Şu an ayrıldık tabi ki ama ben onu seviyorum fakat uzak durmak zorundayım
Şimdi şöyle 3 yıldır birlikteydik artık birliktelik istiyor birtakım yakınlaşmalar oldu ama onu da benim zorumla yaptın diyor o zamanlar öyle demiyordu ne yapsam yaranamıyorum gibi bişi. o an memnun oluyor bikaç ay sonra vazgeçince tam teslimiyet istiyor anıları silip atıyor döngü haline geldi bu. o konuya odaklanıyor ben evlilik öncesi birliktelik yaşayamam ama onu da çok seviyorum güvenimi de çok kırdı olur muyuz onu da bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum bu konuda umut etmemesi için yazmıyorum ona artık. benim davranışlarıma göre şekilleniyor mesela o konu hep aklındaydı ama ben bu konuyu boşverip onun merak etmesini sağlayacak şeyler yapıp güçlü durunca kıskanıp ediyodu soruyodu senden soğudum demesine rağmen stalklıyodu napmalıyım eski haline geri dönmesi için. sözleri vardı artık seni bırakmıcam diye ama bıraktı. başta benim bazı hatalarım oldu bıkması için ama sonra ilişki boyunca olan tüm sorunları sundu birliktelikte çok kararlı. lütfen başkasını bulun unut vs gibi şeyler demeyin napmalıyım eski haline geri döndürmek için. Bi yandan bana bağlı gibi geliyor. Her şeyi benim üstüme yıkmış durumda. Biraz manipüle ediyor hata yaptım diye hak ettin hepsini dediği de oldu ben boşverince peşimden koşup sorular sordu. oyun hamuruna benziyor ben naparsam o şekli alıyor artık konuşmuyoruz yine ilişkimiz için çabalayan insana geri döndürmek istiyorum ben de çok çabaladım ama tek bir şeye odaklandığı için hiçbir şey yapmamışım her şey onun zoruyla olmuş evlenince de çekincem istemiycem sanıyor bana kanıtla diyor önyargı oldu artık dedi:/
Diğer hatalarımı düzelttim özür diledim davranış olarak gösteriyorum.
Hiçbir zaman ne unutabildim ne de bu konunun üstesinden gelebildim hep geçici düzeldi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manipüle etmeye calısıyor seni. Zorlayarak bir yere varılmaz. Yapmak istemiyorsan anlaması gerekiyor. Senden de ayrılamaz bu ayrılmayla tehdit etmesini takma.
Geri gelmesi için benim bir şey yapmam lazım gitse bile bişi olunca zoruna gidiyor şu an o konuya takmış durumda. Biliyorum zaafıma oynuyor ama hiç yenilmedim zorlansam da. Hatta canını acıtmaya çalıştım ama bu işi daha da kötü yaptı vicdan azabı çektim pişman oldum. Mantıklı bir şekilde tekrar merak etmesini sağlamam gerek
Başkası var falan diyor stalklayıp. sinirlendiren şey gördüğü için.
Adamın amacı belli. Başkasını bul falan filan demeyin yazmışsın tamam demiyoruz başkasını bulma git birlikte ol o zaman
O da olmaz
3 ay normal sağlıklı ilişki sürüyor sonra fos çıkıyor ben taviz verdiğim için oldu maalesef taviz vermeyince sağlıklı bir ilişki oluyor bir de ben hata yapmayınca üstüne düşmeyince. kafam karışık baya. d
Hem Adamın dediğini yapmayacağım hem de ayrılmayacağım diyorsun. Sevgilin bunu kabul ederse ne ala etmezse Gittiği yere kadar ilişkiniz sürer sevgilin niyeti ciddiyse elir seni İster ciddi değilse senden de istediğini alamıyorsa ayrılırsınız. Yani senin bir şey yapmana gerek yok Tamamen sevgilinin niyeti ile alakalı
Ayrıldık bile. Ama ben taviz vermeyince adam oluyor üstüne çok düşünce konu beni darlamadan dönüp dolaşıp yine aynı yere dönüyor.8 ay çok iyiydik benim mutluluğumu düşünüyordu. Taviz vermemem şart artık ama bu durumda geri eski haline nası döndürcem bilmiyorum inceliyodu yine darlayınca hepten bıraktı. d
Eski hali yeni hali diye bir şey yok Her ilişkinin giriş gelişme ve sonuç bölümleri vardır Aynı kompozisyon gibi 8 ay iyi gitti diye hep öyle olacak diye bir şey yok demek ki adamın beklentileri var 8 ay onun yüzünden iyi gitmiş. Neyse hayırlısı olsun takma kafaya
Zaman gösterecek haklısın düzelir mi düzelmez mi başta benim davranışlara sonra ona bağlı isteyecekti de işte konu yine ayrılık oldu
Hep böyle oluyodu benim asla yapmayacağımı biliyordu sonra hata yapınca tartışınca kötü bitiyor işte beni bağlamak için darlamaktan vazgeçebilirdin veya beni anlayabilirdin her şeyi körü körüne yaptın üst üste geldi bencillik yaptın falan işte. dalgalı bi ilişki inişli çıkışlı onu demek istedim
Soruna cevap verdim dertleşmeye geçtik yeter gari birazda başkalarına yazayım müsaadenle 😇
Tamam
dogru olanı yapmılsın uzak dur bence