Dünyaya evlenmek için mi geldin diyen sevgili neden böyle der?

Merhabalar, çok uzun yazacağım ama umarım yardımcı olursunuz.5 yıllık uzak mesafeli süren monoton bir ilişkim var. şu an 26 yaşındayız.. Ben üniversite okurken tanıştığımız için erkek arkadaşım da üniversite okuma kararı aldı. Iki sene üniversite kazanmasını iki sene üniversite okumasını 1 senedir de birikim yapmasını bekliyorum. bu süreçte çok ama çok az görüştük. 5 yılda toplam 20 kere görüşmüş olabiliriz. şu an çalıştığı halde bile yanıma 3 ayda bir falan geliyor. Benden iki kat maaş alan birisi. Özellikle bu detayları veriyorum ki beni daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum. Ben ondan önce mezun olduğum için çeyizimi vs aldım. Kendi kendime o kadar çok hayaller kurdum ettim ki anlatamam. erkek arkadaşım ile evlilik mevzusu her açıldığında gerginlik yaratıp kavga çıkarıyor. Bir keresinde sen kendini kurtarmak için benimle evlenmek istiyorsun vs demişti af etmiştim.( Onu dediğinde üni okuyordu) Ki benim ona maddi ve manevi bir ihtiyacım yok. Birikimim mesleğim vs şeylerim var. Eylül ayında buluştuğumuzda ailesinin Şubat ayında tanışmaya geleceğini söyledi. Fakat program değişti Mayıs ayında ailen ile tanışırız Haziran'da söz nişan olur dedi. Mayıs ayı geldi evlilik konusu açtırmıyor. Beni oyaladığini söyledim. Bana dediği sen hayırdır başkası mı var hayatında? Bu dünyaya evlenmek için mi geldin? Sabah akşam evlilik konuşmaktan sıkılmaya başladım vs dedi. Kendisine gelmesini hayatında olmayacağımi belirttim ondan sonra da bir şey yazmadım. Kendisi de yazmıyor şaka gibi. Mayıs ayında ailemle tanidacağina o kadar inandım ki tüm akrabalarıma, kuzenlerime hatta abime söyledim. Bana dünyaya evlenmek için mi geldin diyen erkek arkadaşımin şu an ki tavrı, duyarsızlığı beni sevmediğinden mi? Seven insan sevdiği ile evlenmek istemez mi? Seven sevdiğine bunları mi der? Bana bir akıl verin aa dostlarım. Ne yapmalıyım?

Dünyaya evlenmek için mi geldin diyen sevgili neden böyle der?