Tavırlar böyle iken ağzından neden bu sözler döküldü?

7 aydır biri var ama arkadaslıgın üstü sevgililiğin altı. Her şey flu. Bana “ofiste senle ilgilenen birini görsem kıskanırım, iyi ki genç biri yok, ayrı bir güzelliğin var, hayatın hep böyle geçmez, destek olacak bir eşin olur” vs vs neler neler dedi. Dün sıkıştırınca “ben herkese nasıl davrandıysam sana da öyle davrandım “ dedi. Bu lafları siz olsanız her kıza söyleyebilir misiniz? Kendi de söyleyemiyor keza. “Şu an aramızda bir şey olamaz ama ilerde olabilir, halletmem gereken sorunlarım var “ dedi. “Hoşlandım ama kaptırmamaya çalışıyorum kendimi” dedi. “Sana zaman veremem. Karsına çıktıgımda da o zaman hayatında biri olur bilmiyorum “ dedi. Bunları diyen adam, daha geçen hafta birisi mesaj attı diye bak bu çocuk sana yürüyor diyordu. Arkadasımla buluştuğumda aradı arkadaslayım dedim, sonra tekrar aradı bir şey istedi. Arkadastan ayrıldıktan sonra döndüm yok acil degildi dedi. Ne arıyosun o zaman. Mesajlarıma baktı bi gün. Tabi bir sürü kişiyle konustugun için falan yaptı. Madem arada bir şey olamaz diyor hem de neden merak etti bu zamana kadar baska erkekleri?
Tavırlar böyle iken ağzından neden bu sözler döküldü?