Neden böyle oluyor, ne yapabilirim?

Sevgilim sigarayı bırakması için kendimi kısıtladım. Yani sen sigarayı bırak bende açık giyinmeyecegim dedim. Bunu dedikten sonra sürekli kıyafet konusunda beni kısıtlamaya başladı. Yani neden giydin şeklinde. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden bir tanesidir ki kiyafetlerime karışılması. Ona bir şey diyemiyorum bana kızar diye, haksız çıkarım diye. Canım çok yanıyor ama anlatamıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum. Günlerdir kendimi iyi hissetmiyorum ama ona da söyleyemiyorum. Çok seviyorum evet ama ben kendimi ifade edemiyorum. Bana kızdığında veya tartıştığımızda içim yanıyor nefes alamıyorum. Bunu yazarken bile çok zorlanıyorum. İkimizde çalışıyoruz, onun işi, sorumluluğu daha fazla. Anlıyorum beyni yorgun oluyor bu yüzden pek fazla konuşamıyoruz zaten. Özür diledi ama ben kendimi iyi hissedemiyorum. Hiçbir şey yapasım yok, sadece uyuyup tekrar uyanmamak istiyorum. Bilmiyorum ya sadece kendimi kötü hissediyorum ve ben bunu sevgilime anlatamıyorum. Sadece sevgilime de değil aslında hiç kimseye anlatamıyorum. Bu canımı çok yakıyor...
Neden böyle oluyor, ne yapabilirim?