aynı sınıftaydık. benden hoşlandığını belirtti. Reddettim.
Sonra ben başka okula geçtim.
Mesaj atıyordu arada, romantik şeyler. Dolaylı yoldan ve doğrudan onunla ilgilenmediğimi belli ettim. Ama belirli aralıklar ile yazıyordu şansını deniyordu buluşmak istiyordu bahane edip görüşmüyordum yazmıyordum ona.
Bu durum 8 sene sürdü. Sonra baktım bu cocuk hala aynı , sildim sosyal medyadan. Sonra ekledi tekrardan mesaj attı. Reddettim. Bugun yine istek atmış.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorun çok hoşuma gitti sesli güldüm vallahi delimidir aşık mıdır fln🤣
aşırı takıntılı duygulardan hiçbişey olmaz
zarar verir
dikkat et!
Düzgünce onu reddettikten sonra sana yazması ve hâlâ diretmesi garip. Takıntılı gibi
bencede. Kaç kere belli etti, kaç ekre ilgilenmediğimi belli ettim. Buluşalım dedi senelerce bir kez görüşmedim. Silmeme rağmen eklemesi garip. Hayır eski sevgilim falan olsa dicemki unutamadı. Sıkı fıkı arkadaş bile değildik. Okulda merhabalaşırdık sadece ne ara bağlandı anlamadım
Sana mesaj atma süreleri nasıl? Yani ara sıra mı atıyor sıkboğaz mı ediyor
Hergün atmıyor tabi. Bundan 5 sene önce, bir ara baya her gün yazıyordu, sanki sevgili olmuşuz gibi. Bir gün hiç unutmam sana kahvaltı hazırlıcam falan gibi şeyler yazıyordu sanki sevgilyizde buluşacakmışız gibi. Ben ilgilenmediğim için sonra bir süre azalttı. Ayda bir iki kere yazıyordu, buluşalım falan diyip konu açıyordu ben bahane uyduruyordum. Bunca sene böyle geçti. Özledim seni yazıyordu , yahu ne alaka ne tanışıyoruzda özlüceksin yani. Mesela bir ara buluşmak istedi. Bende uygun değilim dedim, ben gelip babandan izin alırım falan dedi ki kaç yaşında insanım öyle bir durum yok , olsa dahi buluşalım demedimki. Şiirler yoluyordu. Bu şekilde
Çok garip. Çok bunaltıcı. Eğer seni geriyorsa ve strese sokuyorsa engelle gitsin. Ama engellemeden son bir kez daha rahatsızlığını dile getir. Sevgilim var bile diyebilirsin.
Konu karışık işte. Normalde derdim ama diyemedim. Benim bir arkadaşım vardı bir erkek, başka fakültede okuyordu tıpta. Neyse bu erkek ile biz 9 senedir tanışıyoruz. Benimle flörtleşmeye başladı. Bende hoşlanıyordum baya. 5 ay boyunca yazıştık oldukça ilgili kibardı ideal sevgili gibi. Sonra her şey iyi giderken birden muhabbeti kesti. Birde önceden tanıştığım biri düşün.
Bir baktım bu erkek ile bana takıntılı olan bu cocuk sosyal medya da eklemişler birbirlerin ine ara tanıştılar anlamadım. O mu bir şey dedi bilmiyorum. O sebep ile ona sevgilim var da diyemedim yakınlarsa eğer kulağına gitmesin diye.
Eğer bu 8 yıllık olan çocuk bilerek istek atıp o çocukla tanıştıysa çok takıntılı olabilir. Diğer çocuğun da birden muhabbeti kesmesi kafa karıştırıcı.
Ya nerden bilecek ki görüştüğümüzü de istek atsın. Bir şekilde tanıştılarsa aynı üniversite çünkü hani , ne kadar yakınlar bilmiyorum. Ama bir muhabbetleri olamsa birbirlerini eklemezlerdi.
Öbür erkek o kadar ilgiliydi ki anlatamam ilk defa hayatımda bu iş olcak dedim. Birden öyle bir kesti ki muhabbeti , sanki suç işlemişim gibi, tersledi bir kere yazınca.9 ay oldu hala iletişimde değiliz silicem hatta onuda artık. Bu erkek mi bir şey dedi der mi bilmiyorum.
Siz üçünüz aynı üniversitede misiniz?
evet ama normalde tanışmıyorlardı ekli değillerdi, ne zaman benle muhattap olmadı kesti , o zaman eklemişlerdi sence alakalı olabilir mi
biz bu çocukla , işletme okuyorduk , öbür hoşlandığım kişi ise tıptaydı farklı fakülteler yani ama sonuçta aynı üni
Aşık adam rahatsız etmez , takıntılı adam eder
bencede bu normal degil istenmediğini anlaması lazım 8 sene yani
Arandaki bağlantıları kes nasıl ulaşıyor sana
sildim zaten numarasına da engelledim. Ama sosyal medyadan yine istek attı, tekrar atacağı aklıma gelmemişti 2 etti bu bir daha atarsa engellerim artık
Kullanıcı adını değiştirebilirsin. Mesaj alımını kapatabilirsin. Ona rağmen buluyorsa numaranı değiştir veya engelle. Dediğim gibi seven adam rahatsız etmez 1 kere söyler olmuyorsa kalbine gömer