Ayni seylerden hoslaniyoruz siyasi gorusumuz, yazarlar, sarkilar..
Imkansiz olmamiz cok koyuyor.
Imkansiz olmamiz cok koyuyor.
Ohh ne güzel dünya be! Evli adama kancayı tak, yuvayı yıkma noktasına getir, sonrada süslü laf ruh eşim sözüyle yediğin nanenin üzerine kılıf bul!
Demiyorsun ki evli adama aşık oldum onu kafaya taktım değilde ruh eşim bilmem ne kılıf buluyorsun kendini kandırıp rahatlıyorsun!
Bu kendini rahatlattığın süslü laflar boş hanımefendi. Evlilik kutsaldır, aile çok önemli bir kurumdur. Aileyi değil yıkacak sarsacak her türlü şeye karşıyım siz ne kadar duygu beslesenizde bu doğrudan şaşmam.
Kes sesini bilip bilmeden konusma. Oyle bir amacim olsa buraya yazmaz adami elime alırdım ben de biliyorum aile ne demek cocuk ne demek onlarin ihtiyacı oldugunu biliyorum. Sevgimi icimde yaşıyorum. Beni iyice metrest ettin.
Arkadaşım kusura bakma ama sen böyle hircinlikla agrasiflikle insan içinde duramazsın bi sakin ol lütfen kız vicdanına yedirseydi zaten burada sormazdi bunu belli ki doğru olanı ariyor hem burada duruyorsun hem tepki veriyorsun olmaz böyle
Kes lannn yollusun iste milletin kocasina göz dikiyorsun
Yok adamı eline alırmışta yazmazmışta sen kes sesini haddini bil haddiniiii! Evlilere yavşayan sesini kesecek adam olacak biz dürüst namuslu ahlaklılar değil!
@Delikanlikiz19 sana ne oluyor sen kimsin sen neyden şikayetçi oluyorsun sende mievlilere aşıksın ya da bu sorana yol vermek için çaban niye? Ben agrasif bilmem ne değilim yalnızca pisliğin ahlaksızlığın dağ gibi karşısındayım! Bilmiyorsan öğren görmüyorsan gör! Sonra adam görmedik diye dolanmayın ortalarda! İşte adamlık budur! Sende safını ortaya koy ne şiş yansın ne kebabcılardan nefret ederiz!
@Gizlikullanıcı0034 işte bu kadar açık net dürüst olmak lazım. Korkmadan doğruyu söyleyen ne kadar da az kişi var bunu gördüm.
@Delikanlikiz19 bu arada adını değiş çünkü delikanlılığın tam zıttındasın. Günaha meyledeni savunan kız koy adına ve sen böyle olduğun gibi görünürsün insan içindede çok iyi yaşarsın bana kendine bakmadan birde akıl vermeye kalkışıyorsun ya!
Senin gibiler doğru söyleyeni eleştirir böyle delikanlılığa ben... Şimdi kaybol astarın yüzünde zaten! Çok da iyi yaşıyorum insan içinde merak etme senin gibi öyle gösterip böyle yaşayanlardan değilim, senin gibi olanlarda gerçek hayatta hiç yanıma bile yaklaşamıyorlar çünkü ikiyüzlülüğü hiç affetmem hemen ortaya koyarım pısıp kaçarlar benden. Şimdi kendine bak! Akıl verme akıl al!
Kodugumun malı fikir istiyorum. Cevap vermeyecek sen boş boş konuşma.
@Delikanlıkiz19 anlayan biri sonunda ❤️
Bana bak kdumun mlı sen ve sülalendir. Beni sinirlendirme sen koyamazsın ama ben çok fena kyarım! Gtünle yazma yoksa ona çakrlar!
Sana hak veren olursa onada çksınlar şimdi ayğımın altından çekil bcek! Aile düşmanı! evlilere yavşayan yvşak seniii. Senin hayatın bom boş, boşluğunu evlilerle doldurmaya kalkışan krktersiz!
Havlmayacaksın desem ürmeye başlarsın:) evlilre yavşayandaki klavye delikanlılığına bak geç karşıma lakin altna işeme:)
Açtığa başlığa bak. İnsanlıktan sıfır nasip birde cesaret timsali (!) O bozuk ağzına yavşdığın adamların karıları etsin! Hak ediyorsun! Hemde çok
O kadar krakter yoksunusun ki evli ve çocuğu var diyor bak şu hvlayana. Ne yani çocuğu olmasa aralarına girip boşatacak mısın? Bu kadar mı klitesiz dşük byağısın. Şrrin başına olsun kendi bşını ye. Bulaşma aile kurumuna. Sen o kutsal değerlerden anlmazsın.
Sakın uzak dur yuva hıkanın yuvası olmaz evli olduğunu güşün çok sevdiğin eşin başkasıyla gizli aşk yaşadığını sana nasıl açı yaşatır bilemezsin güzel kalbini körletme hur eşi filan hikaye sana aşkın senginin en iyisini verecek olanı tanı evli olması ilerde büyük acılar verevektir bir insan alışırsa aldatmaya senden alacağı aldığında senide aldatı yuvan olmaz
Ruh eşi diye düşünüyor olabilirsin ama bu sana beraber olabileceğinizin hakkını tanımıyor ki zaten imkansız bir durum bu çünkü adam evli. O benim ruh eşim falan filan diyerek başkasının yuvasını yıkmayınız efendim, dünyada insanın sadece bir tane ruh eşi yok bunun da altını çizeyim. Elbet bulursun bir gün seni değerli hissettirecek birini, sadece sabır
Teşekkür ederim 🌸
Yüzde bin beş yüz katılıyorum 👍😂
Imkansiz bir şey dedim zaten.
Sana öyle geliyordur. Aynı şarkıları dinlediğim, aynı damak tadımız olan hatta en sevdiğimiz rengin bile aynı olduğu bir bayan arkadaşım var. Şimdi o mu ruh eşim? 🙄🙄🙄
Cevap
45Cevap
Ruh eşin olsaydı başkasıyla evli olmaz seninle evli olurdu...
Ruh eşi değil o. takıntılısınız sadece
Ruh eşi diye bir şey yoktur!
Bu saydıkların ruh eşi olma durumuyla da alaksı yoktur. Öyle safsatalara inanmayın. Ruh eşi yoktur ruh eşi yapılan vardır…
Sen itina ile kendine ruh eşi yaratmışsın. Unutmayın bakın; bazen yanlışa bile inanasanız sizin doğrunuz olur…
O senin ruh eşin değil sadece seni kullanan eşin sandığın biri olur. Evli adamları rahat bırakın genç metresler :0 iki çocuğunun ahindan da mi korkmayip iletişimdesin hala
🙏♥️
Bu adam senin ruh eşin değil
Adamın ruh eşi karısı
Adamın ruh eşi sen olsaydın hayat adamı senin karşına bekarken çıkartırdı.
Adam evli olduğuna göre ruh eşini bulmuş demektir
Sen kendine bekar bir ruh eşi bulmalısın
Evli ve çocuğu olan biri, karşı cins ile ruh eşi oldugunu hisstirecek kadar yakınlaşıyorsa sıkıntılı bir durum. Ve evli ve çocukları oldugunu bile bile de kadına ya da erkeğe kontrolsüz bir sekil de yakınlaşmak da hiç dogru değil
Ruh eşi değil ruh öküzü sizin ki Kusura bakma evli adam eşini terk edip sana gelmez 2. kadın olarak kalırsın Git birini bul 1. Kadın ol hayatına yön ver
Evli olupta flörtleşen herkesin allah belasını versin
😭😭😭😭
Ruh eşi değil o sadece senin istediğin kılığa bürünmüş evli birisi. Sonra anlarsın ruh eşi mi yoksa senin istediğin kişiliğe bürünmüş birisi mi?
Üzüldüm senin adına ama mecbur bağrına taş basicaksin sevince onun üzülmesini istemezsin ona kötülük yapamazsın zaten doğru olanı biliyorsun canim
anladığım kadarıyla sadece görüşme konuşma aşamasindasiniz ve ileriye yönelik sizin umutlarınız varmış zor bir ikilem Allah yardımcınız olsun sabır versin
Kanka acil vazgeç. Sen onun için heyecansın. Sen aşk için yaşıyorsun ama o öyle değil. Evliyim. Biliyorjm
Ruh eşin senin yerine başkasını bulup evlenmiş görüyor musun. Bu hikaye burada biter.
Efendi gibi yoluna devam edeceksin milletin yuvasiyla oynama
O zaman benim 379262682638 ruh esim var abla saçmalığa bak
Gidip çocuklarına bakacaksın! Ya da açık denizlere doğru yeniden yelken açacaksın.
Bir başkasının mutsuzluğunun üzerine mutluluk kurulmaz..
Ruh eşin eşinden ayrılmıyorsa ikinizin arasında kalıyorsa seçim yapmak sana kalmış oluyor
ruh eşi sensen diğeri ne oluyor? gerçekten ruh eşi olsaydın şu an seninle evli olurdu
Demek ki senin ruh eşine benzer biriymiş biraz daha bekleme zamanı
Hayalet 👻 eş anlamında diyosun sanırım. Adam bedensel olarak başkasının yanında
Ruh eşi diye bir şey yok. Aynı olmak ile aşık olmak ayrı bir şey.
Evli insandan ruh eşi olmaz. Sen eşini karıştırmışsın bi iyi bak etrafına o başkasının ruh eşi
Ruh eşi böyle bir şey değil. Zıtlıklardan da ruh eşi olunabilir.
O evlenmek için ruh eşini bulmayı beklememiş sen niye üzülüyorsun ki
O zaman şöyle ayrılsın öyle bir araya gelin.
Lan bekar kalmadı da ondan mı evlilere yürüyorsunuz ben anlamıyorum. Hasta misiniz?
yuvamı yıkacann bee bide ne güzel anlatıyor
görüşümüz yazarlar felan
bırak adamı yıkma kadının yuvasını
Evli erkeklerin lafına pek inanma. Eşinin cocugun düzenini bozupta seninle evlenmez. Amacı sadece cinselliktir. Seni yataga atana kadar. Ondan sonrasını görürsün zaten. Belkide yattınız bile?
Öyle düşünüyorum keşke olmasa tamam insanız evlilerde eşiyle mutlu degilse başkasına ilgi duyabilir, aşık olabilir. Ama Düşük bir ihtimal bence
Aranıyorsun derken? Ne saçmalıyorsun
Soruyu soran ben degilim cevabı yazan benim.
Kardeşim laftan anlamıyor musun soruyu soran ben degilim ben kaçamak yapmıyorum. Sevgilim yok şaka mısınız
Evli ve çocuklu sdfghjkld ay iyi ki bulmuşsun bulmasaymışsın nasıl olacaktı acaba
Grursuzluk ve karaktersizlikt2n bahsetme aklından çıkar, git evli olmayan birini bul, evlenmiş adam yuva filan bozma seninde bozarlar yuvanı bekar kişi mi kalmadı
Vazgeçmek ve unutmak zorundasın. Bu şartlarda ruh eşin olamaz ki zaten mantıken.
Ne kadar zor olsa da evli ve çocuklu olduğunu öğrendiğin an ilişkini kesmeliydin. Çünkü zaman geçtikçe daha da zorlaşacak.
Geniş aile olacaksınız
Haykırdım 😂
Merhaba, bende senin gibi aynı durumdayım, ruh eşim evli çocuğu var. Sevsekte birbirimizi, birlikte olmak ooof bilemiyorum, nasıl olacak 🥺.. bu durumda olan bi tek sen değilsin demek istedim😬 iyi şanslar diliyorum hayatında
Kesin zengindir yoksa bekâr bir kızın evli erkekle ne işi olacak
Değil.
Genel düşünmeyi bırak artık.
Sen de yuva yıkmayı bırak artık
Kimsenin yuvasını yıkmadım yıkmamda fikir almak için soruyorum gotunle anlama
Lafına dikkat et gtne dedirtme şimdi o... pu
Kes sesini pe.. venk
Seni mi sattımda pez... venk oldum o.
Emin ol seninle sadece zaman geçiriyor karısını boşayıp evlenmez seninle
Boşanmasını bekleyeceksin, ya da evlenmeden devam edeceksin, başka bir ihtimal yok gibi.
Evli olduğu halde seninle konuşuyorsa evdeki eşini aldatmış sayılır aldatan biri ile olmak istiyorsan sana hayatta başarılar bugün ona olan yarın sana olabilir 😉
Peki eşini aldatma veya evli iken başkası ile flört sende de var mi o karakter yoksunluğu
Demek ki o senin ruh eşin değilmiş 😐
Sen onu ruh eşi olarak gorsende onun ruh eşi kendi eşi. Aklını başına topla ve bu mevzulara hiç girme başka birini de bulabilirsin onla vaktini harcamaya değmez kendine de saygın olduğunu düşünüyorum
bence bir sorun değil ama eğer boşanmaydıysa eski eşinden hiç bulaşma.
evlı olması gıtmek unutmak ıcın yeterlı sebep degıl mı ya
cevap belli uzaklaşıp hayatına bakıcaksın evliliği bozacak halin yok ya
herkes bir şansı hakeder bana öyle bir teklif gelse bir düşünürüm mutlu olcaksam neden olmasınki
baskasinin da ruh esi demek ki uclu olsun guclu olsun
Nerde buldun ve nerden tanışıyorsunuz
Ayni yerde calisiyouz
Ortak şeylerden hoşlanıyorsunuz diye ruh eşi mi oluyorsunuz? 🤔 Kalpler ayrı olunca ruh eşi olunmaz
Kalplerin ayri olduguna inanmiyorum
Hı o da seviyor yani... Yıl yuvasını al adamı belki mutlu olursun ruh eşinle. Ay pardon başkasının eşiyle!!!
*yık
Aptal. Niye öyle bir şey yapayım.
O halde acil işten aynı ortamda durma ve tüm irtibatı kes, ya da mesafe koy.. Mertsen insansan vicdanın varsa azcık kadınlığın varsa. Bunları acil uygula!!!
Işten ayrıl
Demekki ruh eşin senden önce başkasını bulmuş 😃
Biraz erken dogmaliydim galiba..
Belkide ruheşin değildir
Ama her seyimiz ayni hic boyle biriyle karsilasmamistim..
Belkide böyle birisiyle olmamalısın. Biraz zıt olmal lazım. Birbirini tamamlamak içim
Oh olsun ciğerlerin yansın k*evase
La * koydugumun * yuva yıkma niyetinde değilim
Vayyyy yollu kaaaşar vayyyy
Senin gibi yolsuz kaşar olamadım daha gotumu basımı acıp bacım.
Yinede birlikte olabilirsin hevesini alirsin
Eşinden istemeye git.
Tabikide bırakacaksın
Cehennem sizi çağırıyor
rıh eşin değildir benfe
Bir şey soyliyim mi o senin ruh eşin değil 😂
O çoktan başkasının ruh eşi olmuş başkasını bul
Başka bir hayatta belki
Boşatırsın ne olucak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?