Arkadaşım onun ağzını aradı ve benim için dedi ki o nereden öğrenmiş benim evlendiğimi.
Ben ona defelarca söyledim ciddiydik beni engelleyip ortadan kaybolurken neredeydi demiş.
Arkadaşım onun ağzını aradı ve benim için dedi ki o nereden öğrenmiş benim evlendiğimi.
Ben ona defelarca söyledim ciddiydik beni engelleyip ortadan kaybolurken neredeydi demiş.
Engelle ortadan kaybol sonra evlenmiş diye ağla. Ne yapacaktı ölene kadar senin keyfini mi bekleyecekti. Satın mı almıştın adamı? Yemiyenin malını yerler 😄
Ayrıca soru başlığını düzelt seninle sevgiliyken evlenmemiş engelleyip kaybolmuşsun sevgililik mi kalmış ortada 😆
Bu onun söylemi tartışıp enelliyordum üç beş gün sonra barışıyorduk öyle engelleyip aylar sonra geri dönme falan olmuyordu
İstersen bir saat engelle engellediğin an ilişki bitmiştir. Ayrıca 3-5 günde mi evlenecek kadın buldu bu adam
Beni aldatıyormuş burası kesin keşke engellemeseydim onu çok pişmanım, işte 10 aralıkta beni aramış 16 aralıkta kız kaçırıp nikah yapmış.
Seninle olmayacağını çoktan anlamış adam o zaman Sen onu boş ver ilişki stilini değiştir her tartışmada engellenmez 3-5 gün ortadan kaybolunmaz böyle bir ilişkiyi kimseye istemez mutlaka aldatır başka birini bulur veya hemen senden kaçar
Yeniden seversem bir gün yaptığım hataları tekrar etmemeye çalışırım ama sende şimdi yapma hangi normal bir insan liseden beri sevgili olduğu birini bu şekilde silebilir benim hatam birse onun ki bin
Istersen ilkokuldan beri sevgili ol Sizinki toksik ilişkiymiş
Çok sağol ilgilendin bu konuyla Allah razı olsun iyi geliyor bana konuşmak. O orman işçisiydi maddi durumlar falan bekle bekle 10 yıl oldu ben onu hep çok sevdim bundan çok eminim o da beni çok sevdi çok saçma bir son oldu böyle bitti
Boş ver hayırlısı olsun de geç sizin anlaşamadığınız zaten çok belliymiş kendi Huyuna suyuna uygun birini bulursan mutlu olursun. 👋
Benim başkasıyla olmam da imkansız beni evlenmek istiyorum seviyorum diye diye kullandı vebali onun boynuna çok büyük ah aldı
Bekareti önem vermeyen ve evlenmek isteyen bir sürü erkek var Bulursun birini merak etme.
Yok öyle değil yani o kadar da değil ya ben çok pişmanım gözümün yaşı dinmedi yani arkadaşına evliliğinin ani olduğunu söylemiş ne bileyim belki ayrılırlar beni aldattığı kızla evlenip mutlu mu olacak
Kadına nikahı basmış evlenmiş niye ayrılsın. Boş hayaller peşine düşme Diğer kadının ne suçu var kendi yoluna bak artık
Benim ne suçum vardı peki? Beni hiç sevmemiş mi neden bana bunu yaptı
Engelledi diye başkasıyla mı evlenilir
Engelledi diye değil anlaşamayacağını anlamış veya sevmemiş artık Sebebi ne olursa olsun veya kişiliği karakteri bozuk Sebebi ne olursa olsun adam başkasıyla evlenmiş bitti gitti kendi yoluna bak gidip yuvasını mı yıkacaksın
Ben şu an açı çekiyorum ya saçmalıyorum böyle şeyler bana yakışmaz evlenmek onun için bu kadar kolaymış demek ki benimle zormuş. Mesela biz buluştuk sürekli özür diledi benden ve bana bir şey söylemeye çalıştı ama söylemedi sence neden söylemedi o zaman uğraştı ama söylemek için
Cevap
3Cevap
Hayat bu yoluna bakacaksın
Öyle
engellemeseydin sende bak kuş uçmuş gitmiş
Keşke
Yeniden bir başlangıç yapabilirsin ama başkasıyla
Benim onu değilse bile bana yaptığı şeyi unutmam çok zor zaten sırf bu kazığı bilerek atmış olma ihtimali var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?