Sevgilim sekse zorladı, ne yapmalıyım?

Alt komsumuzun düğününe gitmiştik. Çok açık değildim bacaklarım gözüküyordu benden resim istedi attım sonra saçma mesaj attı bitince haber et görüşürz senle millete şov yapıyorsunuz felan dedi düğün bitti dağılacakken babam hadi gidiyoruz deyince baktım oda geldi ben dedim sevgilimle dönücem birr yere ugruycaz geldi babama da selam verdi gençler eğlensin tabi dedi araba da söyleye başladı böyle nasıl giyinirsin seni kıskandığını bilmiyormusun beni delirtmek mi istiyorsun direksiyonu falan yumrukladı inmek istiyorum deyince sustu evine gelmiştik yukarı dedi kolumdan tutup götürdü neden boylseij özür dilerim felan desemde evine girince şamarı yedim arkamı soyup içime girmeye başladı sinirliydi başına bir şey gelmesin diye sesim çıkmadı bunu yyedüyede aklın başına gelsin dedi bana tecavüz etti resmen döverek yaptı korkudan bir şey yapamadım üstüne taksiye bindirdi hadi şimdi s... ol git dedi Nisan yapıcaktım çok az kalmıştı kendimi bacım gibi hissettirdi beni her yerden engellemiş ben ne yapicam geri donup özür diler mi onu seviyordum herşeyi yaptım onun için neden böyle oldu?

Sevgilim sekse zorladı, ne yapmalıyım?