Sevgilim beni anlamıyorsun canım acıyor diyo?

Şu an ayrıldık tabi ki ama ben onu seviyorum fakat uzak durmak zorundayım

Şimdi şöyle 3 yıldır birlikteydik artık birliktelik istiyor birtakım yakınlaşmalar oldu ama onu da benim zorumla yaptın diyor o zamanlar öyle demiyordu ne yapsam yaranamıyorum gibi bişi. o an memnun oluyor bikaç ay sonra vazgeçince tam teslimiyet istiyor anıları silip atıyor döngü haline geldi bu. o konuya odaklanıyor ben evlilik öncesi birliktelik yaşayamam ama onu da çok seviyorum güvenimi de çok kırdı olur muyuz onu da bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum bu konuda umut etmemesi için yazmıyorum ona artık. benim davranışlarıma göre şekilleniyor mesela o konu hep aklındaydı ama ben bu konuyu boşverip onun merak etmesini sağlayacak şeyler yapıp güçlü durunca kıskanıp ediyodu soruyodu senden soğudum demesine rağmen stalklıyodu napmalıyım eski haline geri dönmesi için. sözleri vardı artık seni bırakmıcam diye ama bıraktı. başta benim bazı hatalarım oldu bıkması için ama sonra ilişki boyunca olan tüm sorunları sundu birliktelikte çok kararlı. lütfen başkasını bulun unut vs gibi şeyler demeyin napmalıyım eski haline geri döndürmek için. Bi yandan bana bağlı gibi geliyor. Her şeyi benim üstüme yıkmış durumda. Biraz manipüle ediyor hata yaptım diye hak ettin hepsini dediği de oldu ben boşverince peşimden koşup sorular sordu. oyun hamuruna benziyor ben naparsam o şekli alıyor artık konuşmuyoruz yine ilişkimiz için çabalayan insana geri döndürmek istiyorum ben de çok çabaladım ama tek bir şeye odaklandığı için hiçbir şey yapmamışım her şey onun zoruyla olmuş evlenince de çekincem istemiycem sanıyor bana kanıtla diyor önyargı oldu artık dedi:/

Diğer hatalarımı düzelttim özür diledim davranış olarak gösteriyorum.

Hiçbir zaman ne unutabildim ne de bu konunun üstesinden gelebildim hep geçici düzeldi.

Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım bi fikir verin geri adım atması için. beni düşünmesi için. yazması için vs. ona kendimi özlemek için ve beni kaybettiğini anlaması için. daha önce işe yaramıştı.
Sevgilim beni anlamıyorsun canım acıyor diyo?