7 aydır biri var ama arkadaslıgın üstü sevgililiğin altı. Her şey flu. Bana “ofiste senle ilgilenen birini görsem kıskanırım, iyi ki genç biri yok, ayrı bir güzelliğin var, hayatın hep böyle geçmez, destek olacak bir eşin olur” vs vs neler neler dedi. Dün sıkıştırınca “ben herkese nasıl davrandıysam sana da öyle davrandım “ dedi. Bu lafları siz olsanız her kıza söyleyebilir misiniz? Kendi de söyleyemiyor keza. “Şu an aramızda bir şey olamaz ama ilerde olabilir, halletmem gereken sorunlarım var “ dedi. “Hoşlandım ama kaptırmamaya çalışıyorum kendimi” dedi. “Sana zaman veremem. Karsına çıktıgımda da o zaman hayatında biri olur bilmiyorum “ dedi. Bunları diyen adam, daha geçen hafta birisi mesaj attı diye bak bu çocuk sana yürüyor diyordu. Arkadasımla buluştuğumda aradı arkadaslayım dedim, sonra tekrar aradı bir şey istedi. Arkadastan ayrıldıktan sonra döndüm yok acil degildi dedi. Ne arıyosun o zaman. Mesajlarıma baktı bi gün. Tabi bir sürü kişiyle konustugun için falan yaptı. Madem arada bir şey olamaz diyor hem de neden merak etti bu zamana kadar baska erkekleri?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana karşı hisleri var ama sanırım kendine güvenemiyor belki maddi , belki de fiziki olarak.
Benden az maaş alıyor 6-7 bin fark var ama çok degil. Evim var onun da evi var, hatta onun arabası da var benim yok. Babaannesiyle dedesine maddi dedtek oluyormuş, durumları kötü oldugu için. Bana bi kere ben cok ezildim zorluktan geldim. Hayatımı belli bir standarda cıkarmak istiyorum demiştim. Acaba derdi para mı?
Benim tahminim o yönde , genelde erkekler yapı ve yetiştirilme olarak maddi konularda biraz hazımsız olurlar. Sana açılacak ama aklında acaba sorusu var.
Sana diğerlerinden çok değer veriyorum dedi ama şimdi olmaz ilerde duygularım değişir o zaman açılırım dedi. Yani şimdi nasıl oluyor da bu kadar yürüyen adam, duygum yok demeye getiriyor kaçmak için mi?
Ben de şehir degiştirecegim kendine başka enayi bul diye yazdım. Şimdi wpdan gelmiş bi konu hakkında yardım edeyim diye ısrar ediyor. Niye yardım etme peşinde hala?
Seni kaybetmemek için bence belki de aşık sana ama ancak o kadarını söylüyor.
( Sende onu beğeniyor musun?
Ben açıkca söyledim bile duygularımın olduğunu..
Seni tebrik ederim , o zaman kesin kendine güveni yok kendinden endişeleri var.
Kendine başka enayi bul senle hiçbir şekilde iletişimde kalmak istemiyorum dedim. Bugün kendi yazıyor yardım etmek için ısrar etti.
Biraz acımasız söylemişin. unutma altın eşeklinin bazen gümüş eşekliye işe düşebilir.
Dün ikinci kez mesaj attı ögleden sonra. Bir şey sordu işle alakalı, halbuki bir sürü adam var istese başkasına sorar. Hem konusmayalım dedi kavga ederken, sonra geldi mesaj attı soru sorma ayagına
Sonra ne oldu.. :D
Başımdan attım cvp yazmadım sadece dokümanmı attım ama ona ragmen teşekkür etti konusmaya yer arar gibi
Bence kesinlikle sana karşı bir şeyler hissediyor, aksi takdirde üstüne o kadar düşmez; yani seninle o kadar ilgilenmez.
Ama arada bir şey olamaz dedi.
Belki de sana çaktırmamak için öyle demiştir.
Yani şahsen ben olsam hiçbir şey hissetmediğim bir kızla o kadar çok ilgilenmem, yaptıkları beni o kadar da alakadar etmez.
İlgisi kesin var ama neden bir şey olamax diyip kestirip atar bir erkek anlamıyorum
Zaten kendisi de " Halletmem gereken sorunlarım var " diyerek bir açıklama yapmış.
Dengesiz