Beyler; size ilk aylarda ailenle beni tanıştır diyorsa bir kadın, uzak durun abi. Normal şartlarda bir kadın bunu sizden istemez. İstiyorsa veya bunun üzerine baskı yapıyorsa, tanışmak, işi ciddiye bindirmek, evlenme baskısı kuruyorsa, koşarak uzaklaşın o kadından.
Çünkü başka bir şeyin peşindedir o kadın, sizi sevdiğinden veya ilişkinize değer verdiğinden değil. Kim bilir beyin peşindedir? Beni seviyor, değer veriyor gibi bir düşünce hatasına düşmeyin sakın…
Sevgilim olmadığı için maalesef tanışamadım daha ama olsaydı da sevgilim ne zaman isterse o zaman tanışırdık sanırım. kendisine bırakırdım kararı. biraz zaman geçmesi gerekiyordu
Sabit bi suresinin oldugunu düşünmüyorum iliskinin dinamiğine ve ailelerin yapisina bağlı.. iliskiyi resmiyete dokme beklentisine girilmeyecekse hemen bile tanisabilirim 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha kız olumlu cevap vermeden annemi gonderip tanistirip konusturum cevap yine olumsuz oldu erkek arkadasi var
Telefonda tanıştık 1 yılın ardından. Yüz yüze için daha vakit var diye düşünüyorumx aileler ile tanışınca iş resmiyete dökülüyor bence. Şu an evlenmek istemiyorum okuyorum. Üniversitenşn son senesinde tanışabilir im