21 yaş erkek 25 yaşınsaki kadın birlikteliği normal midir, ikimizmde yaşlarımız aynı sanıyorduk konusunca sorun olur mu ?

1 2 hafta önce ailecek hemşehrimiz bir tanıdığın düğününe gitmiştik damadın yurtdısında yaşayan kuzenleri de gelmiş. Masalar yakındı ailemle yurtdısındski msiafilrerin ailesi muhabbet etmeye başlayınca ben de onunla göz göze geldim. Bakıştık biraz zaman geçince öylesine havadan sudan konuştuk ama ikimiz de etkilendik tabii ki. Biz düğünden kalkarken instadan takipleştik ve konuşma ilerleyince onun 21 yaşında olduğunu öğrendim ben de 25 yaşındayım. O yaşından biraz büyük suruyor ben de küçük. Bu yüzden yaşıt olduğumuzu düşünmüşüsüx ve yaiları sorunca şaşırdık ben biraz geri adım attım o aksine daha çok konuşmak tanışmak istedi. Ben de ayıp bir şry yspıyormuş gibi hissettim ama çok etkilendim ve konuşmaya devam etmek istiyorum. Sizce bu yaş farkı soeun yaratır mı , etik mi? Aynı şey başına gelen var mı içimi rahatlatacak yorumlara ihtiyscım var kaybetmek istemiyorum onu

21 yaş erkek 25 yaşınsaki kadın birlikteliği normal midir, ikimizmde yaşlarımız aynı sanıyorduk konusunca sorun olur mu ?