Bu ilişkinin imkansız olduğunu ve yaş farkından dolayı uzak olmamızdan dolayı her şeye engel olduğunu söylüyor ama benimle konuşmayı da bırakmıyor neredeyse her gün konuşuyoruz çok yoruldum artık napmalıyım fikrinize ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sal bence benim o kadar sanaldan ilişkin oldu çoğusundan sıkıldım ve bana beddualar ederek görüşmemiz sonlandı sevap bile vermiyordum yani takılmalık düşünüyoruz sanalı genelde
Bu sıkıldığın kişilerde seni sıkan ne oldu cinsellik konuştun mu mesela ya da konuşmadığın için soğuduğun oldu mu
Cinsellik konuşmak icin yapmıstım zaten sadece gece perileri gelince yazıyordum
Ve her gece barısmak icin kırk takla atarak istediğimi alıyprdum sabaha yine aynı
Ya yaptıgım igrenc bende biliyorum ama inan elimizde olmuyor
Ben bu kişiyle her cinsellik konusunu açtığında geri çevirdim şu an cinsellik konusu dışında her şeyi konuşuyoruz her konudan benim diğer kızlardan farklı olduğumu söylüyor hep bana kendisini anlattı bu zamana kadar yaşadığı çoğu neleri sevdiğini en çok hangi yemeği güzel yaptığını işyerinde neler yaşadığını hangi takımını tuttuğunu hangi partiyi tuttuğunu seçimden de konuştuk baya arada da böyle gece konuyu cinselliğe çekiyor işte ben geri çeviriyorum etik bulmadığımı söylüyorum konuşmanın ne kadar doğru olduğunu nefsine biraz hakim olması gerektiğini söylüyorum her seferinde peki diyor aslında kıyamıyorum o böyle diyince
Fakat her konuşmak istediğinde tamam dersem bu iş çığrından çıkar iş konuşmaktan fotoğraf istemeye hatta yaşamaya gidebilir bunlar olmaması için yani bir nevi herkesle kurduğu iletişimden farklı olduğunu kanıtlamak için sınırlarımı kesin olarak çizdim bu konuda
Bir süre sonra soğur bence çünkü sanal bu ya sanaldan bir insan nasıl aşık olabilir anlamıyorum ben mi çok duygusuzum ya açık konuşabilirsin
Ne kadar boktan olduğumun farkındayım
Kendisi yalnız yaşıyor haftanın neredeyse bütün günleri işe gidip geliyor dolayısıyla pek arkadaşı yok o yüzden bu kadar benle konuştuğunu düşünüyorum
Senin bence problemin ne biliyor musun habire kafanı o şeylere yoruyorsun durmadan dolayısıyla aklına geliyor bu tarz şeyler fakat kafanı biraz uzaklaştırmaya çalışmasın böyle şeylerden en basitinden şöyle düşün ya ben bu kadar istekliyim karşımdaki benim kadar istekli değil niye uğraşıyorum ki abi deyip yol vermen kazım neden bu konuları konuşmak için çabalayan taraf sen olasın ki biraz o çabalasın ya da bir süre bırak mastı
Mastı kendi kendime yapmıyorum zaten çabalayıncs karşıda ki kişide dediğin gibi o amaçla olmasa pes edicem de o da öyle oluyor mesela dün birisiyle tanıştım güzel güzel sohbet ediyorduk fotoğraf atıp ister misin yazdı bende tanışmayı tercih ederim dedim bir daha görüşemedik çok garşp
Sana fotoğraf attığından dolayı tanışmak mı istedin gerçekten bak şimdi böyle cinsellik konularını açan taraf genelde işini halledip çıkıp giden taraftır dostum karşısından bir şey beklemez onu tanımak istemez ne bileyim değer vermez ama diyelim ki konuşmayı başlatan taraf değilsin sana böyle yaklaşılmasına alışık olmadığın için ya da ne bileyim farklı geldiği için onu tanımak istiyorsun çünkü merak ediyorsun seninle birinin cinsellik konuşmak istemesi senin için anormal ve sık yaşamadığın bir durum çünkü fakat onun seni tanımak istemediğini sadece cinsellik konuşmak için konuştuğunu fark ettiğinde başından aşağı kaynar sular dökülüyor lan diyorsun ben o kadar hayal kurdum bu kişiyle tanışmayı bile düşündüm bunun tepkisine bak beni gerçekten istemiyor bile diyorsun. Bu yüzden o kızlar sana beddua ediyor çünkü senden medet umuyorlar ister istemez etkileniyorlar bence sen video izleyip yap bir başkasıyla konuşma yoksa konuştuklarını hep üzersin
Sakın cinsellik konuşurken sana bağlanmalarına müsaade etme ama ister istemez bağlanacaklar biliyorum bu yüzden ahını alma kimsenin bırak bence bu konuşma işini artık
Ya elimde değil ki fckbody gibi düşün ya sadece bu konuları komuşabileceğim çok iyi olmaz mıydı bence muazzam bir şeu
Ama böyle hayat geçmez nereye kadar senin duyguların yok mu hiç
Ya tabi ki sevgilim oldu çok sevdik birbirimizi tipim de fena değil falan ama bir süre sonra sıkılırım diye düşünüyorum
Bak şimdi kızların kafa yapısı ile erkeklerin kafa yapısı o kadar farklı ki biribirinden hani beddua ediyorlarmış ya sana bunun sebebi sana çabuk bağlandıkları için bir erkek için bu konuları konuşmak normal ve gelip geçiciyken aynı şey kız için geçerli değil kızlar hemen bağlanır çabuk üzülür
Ben ne yapayım peki elimde değil diyorum neden anlamıyorsun ya
Ciddi diyorum bak bazen kesip atasım gleıyor keşke olmasa diyorum ama bi bakıyorum uçmuş hem toplum iğrenç karşılıyor hem. Onu karşılayacak birisini kolay bualmıyorum zor yani
Bu arada sen nasıl benimle bu kadar ilgileniyorsun ya galiba pek hoşlanmayan birisisin
Anladım ben seni gayet çünkü senin gibi birini tanıyorum cinselliğe oldukça düşkün yukarda bahsettiğim kişi işte
Peki ne yapabilirim nasıl birisini bulabilirim var mı bir fikrin keşke herkes en az senin kadar anlayışlı olsa
Peki neden elinde değil gerçekten merak ediyorum bu konuştuğum kişi de böyle gerçekten öğrenmek istiyorum sebebi ne bu arada benim konuştuğum kişi 29 yaşında
Bende ki hırs 29a kadar gider mi bilmiyorum ama bak iğrenç gerçekten berbat bir şey ama mastürbasyon yapmaktan bazen ağrıyor fakat yinede inmiyor acıyor gerçekten ama inmiyor yapmayınca da
Nasıl anlatsam bılmıyorım bazen yara oluyor
Pek hoşlanmayan birisi miyim nasıl bir cümle bu😂😂
Ya kafayı yedim cümlelerime mi bakıyorsun
Toplum iğrenç karşılıyor derken kim iğrenç karşılıyor seni
Ya mesela bir kıza selam yazınca bile tersleniyorsun ya
Bu arada asla başlangıç konuşmasına selam olarak girmem
Selam yazmak çok basit çünkü içi dolu bir kelime değil bir anlam ifade etmiyor. Mesela en basitinden ya Selamün aleyküm yazıp gülücük koyup şebeklik yapmak selam yazmaktan iyidir yani nasıl diyeyim sana böyle işin içine alışılmışın dışında bir şeyler katman gerekiyor bodoslama girilmez selam diye
Hayatım diyorum ya işte asla selam olarak girmem diye okumuyor musun
Ya peki ben bir şey sorayım bende ki his sana gelmiyor mu hiç ya siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Yani ne bileyim komiklik şirinlik yapmak bunlar kızların hoşuna gider Kısa ve öz olacak tabi biraz sözcüklerle oynamak gerekiyor konuşurken karşındakini etkileyecek birkaç söz kelime
Bize de geliyor tabi ama şahsen bana ergenlik döneminde daha çok geliyordu ve o zaman platonik takılıyordum kimsenin beni sevmediğini düşünüyordum ve ben de mastürbasyon yapardım sonra sıkılmaya başladım çünkü bizim sürekli kontrol etmemiz gereken bir organımız dışardan belli olan bir organımız yok
Evet işte bizim öyle değil birden çok saçma bir anda bile zınk diye fırlıyor nefret ediyorum
Erkeklerde ve kadınlardaki en büyük sorun kadınlar cinsellik isteğini toplum baskısı yüzünden hakkımda ne düşünür diye düşündüklerinden bu konuyu pek açmazlar erkekler denkadınlar bu konudan uzak durdukça bu konuya daha da ilgilidirler çünkü karşı cinslerinin bu konuda ne düşündüklerini hala bilmiyor olmamaları kısaca büyük bir merak duygusu
Ne yapcaz simdi benim bu durumu
Yani sana şunu söyleyeyim kadınların cinsellik hakkında konuşmak istememesi daha doğrusu konuşmaması tamamen toplum baskısından bu bir nevi erkekler ağlamaz demek gibi bir şey bu da bir toplum baskısı sayılabilir
Ne önerirsin bana yapma deme çünkü olmuyor işte
Erkekler ağlamaz dendiğinde nasış öyle bir şey yoksa erkekler gayet de ağlayıp içini dökebilecekse kadınlar da cinselliği yaşamak isterler fakat cinselliği konuşmak istemiyor bundan kaçıyor gibi görünürler halbuki öyle değil
Kusura bakma dönemedim pek bakamadım buraya
Dur simdi hic o modda değilim girmekten korkuyorum
Konusmasak desem kabalık mı olur
Ne modu anlamadım girmekten korkuyorum derken
şu an uyuyor diyeyim sen anla
Ya biz zaten o tarz bir muhabbet yapmayacaktık ki sadece ne yapmalıyım diye sormuştun bu yüzden dedim ben
Yok ya zaten biliyorum ama ne yapacağı belli olmuyor özür dilerim yanlış anladıysan 🥺
Anladım sorun yok
49 cevap diyor bayağı konuşumuşuz hshajshsjw
Evet vallaha ben de bunu fark ettim 50 ye tamamlamam yok mu gerçi sen tamamlamışsın 😅
100ede tammlayabiliriz söz o konular olmaz :/
Olur neden olmasın belki istiyorum :)
Söylemek istedim seçim senin
Yani canım istedi şu an bunları konuşmak ama yorgunum
Baska seylerde konusabılırız de fark etmes
Böyle nasıl anlatsam bir şeyler oldu oramda ya kusura bakma hayal ettim sadece
Bunun üzerine bir şey söylicektim ama utanıyorum ya
O yüzden bende bir sey oldu diyorum
Noldu açık konuşsana ya😅
Utandım olmaz
Sonra konuşalım ya geç yazıyorsun senin işin var sanırım
Peki sen bilirsin