Bir erkek yaşı cok küçük olmadığı halde hoşlandığı kadını neden kıskandırır veya öyle hareketler sergiler? lütfen okuyun?

Aynı iş ortamındayız o benim yakın oldugum iş arkadaşımla cok iyi cünkü onlar daha önceden tankşıyolar kanka gibiler bişey yok yani ama o kız benimle yakın oldugundan beri bana inat sanki onunla benim yanımda daha samimi davranıyor gülmeler sarılmalar falan Bilerek yaptıgını görüyorum cünkü ben kendisine zamanında işte iyidik sonra mesafe koydum sevgili falan olmadık sadece böyle karşılıklı hoşlanma iltifatlar oldu. Şuandada bunu yapıyor geçen o arkadaş sinirlendi falan ve gitti bi ara benden hoşlanan adam geldi sonra konuştuk kendisiyle biraz sohbet ettik falan iyi olup olmadıgımı falan sordu degilsen söyle falan dedi o arkadaşın sinirinin bana yansıdıgını söyledim sonra bana açıklama yaptı bizde işte yıllardır aynı yerde calışıyoruz takma o öyle dedi açıklama yaptı bana sonra bizim o arkadaş geldi tabi sinirli bende aa bak seninki geldi senin bebişin geldi dedim sarılda mutlu olsun dedim ama öyle bir şey tabi yapmadı ertesi gün her şey normalken baktım hem o hem bir diğer arkadaş üçü geldi ama benden hoşlanan bilerek oraya geldiler bilerek gözümün önünde sarıldılar güldüler falan tabi o görüyor benim baktgımı ama görmüyormuş umursamıyormuş gibi davrandı sizce bunu neden yapıyor beni artık rahatsız ediyor bu durum

Bir erkek yaşı cok küçük olmadığı halde hoşlandığı kadını neden kıskandırır veya öyle hareketler sergiler? lütfen okuyun?