaları ayırdı bizi sonra bizlerde başkalarıyla çıkma gibi hatalar yaptik bende oda kiskandirma amaçlı birbirimizden hem nefret ediyoruz hem seviyoruz işler çığrından çıkmıştı sonra ben bunun sevgilisini dövdüm ayrildi oda çocuktan ama birbirimize asla dönmedik yazmadık konuşmadık uzun süre kimseyle de çıkmadık bende o da sonra bir gün denk geldik aynı iş yerinde şans eseri denk geldik o gün her şeyi döktük ortaya sonra ben dedim yani senin yerin bende çok farklıydı ama gururumu bırakıp gelemezdim konuşmaya başladık işte öyle oda bana dedi ki ben seni çok uzun süre bekledim sen gelmedin falan tek basims ağlıyordum falan dedi tabi ben sevmiyordu diyordum hep kendime ama o kadar şey anlattı ki bende ona ben seni sevdiğim kadar sevmedim kimseyi dedim sonra oda bana bende sevmedim ama bir daha sana inanmam falan dedi sonra başkasıyla çıktığını söyledi bende saygı duydum kapandı öyle konu ama bana şey demişti şimdi senle ben çıkıyor olsaydık evlenmiştik çoktan hiç unutamiyorum bu sözünü bu 5 aydır da başkasıyla nişanlı
Bu hikaye bana çok tanıdık geldi.. çok üzüldüm yaa.. kim ayırdı ki sizi? Ve neden
Keşke benimde karşılaşma şansım olsa direk onu sevdiğimi söylerdim🥺
Biz bir birimize çok yakışıyorduk aynı yerde çalışıyorduk zaten insanlar da hep kisksniyordu sonra bir çocuk bana kızı sordu bende benimle cıkıyor demiştim öyle çok samimiyetim yoktu çocukla sonra işte çocuk sürekli bakıyor buna buda zanediyor ki arkadaşına bakıyor bende dedim ona bu çocuk sendrn hoşlanıyor onunla herangi bir iletişim kurmanı istemiyorum yoksa biter dedim oda tamam dedi bir gün izinli oldugum gün gidip çocukla konuşmuş gidip bir daha bana bakma demiş falan işte ondan sonra ki gün bir kız vardı bana olayı farklı anlattı o kızda benden hoşlanıyormuş itiraf ettihatta fotografini cekmiş konuşurken çocukla bende bunu duyunca çağırdım bunu dedim konuştun mu konuşmadın mı konuştum ama o anlamda değil dedi bende dinlemedim onu dedim benden uzak dur senden tek bir şey istedim sende gidip sağda solda fingirdeştin daha arama yazma dedim işi de bırakıp gittim işte sonra tabi konuşmalarımız oldu ama ben inanmıyordum biraz zaman gecince cocukla konuşunca bende o benden hoşlanan kızla cıktım oda kızın benden hoşlandığını bildigi için o cocukla çıktı misileme olarak sonra kavgalar falan derken uzak durduk
Siz gerçekten boş meseleler yüzünden ayrılmışsınız eğer ortada gerçekten aldatma varsa iyi yapmışsın ama kızın belkide suçu yoktu bilmiyorum ama öncelikle herkesten uzak durmanız gerekiyordu o kız bu kız yok sadece siz olacakdınız hayatınıza kimseyi sokmasaydınız belkide işler bu noktaya gelmezdi çok fevri kararlar vermişsiniz. keşke böyle bitmeseydi
Banada eski sevgilim iftira attı seni başkasiyla el ele gördüm diyee beğer arkadaşı beni fotoshop yapmış safımda inanmış bizde böyle saçma sapan bir kaç canım kıskanç birileri yüzünden ayrıldık.😏
En azından siz birbirinizi sevmişsinuz.
O benden hoşlanan kız bana fotograflarını göstermişti beraber konuşurken bir de beni dolduruyordu işte sen hep onunlaydın beni hiç gormedin falan filan o an sevdigim kiza o kadar kızgındım ki inanmak istemiyordum sonra onunla çıkınca ne kadar aldatmadım desede yaptikları farklı gösteriyordu ama işte onunda dedigi gibi biz hala çıkıyor olsaydık evlenmistik bazen o günler gelince aklima cok kizla cıktım cok kızla takıldım ama o çok farklıydı belkide hayatta ki en büyük pişmanlığım bu olacak şimdi başkasıyla nişanlı ben ise tamam eskisi gibi aşk yok belkide alıştım bilmiyorum ama başkasıyla evleneceğini düşündüğüm zaman o kişiyi çok kıskanıyorum her şey çok farklı olabilirdi ben adım atmış olsaydım
Keşke ona inansaydın bee ne olurdu sanki
Ve sen halada seviyosun onu
Çok zor bişey biliyorum ama yapacak bir şey yok🥺
Bir gün bende evli olduğunu görücem en zoruda bu yaa artık sevdiğini bile söyleyememek o evliyken nasıl dayanırım bimiyorum umarim başkaları bizi mutlu eder.🥺
Olanları değiştiremeyiz yapacak bir şey yok nasip değilmiş
Evt :(
Ben yatıyorum iyi geceler sana
Dedim de o beni sevmeyince etki yaratmadi
Aga bee🚬 ben hiç diyemiyorum en azından sen demişsin.
Kaybedecek bir seyin yok
De gitsin
En azindan icinde kalmaz sende rahatlarsin
Tam diyecem ama sevgili yapmış oluyo doğru olmaz diye demiyorum hesabında falandır şimdi bana yazar başıma bela olur diye diyemedim hala.. cesartimde yok bide beni engellemiş
Gtüm yemez
Benimdee
Yok be
Bendede yokk : (
Yak benim yerime de jdjdjd
Yaktım
😇😇😇
Varmış ben de
Ne güzel
Seni çok özledim Eda.. Yeterli mi :)
Hiç görmediğin birini mi 😄
öyle demişsin ama :) beni özlediğini söyle mahir demişsin :)
Atma mahirr
lan'dan sonrasını iplemedim.
He heee
Ahh ahh
Ahhh ahhhh
Kim o kimm
boş ver bilmezsin.
Seni çok özledim lan 🙄🙄
Bendee lann
Sende beni mi
Seni değil. eniştenii
😂😂Banane gı
Güldürme beniii🤣
Gülme sende😂😂
Gülerim
Özlemem yanımda olur
Özlediğim birisi yok
Just gece gunduz burdasın:)
@mert4488 gündüz girmiyorum ki hiç geceleri uykum yokken sadece
Gece gunduz derken gece goruyorum zaten bende gece girdigim icin:)
Aende bana ver
Dedikte noldu ki
En azından demişsin benim içim içimi yiyooo
Olmuyosa zorlama boş ver
Zorlamıyorum ama özlüyorum