Sevgilimin yakin arkadasi aramiza giriyor napicam?

Şöyle bir sorun sevgilimin en yakin arkadasi ev arkadasi benden hoslaniyordu bana asla belli etmedi ama bi ortak arkadasimiza beni begendigini soylemis bundan 8 9 ay önce sonra aylar geciyor bu benden hoslanan cocugun ev arkadasiyla sevgili oluyorum sevgilim biliyor ev arkadasinin daha once benden hoslandigini ama yani hicbisey olmadi. beni. begenmis bende olmayacagini belirttim oyle bitti gitti. Simdi sevgilimle her gorusmemizde o benden onceden hoslanan ev arkadasi da geliyor cok rahatsiz oluyorum bizim iyi bi cift olmadigimizi soyleyip duruyor sevgilime kiz ayarliycagini soyleyip beni kiskandirmaya falan calisiyor. Hepsi kiskancliktan biliyorum ama cok yakin arkadas olduklari icin sevgilime bisey diyemiyorum çünkü o mu ben mi secimi yaptiracak konumda degilim daha cok yeniyiz. Az once kavga ettik ona guldum diye bana bagirdi sabah sabah neye guluyon sen diye bende ona bagirdim sanane istedigimi yaparım diye sevgilim ikimizede hicbisey demedi odaua gectim cok sinirli ve uzgunum bu cocuk bizim aramizdan nasil cikicak ben nasil sevgilime soyliycem bizi kiskaniyor ayirmaya calisiyor diye?

Sevgilimin yakin arkadasi aramiza giriyor napicam?